Mass Effect 3

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 12 Μαρ 2013, 20:03

Tο Citadel θα μπορούσε να ήταν το τέλειο τέλος για το Mass Effect. Ακόμα και μετά απο ένα χρόνο με τρώει λίγο το πως η Bioware αποφάσισε να κλείσει την τριλογία. Το τέλος θα μπορούσε να ήταν πολύ πιο μεγάλο, το franchise άξιζε κάτι καλύτερο αλλά είναι απλά να το δεχτείς έτσι όπως είναι. Το ταξίδι ήταν απίστευτο. Παίξτε το DLC παιδιά.

Ας ελπίσουμε σε ένα επόμενο δυνατό Mass Effect :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό Shepard » 19 Μαρ 2013, 18:14

Mass Effect 3: Citadel - Review

Νομιζω κατατοπιστικοτατο review ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Shepard » 24 Μαρ 2013, 18:52

Mass Effect 3 Statistics: Many People Murdered Tali - PAX East 2013

Mass Effect 3 Retrospective

Mass Effect Retrospective Panel - PAX 2013
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό evergrey » 25 Μαρ 2013, 23:58

Αρχισα και εγω την παιχνιδαρα!Ετσι για αλλαγη επελεξα στην αρχη να το παιξω Action."Χανω" κατι με σχεση το κλασσικο παιξιμο που εχουν τα Mass Effect;
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Shepard » 26 Μαρ 2013, 13:09

evergrey έγραψε:Αρχισα και εγω την παιχνιδαρα!Ετσι για αλλαγη επελεξα στην αρχη να το παιξω Action."Χανω" κατι με σχεση το κλασσικο παιξιμο που εχουν τα Mass Effect;

Η μαγεια βρισκεται στο σεναριο και πως ξεδιπλωνεται. Θα αγαπησεις και θα μισησεις χαρακτηρες. Αυτο ειναι το ολο θεμα... το πως θα παιξεις, ειναι το λιγοτερο!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 26 Μαρ 2013, 13:55

Θα ήθελε στο μενου να μπορεις να ξανα δεις και τους διαλόγους,γιατι αυτοί που εχουν παιδια ,δυσκολευτήκαμε να ακολουθήσουμε την ιστορία :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό Red Patras » 26 Μαρ 2013, 18:52

Shepard έγραψε:
evergrey έγραψε:Αρχισα και εγω την παιχνιδαρα!Ετσι για αλλαγη επελεξα στην αρχη να το παιξω Action."Χανω" κατι με σχεση το κλασσικο παιξιμο που εχουν τα Mass Effect;

Η μαγεια βρισκεται στο σεναριο και πως ξεδιπλωνεται. Θα αγαπησεις και θα μισησεις χαρακτηρες. Αυτο ειναι το ολο θεμα... το πως θα παιξεις, ειναι το λιγοτερο!

Τα πολλά bugs να έλειπαν μόνο...
Άβαταρ μέλους
Red Patras

Δημοσιευσεις : 24

Δημοσίευσηαπό Shepard » 27 Μαρ 2013, 10:45

Red Patras έγραψε:
Shepard έγραψε:

Τα πολλά bugs να έλειπαν μόνο...

Τα εχουν διορθωσει τα περισσοτερα... ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό evergrey » 30 Μαρ 2013, 17:26

Οτι και να γραψω για το παιχνιδι,θα ειναι λιγο!Απιστετο μεχρι στιγμης!Μια ερωτησουλα μονο βρε παιδια...μπορω να δω καπου ποιες αποστολες ειναι εκτος κυριας ιστοριας;Για να ξερω τι μου γινετε.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Shepard » 31 Μαρ 2013, 17:48

Φιανεται στο terminal διπλα απο τον χαρτη στο Normandy αλλα μην σε νοιαζει... κανε τις ολες! ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB