Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό evergrey » 12 Απρ 2018, 12:46

Mad Max.Υπεροχο παιχνιδι.Φοβομουν οτι θα γινοταν βαρετο "καθαριζοντας" περιοχες,αλλα η ατμοσφαιρα η αναβαθμισεις και η μαχες με το αυτονινητο αλλα και απο κοντα ειναι πολυ εθιστικες.
Trackmania Turbo.Μαζοχιστικο ραλακι για οποιον θελει να παρει τα χρυσα.Περα απο αυτο ειναι αρκετα διασκεδαστικο.
Legend of Kay Anniversary.Καλο platform-ακι αν και ο χειρισμος εχει καποια θεματακια.Και τα γραφικα για το PS3 που το επαιξα ειναι μια χαρα.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό frigs » 14 Απρ 2018, 17:24

Shadow έγραψε:Οντως καντε μπαν τον frigs ρε μαγκες. Σιχαμα του κερατα σπαμμαρει συνεχεια. Δε ξερω αν ειναι οσο δηλωνει και τι ηλικιες παιζουν εδω μεσα, αλλα ενας λογος που σταματησα να γραφω ειναι αυτος.

ολα καλα φιλαρακι;
frigs

Δημοσιευσεις : 719

Δημοσίευσηαπό evergrey » 21 Απρ 2018, 00:37

Valkyria Revolution.(Thanks Enternity)Δεν μου φαινεται και τοσο χαλια οσο διαβαζα σε πολλα reviews.Μερα με την νυχτα βεβαια με το Valkyria Chronicles,αλλα για να περασεις την ωρα σου με ενα καλουτσικο JRPG ειναι μια χαρα.
Η μαχες εμενα μου φαινονται σε σχεση με το πρωτο πολυ πιο ευκολες.Και αυτο ισως οφειλεται οτι δεν εχεις "μπαρα" στις κινησεις της ομαδας σου(οπως το Valkyria Chronicles).
Τα γραφικα καλα μεν αλλα δεν εχουν αυτη την "ζωγραφιστη πινελια" οπως το Valkyria Chronicles.
Πολλα loading...πραγματικα πολλα loading.Πολλα βιντεακια...αλλα οχι οτι ειναι κακο.Κακο ειναι οτι παρακολουθεις τις περισσοτερες φορες μια στατικη εικονα που αυτο εχει το μειον να περνεις χαμπαρι ποσο προχειρα εχουν φτιαξει τους χαρακτηρες και τα περιβαλλοντα.Στο PSV ισως δεν ξινιζα τοσο,αλλα στο PS4 βγαζει ματια.
Resident Evil.Με γυρισε παρα πολλα χρονια πισω.Ειδικα στα σημεια του save στο μπαουλο,αυτη η μουσικη δεν ξεχνιεται με τιποτα.Τα γραφικα περιμενα καπως καλυτερα.Μαλλον στο RE Zero εχουν κανει καλυτερη δουλεια.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσίευσηαπό evergrey » 26 Μάιος 2018, 11:47

Gone Home.Ιδιαιτερο παιχνιδακι αλλα "Everybody's Gone to the Rapture"(πιο μικρο σε διαρκεια παντος)
Πραματικα ομως αν δεν εβλεπα κανα "οδηγο" στο Youtube θα το ειχα παρατησει.Πολλα κρυφα σημεια που μονο απο τυχη θα τα εβρισκα μονος μου.
Dishonored 2.Το παιχνιδι ειναι επος για οσους γουσταρουν τα stealth παιχνιδια.Περιπου 30ωριτσες για το πρωτο Walkthroughs και συνεχιζουμε με το 2ο.
That's You!Ωραια παιχνιδι για παρεα και ειδικα για οσους δεν σκαμπαζουν πολυ απο videogames.Επισης εχουν κανει καλη δουλεια στον τομεα τις ελληνικης γλωσσας.
Beyond: Two Souls.Πριν χρονια το ειχα παιξει στο PS3.Και απλα με αφησε αδιαφορο σαν ιστορια.Τωρα στο PS4 λογο επιλογης να παιξεις το παιχνιδι με χρονολογικη σειρα αλλαξα τελειως γνωμη και το συμπαθησα αρκετα.

-Πολυ ξεραιλα εχει πεσει στο forum βρε παιδια.Βαλτε κανα διαγωνισμο κανα Xbox One X η κανα PS4 Pro να μην αισθανομαστε αβολα και εμεις!
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσίευσηαπό Ratchetios » 26 Μάιος 2018, 12:23

Καλησπέρα στην ομάδα ! Μόλις τελείωσα το Horizon Zero Dawn (αριστούργημα), και γύρισα πάλι στα Total War του PC :lol: συγκεκριμένα Rome 1. Ελπίζω (μετά την εξεταστική :roll: ) να πιάσω στα χέρια μου επιτέλους το GOW .
Και αναμένω το KH3 (εδώ και 10 χρόνια) για να δούμε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Ratchetios

Δημοσιευσεις : 26

Δημοσίευσηαπό kitsoklis » 06 Ιουν 2018, 13:32

καλησπερα σε ολη τη παρεα του enternity !!! WoT κατα κυριο λογο. αντε να παιξω και λιγο civ και λιγουλακι wolf
kitsoklis

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό evergrey » 15 Ιουν 2018, 23:18

The Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year Edition.Οτι και να γραψω ειναι λιγο.Επικο παιχνιδι σε ολα του!60 ωρες και νιωθω οτι ουτε καν εχω ξεκινησει.
Trials Fusion.Ωραιο παιχνιδακι αλλα αρκετα ζορικο να παρεις ολα τα αστερακια.
Battlefield 1.Υπεροχο online και ευτυχως εχει αρκετο κοσμο.Το "μονο" το εχω αφησει για το τελος.
Risen 3: Titan Lords.Ξε αραχνιασα το PS3 και ειπα να το δουλεψω λιγακι με το Risen 3.Ε μου βγηκαν λιγο τα ματια,αλλα να ηταν μονο αυτο δεν θα με πειραζε.Εχει δυστυχως πολλα θεματακια το παιχνιδι με τον χειρισμο.
Titanfall 2.Μπορει να ειναι ιεροσυλια αυτο που θα γραψω αλλα το online του ειναι απο τα διασκεδαστικοτερα και πιο εθιστικα που εχω παιξει.Οσο αφορα το "μονο" ειναι υπεροχο με αρκετες ωραιες στιγμες για FPS και μεχρι στιγμης αρκετα ικανοποιητικο σε διαρκεια.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 18 Ιουν 2018, 12:05

To far cry Primal το πρωχωραω απλα με κρυα καρδιά δεν μου αρεσει σαν far cry δεν αναφερωμαι στον τεχνικο τομεα αλλα γενικα στον χρονο που παιζετε.. :(
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 18 Ιουν 2018, 12:33

Τι σε ξενέρωσε στη φάση με το Primal; Το setting?
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 21 Ιουν 2018, 10:54

Καλημερα κι απο μενα. Θα ηθελα κι εγω μια γνωμη για το Primal και γενικα για τα Far Cry ,γιατι δεν εχει καταφερει κανενα να με τραβηξει.

Κατα τ'αλλα εχω μια λιστα απο παιχνιδια που τελειωσα ή παιζω τωρα , προς ενημερωση :

1. Last day of June - Μια πολυ συγκινητικη ιστορια, πολυ μικρο σε διαρκεια παιχνιδι και ευκολο, αλλα ειναι εμπειρια. Εργο ταιχνης.
2.Crash Bandicoot 1 Remaster - Δεν ειχα ποτε PS1 και παντα το γλυκοκοιταζα αυτο το ρημαδι. Εκπληκτικα γραφικα, διασκεδαστικο πολυ, αλλα.....καταφερε και με εκανε να σπασω ενα χειριστηριο απο τα νευρα μου, ο,τι δεν καταφερε ουτε το Bloodborne , ουτε το Dark Souls. Το εχω αφησει σε καποια πιστα και θα το ξαναπιασω. Ελπιζω τα 2 και 3 της συλλογης να ειναι πιο "δίκαια".
3.Shadow of Colossus - Καταπληκτικη δουλεια στα γραφικα, οι εχθροι προκαλουν δεος και πραγματικα απορω πως τα ειχαν καταφερει εκεινη την εποχη και βγαλαν στην κυκλοφορια τετοιο παιχνιδι. Το ειχα μαλιστα σε PS2 σε καταπληκτικη χαρτινη συσκευασια και ο @#!$ το πουλησα. Παντως δεν ειναι απο τα παιχνιδια που με τραβανε ή μου μενουν αξεχαστα. Απο τη σειρα αυτη, μονο το Last Guardian με συγκινησε και το τερματισα μονορουφι. Αυτο εδω το παιζω με βαρια καρδια. Ειμαι στον δεκατο κολοσσο.
4.Dark souls Remaster - Εχοντας λιωσει φετος με το Dark Souls III GOTY, επιασα λιγο αυτο. Μου βγηκαν τα ματια απο γραφικα, απαραδεκτο remaster , μηδεν εξελιξη απο το ps3 (που δεν το ειχα παιξει ποτε). Παρατηρησα οτι οι εχθροι σε κυνηγανε οπου κι αν πας σε σχεση με το Bloodborne ή το DS3, κι αυτο το κανει ακομα πιο δυσκολο και αδικο.Το παρατησα για αλλη στιγμη.
5.God of War 4 - To τελειωσα, με διαρκως μειωμενο θαυμασμο. Η αρχικη εκπληξη και ο ενθουσιασμος μετριαστηκαν προς το τελος, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ειναι μαλλον το κορυφαιο φετινο παιχνιδι. Εχω αφησει το πιο δυσκολο side quest για το τελος και θα το ξαναπαιξω σε μεγαλυτερη δυσκολια απο το φθινοπωρο.
6. Vampyr - Το παιχνιδι που μου εκλεψε την καρδια απο την πρωτη στιγμη που το ειδα. Ατμοσφαιρα τοσο καταθλιπτικη που σε αγχωνει, μουσικο theme που παιζει συνεχως στο παρασκηνιο και σε ανατριχιαζει. Συμπαθητικη μαχη, καταπληκτικες ιστοριες χαρακτηρων, ειναι το παιχνιδι που θα φτασω ως το τελος.

7- ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑ ΑΚΟΜΗ ΤΟ WITCHER 3...να δω τι θα κανω με αυτο το θεμα.
Solidarity

Δημοσιευσεις : 200

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB