- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 01:01 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
PlayStation Plus+
nikkork έγραψε:Αν σας άρεσε το XBOX LIVE τόσο πολύ να περιμένατε το XBOX ONE να κυκλοφορήσει! PS+ FOR EVER
Στο xbox ομως οταν κατεβαζες ενα παιχνιδι το ειχες για παντα. Να λεμε και τα στραβα και να κρινουμε. Καλο κανει. Καταναλωτες ειμαστε. Κι εγω psn plus εχω πλεον...
- polakis
- Δημοσιευσεις : 155
παιδιά καλημέρα!σήμερα άνοικα το ps3,μετά απο πολύ καιρό, και είδα τυχαία ότι δίνουν το plus δώρο,δοκιματικά για 14 μέρες... επειδή όμως θέλει κάρτα και δεν το έχω ξανακάνει...μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
δλδ
1)έχω prepeaid card κάνει αυτή ή θέλει μόνο πιστωτική;
2)όταν ζητάει cardholder's name προφανώς εννοεί το ονοματεπώνυμο κανονικά έτσι;δεν μπορούμε να βάλουμε κάποιο nickname;επίσης εμένα η κάρτα δεν αναγράφει επάνω το ονοματεπώνυμο μου ενώ θυμάμαι άλλες κάρτες παλιότερα το έγραφαν,το αναφέρω μήπως και πρέπει να έιναι αυτό το όνομα που πρέπει να προσθέσεις....
3)card security code τι εννοεί; το PIN της κάρτας μου, ή υπάρζει κάποιο άλλο;
δλδ
2)όταν ζητάει cardholder's name προφανώς εννοεί το ονοματεπώνυμο κανονικά έτσι;δεν μπορούμε να βάλουμε κάποιο nickname;επίσης εμένα η κάρτα δεν αναγράφει επάνω το ονοματεπώνυμο μου ενώ θυμάμαι άλλες κάρτες παλιότερα το έγραφαν,το αναφέρω μήπως και πρέπει να έιναι αυτό το όνομα που πρέπει να προσθέσεις....
-
gamelover - Δημοσιευσεις : 287
polakis έγραψε:nikkork έγραψε:Αν σας άρεσε το XBOX LIVE τόσο πολύ να περιμένατε το XBOX ONE να κυκλοφορήσει! PS+ FOR EVER
Στο xbox ομως οταν κατεβαζες ενα παιχνιδι το ειχες για παντα. Να λεμε και τα στραβα και να κρινουμε. Καλο κανει. Καταναλωτες ειμαστε. Κι εγω psn plus εχω πλεον...
Τα παιχνίδια του Gold είναι 7ετίας η πάμφθηνα τύπου 8 ευρώ, μην συνγκρήνεις το Gold+ με το PS+ γιατί ουσιαστικά το δεύτερο είναι αυτό που το κάνει 3+ χρόνια ενώ το Gold το κάνει 6 μήνες με τίτλους μηδενικής αξίας. Για να κάνουμε κριτική πρέπει να γνωρίζουμε και το εμπόρευμα, δεν φαίνεται να το γνωρίζεις. Από εκεί και πέρα το Plus είναι μια συνδρομητική υπηρεσία σαν το ίδιο το Gold, αν δεν είσαι συνδρομητής δεν έχεις πρόσβαση σε συγκεκριμένα κομμάτια τα οποία επανέρχονται με την ενεργοποίηση της συνδρομής σου. Δεν βλέπω κάτι στραβό απ την στιγμή που μπορείς να παίξεις τα παιχνίδια σου όσο είσαι συνδρομητής ακόμα και αν είσαι Offline και η υπηρεσία δεν σου δίνει κανένα λόγο να μην είσαι συνδρομητής γιατί οι τίτλοι που δίνει είναι AAA και της χρονιάς που τρέχει, παρά είναι καλό για να μην έχει κανένα περιορισμό (να είμαστε και ρεαλιστές).

Τελευταία επεξεργασία από Havok-Alex και 22 Δεκ 2013, 17:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

-
Havok-Alex - Δημοσιευσεις : 509
Gamelover έγραψε:παιδιά καλημέρα!σήμερα άνοικα το ps3,μετά απο πολύ καιρό, και είδα τυχαία ότι δίνουν το plus δώρο,δοκιματικά για 14 μέρες... επειδή όμως θέλει κάρτα και δεν το έχω ξανακάνει...μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
δλδ
Μπορείς νομίζω να χρησιμοποιήσεις και Paypal πλέον αν σε βολεύει και να το κάνεις απ το PC σου για να κρατήσεις και τους τίτλους του PS4, η κάποια χρεωστική κάρτα που δεν χρησιμοποιείς και δεν έχεις υπόλοιπο αν δεν εμπιστεύεσαι, δεν χρειάζεται να είναι μόνο πιστωτική μπορεί να είναι και αναλήψεως.

-
ναι το ξέρω...απορώ και γώ γιατί θέλουν κάρτα και δεν απλοποιούσαν λίγο τη κατάσταση,απ'οτι κατάλαβα όμως το κάνουν γιατί μετά αν δεν αλλάξεις κάποιες ρυθμίσεις ανανεώνει αυτόματα την συνδρομή...να μην πω τώρα τη λέξη που είναι και σε γνωστό άσμα του σφακιανάκη...δλδ κάνε τη προσφορά αλλά εγώ μετά,με το έτσι θέλω,σου τράβαω λεφτά και ΑΝ θες εσύ(και μπορείς) άλλαξε τις ρυθμίσεις
αλλά εμένα είναι προπληρωμένη και δεν έχει ούτε ευρώ μέσα ωπότε δεν ανησυχώ,ήταν και ο λόγος που ήθελα prepaid,και αφού κάθεται είπα να την αξιοποιήσω...το προσπαθώ δλδ γιατί έχω πολλές απορίες με το θέμα αυτό! και με βλέπω να τη παρατάω την δοκιμαστική περίοδο...
άσε που ήταν πέρυσι 30 ημερών και τώρα 14....τι στο καλό έπιασε η κρίση και στον χρόνο;
αλλά εμένα είναι προπληρωμένη και δεν έχει ούτε ευρώ μέσα ωπότε δεν ανησυχώ,ήταν και ο λόγος που ήθελα prepaid,και αφού κάθεται είπα να την αξιοποιήσω...το προσπαθώ δλδ γιατί έχω πολλές απορίες με το θέμα αυτό! και με βλέπω να τη παρατάω την δοκιμαστική περίοδο...
άσε που ήταν πέρυσι 30 ημερών και τώρα 14....τι στο καλό έπιασε η κρίση και στον χρόνο;
-
gamelover έγραψε:βασικά έχω προπληρωμένη ωπότε δεν νομίζω να παίρνω ρίσκο,αλλά τι εννοείς απο το pc για να κρατήσω και τους τίτλους του Ps4; αν το κάνεις απο sony entertainment network έχεις και τα παιχνίδια του ps4; ενώ απο το store του ps3 όχι;
Πρέπει να έχεις PS4 για να δεις τους τίτλους του PS4. Στου PS3 δεν εμφανίζονται μιας και δεν υπάρχει λογική, ενώ των φορητών υπάρχουν γιατί μπορείς να τα καταβάσεις στις οικιακές και να τα μεταφέρεις στις φορητές μέσω καλωδίου. Απ το PC έχεις πρόσβαση σε όλα οπότε τα κατοχυρώνεις στον λογαριασμό σου.

-
Havok-Alex α!ναι ρε συ..μα γι'αυτο απόρησα και γώ για τα παιχνίδια του Ps4.απλά υπέθεσα τουλάχιστον το resogun μπας και μπορούσες να πα'ιξεις στο ps3,που και πάλι το ήξερα ότι είναι για ps4 απλά είπα επειδή δεν είναι τύπου ΑΑΑ τίτλος,μπας και το έπετρεπαν....
αν και ψιλοβαριέμαι να ασχοληθώ με όλα αυτά που πρέπει να συμπληρώσεις,διεθυνσεις..νούμερα κλπ....
μπορεί να το αφήσω,να δώ εάν μου πέσει και ο κλήρος για το Ps4!
αν και ψιλοβαριέμαι να ασχοληθώ με όλα αυτά που πρέπει να συμπληρώσεις,διεθυνσεις..νούμερα κλπ....
μπορεί να το αφήσω,να δώ εάν μου πέσει και ο κλήρος για το Ps4!

-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης