από Dalmore » 22 Δεκ 2012, 17:02
ichigo13 έγραψε:Dalmore έγραψε:ΕΚΕΙ ΜΕΝΩ! ΣΤΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ! Θα παω σημερα να δω. ειναι καλο παιχνιδι?
Αν σου αρέσουν τα ατμοσφαιρικά fps με κλειστά μάτια φίλε.
Είναι super τιμή πιστεύω

Σημερα ολη μου τη μερα στη Μαραθωνος τη περασα και oυτε που προλαβα να παω media markt! Πρωτα πηγα στο καταστημα wind της Παλληνης για να πληρωσω τηλεφωνο & ιντερνετ που τα ειχα αφησει απληρωτα μηνες αλλα ειχανε βλαβη στο συστημα και δεν μπορουσα να πληρωσω εκει το λογαριασμο οποτε συνεχισα τη Μαραθωνος και πηγα στο καταστημα wind του Γερακα ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ! Συνεχισα και εφτασα μεσογειων στο καταστημα της Αγιας Παρασκευης οπου τελικα προλαβα και πληρωσα το λογαριασμο πριν μου τον κοψουν. Μετα γυρισα Γερακα να παω για ψονια στο carrefur (που ειναι ακριβως διπλα απο τα media markt) και τοσο κοσμο δεν ειχα ξαναδει ΠΟΤΕ ΜΟΥ στα carrefur, εφαγα 2 ωρες εκει μεσα και μετα το μονο που ηθελα ηταν να φτασω γρηγορα σπιτι να ηρεμισω οποτε θα παω αλλη μερα στα media markt που τα συμπαθω και πολυ επειδη δεχονται να σου δωσουν πισω τα λεφτα σου αν δεν μεινεις ικανοποιημενος ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ! Το μονο που μου τη σπαει σε αυτη την εταιρια ειναι οι διαφημισεις με τον Τσαμπα.