- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 13:50 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: Χbox Οne
Re: Απ: News: Χbox Οne
Επίσημα η έκδοση του Gta V για Xbox one 1080p/30 .
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
socratis_g έγραψε:εχει κανείς ιδέα γιατί τα μαγαζιά δεν κυκλοφορούν το ριμάδι το bundle me ta assassins?
ενω η σελίδα της Μς λεει 4/11
http://www.xbox.com/el-GR/xbox-one/consoles/bundles/assassins-creed-unity
Ούτε στο skroutz υπάρχει κάτι. Για πάρε αύριο ένα τηλέφωνο την MS Hellas μπας και κάνεις τίποτα...

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Scott_Pilgrim έγραψε:socratis_g έγραψε:εχει κανείς ιδέα γιατί τα μαγαζιά δεν κυκλοφορούν το ριμάδι το bundle me ta assassins?
ενω η σελίδα της Μς λεει 4/11
http://www.xbox.com/el-GR/xbox-one/consoles/bundles/assassins-creed-unity
Ούτε στο skroutz υπάρχει κάτι. Για πάρε αύριο ένα τηλέφωνο την MS Hellas μπας και κάνεις τίποτα...
μιλάμε εχω καεί στο skroutz sto plaisio kai sto public ολη μέρα! εχω που μαζευω τα λεφτα εδώ και μήνες. και τώρα που περιμένω το συγγεκριμένο πακέτο πουθενά. απο την προηγούμενη εβδομάδα το έψαχνα για προπαραγγελία και δεν το είχε κάνεις....
πολύ εντύπωση μου κάνει.
-
socratis_g - Δημοσιευσεις : 6
Φίλε η λύση απλή, amazone.uk η .de η .it.
Στα ίδια λεφτά θα σου βγει περίπου άντε βαριά κανένα 10ευρω παραπάνω λόγο ταχυδρομικών και θα το έχεις σε 3-4 μέρες.
Στα ίδια λεφτά θα σου βγει περίπου άντε βαριά κανένα 10ευρω παραπάνω λόγο ταχυδρομικών και θα το έχεις σε 3-4 μέρες.
-
στο γερμανικό λέει. 6/11 στο ιταλικό λέει 7/11
Κάπου θα σκάσει και εδώ λογικά. θα περιμένω μωρέ. δεν ξέρω τι μπλέξιμο μπορεί να φάω με κανένα doa.
Η πλάκα είναι οτι μίλισα το πρωι στο τσατ της ms. και μου λέει ένα παλικάρι. οτι θα βγει στις 1/11
αρα λέω είναι λάθος στη σελίδα σας που λέτε διαθέσιμο τώρα 04/11 (του εδωσα και το λινκ).
Του εξήγησα οτι μιλάω για το bundle και ότι μπορεί να έχει μέσα το παιχνίδι αλλά θα έιναι διαθέσιμο για να παίξεις στις 11/ Νοε.
και δε μου απάνταγε. καλά λεω ευχαριστώ πολύ. καληνύχτα.
αναμονή λοιπόν...
Κάπου θα σκάσει και εδώ λογικά. θα περιμένω μωρέ. δεν ξέρω τι μπλέξιμο μπορεί να φάω με κανένα doa.
Η πλάκα είναι οτι μίλισα το πρωι στο τσατ της ms. και μου λέει ένα παλικάρι. οτι θα βγει στις 1/11
αρα λέω είναι λάθος στη σελίδα σας που λέτε διαθέσιμο τώρα 04/11 (του εδωσα και το λινκ).
Του εξήγησα οτι μιλάω για το bundle και ότι μπορεί να έχει μέσα το παιχνίδι αλλά θα έιναι διαθέσιμο για να παίξεις στις 11/ Νοε.
και δε μου απάνταγε. καλά λεω ευχαριστώ πολύ. καληνύχτα.
αναμονή λοιπόν...
-
socratis_g - Δημοσιευσεις : 6
lak100 έγραψε:παιδια εχει προσφορα στο Αμερικανικο μαρκετ για gold χρηστες τιτλους που εχουν σχεση με φονους οπως murdered souls suspect εγω το πηρα με 20 ευρω ελπιζω να αξιζει
Ενταξει μη φανταστείς και καμια μεγαλη παιχνιδαρα. Αρκετα καλο για την τιμη που το πηρες. Θα σε κρατησει ένα 8ωρο τουλάχιστον.
-
djgiorgio21 - Δημοσιευσεις : 17
Από αύριο και για 24 ωρές ξεκλειδώνει το Sunset overdrive για τους gold συνδρομητές.
Το Παιχνιδι θα ξεκλειδώσει 05:01 ώρα Αγγλίας. Θα ειναι η Full έκδοση και όχι demo saves,achievements, multi όλα κανονικά. Το μέγεθος γύρω στα 23 Gb με αλλά δεν χρειάζεται όλο για να παίξει κάποιος το single κάπου στο 17-20% ξεκινάς και παίζεις.
Επίσης από χθες ειναι διαθέσιμο και το Demo του Destiny.
Το Παιχνιδι θα ξεκλειδώσει 05:01 ώρα Αγγλίας. Θα ειναι η Full έκδοση και όχι demo saves,achievements, multi όλα κανονικά. Το μέγεθος γύρω στα 23 Gb με αλλά δεν χρειάζεται όλο για να παίξει κάποιος το single κάπου στο 17-20% ξεκινάς και παίζεις.
Επίσης από χθες ειναι διαθέσιμο και το Demo του Destiny.
-
Το Lara Croft and the temple of Osiris έχει ανακοινωθεί (και) για Xbox One, αλλά δεν μπορώ να το βρω πουθενά για preorder, ενώ για PC και PS4 βρίσκεται πανεύκολα(στην Ελλάδα και στο εξωτερικό).
Γνωρίζει κανείς τί συμβαίνει;
Μου φαίνεται ιδιαίτερα περίεργο καθώς η ημερομηνία κυκλοφορίας του πλησιάζει.
A true gentleman leaves no puzzle unsolved (Professor Layton)
-
Thomas_Th - Δημοσιευσεις : 163
Thomas_Th έγραψε:Το Lara Croft and the temple of Osiris έχει ανακοινωθεί (και) για Xbox One, αλλά δεν μπορώ να το βρω πουθενά για preorder, ενώ για PC και PS4 βρίσκεται πανεύκολα(στην Ελλάδα και στο εξωτερικό).
Thomas_Th συμβαινει ότι ζουμε στην Ελλαδα και τα μαγαζια "υποστηριζουν" ότι τους "υποστηριζει" και ότι βλεπουν να "κινείται" στην αγορα...αρα SONY + Playstation και καλα κανουν να σου πω, απο τη στιγμη που η εδώ αντιπροσωπία (αραγε υπαρχει ακομα?) της ΜS ολους οσους την τιμαμε μας γραφει στα παλαιοτερα των υποδημάτων της!!
-
Viper71 - Δημοσιευσεις : 141
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης