jimis_f1 έγραψε:παίδες μία ερώτηση όσον αφορά το μοντέλο 3G του PS Vita...έχει κι αυτό Wi-Fi ?? Το έχω βρει σε προσφορά και σκέφτομαι να το τσιμπήσω αλλά σύνδεση μόνο με Wi-Fi χρησιμοποιώ οπότε αν δεν έχει να ξέρω να μην κάνω άσκοπη αγορά.
Ναι και αυτό έχει WiFi.
ωραίος ευχαριστώ...θα το τσιμπήσω μάλλον μέσα στην βδομάδα
Όταν λες 2ο controller εννοείς για να αντικαταστήσεις το κανονικό χειριστήριο και να παίζεις με το vita; Ή για να το χρησιμοποιήσει π.χ δεύτερος παίκτης; Γιατί νομίζω ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται.
Η Namco Bandai ανακοίνωσε ένα νέο παιχνίδι Digimon που ονομάζεται Digimon Story: Cyber Sleuth, μέσω ενός νέου τρέιλερ το οποίο μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω και να δείτε δύο νέες εικόνες.
Το Cyber Sleuth είναι η συνέχεια στο αρχικό Digimon Story (που ονομάζεται Digimon Worlds DS στη Βόρεια Αμερική) και κυκλοφόρησε το 2006 για το Nintendo DS. Οι εικόνες φανερώνουν τον πρωταγωνιστή του παιχνιδιού (ή τουλάχιστον πίσω μέρος του) και το γεγονός ότι τα Digimon μέλη της ομάδας του εμφανίζονται να τον ακολουθούν καθ'όλη την διάρκεια της περιπέτειας. Μπορείτε επίσης να πάρετε μια ιδέα από μια μάχη εναντίον μιας γιγαντιαίας μηχανής που μοιάζει με το Wargreymon. Πηγή: dualshockers.com