- Τώρα είναι 17 Ιούλ 2025, 21:38 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: Wii U
εννοειται οτι ειναι απαραιτητο για να πουλησει να εχει τιτλους απο αλλα στουντιο....αλλα δυστυχως δεν το κανει.... κοιτουσα τους τιτλους που ειχε βγαλει για το wii και μετα βιας εβρισκες ενα τιτλο για εναν ενηλικα....ολοι ειναι αρκετα παιδικοι.Απλα εμενα μου τη σπαει και με ανησυχει που η νιντεντο εχει μια τετοια τακτικη που πολυ φοβαμαι οτι μπορει να τη στειλει σαν εκθεμα στο μουσειο..και δεν θα θελα να συμβει αυτο... αλλα οι επιλογες της-τους(εννοω τους developers) φοβαμαι οτι θα την οδηγησουν εκει καποια στιγμη......και ακομα αν φταινε οι developers για το σνομπαρισμα η νιντετο εχει καταφερει επαξια να τους δωσει αυτο το δικαιωμα με τη δικια της τακτικη....
-
gamelover - Δημοσιευσεις : 287
Για μένα τα Star Wars είναι το μεγαλύτερο πλήγμα. Σε όλα τα nintendo συστήματα υπήρχαν. Αλλά αυτή η βρωμο-ΕΑ θέλει να θάψει το wii u. Μακάρι να της γυρίσει μπούμερανγκ. Αν και έχω την αίσθηση ότι θα τα καταστρέψει και τα star wars η ΕΑ όπως συνηθίζει να κάνει άλλωστε στο βωμό του κέρδους. Το έχω ξαναπεί νομίζω αυτό. Οπότε από μία άποψη καλύτερα. Κρίμας στο franchise. Μένει να βγάλει πατάτες ταινίες η Disney τώρα για να το απαυτώσει και μετά θα βγάλει και καμιά πατάτα παιχνίδι η ΕΑ πάλι και θα το αποτελειώσει.
Συμφωνώ ότι η Nintendo βγάζει παιχνίδια που είναι σχετικά για παιδιά αλλά όχι ότι μετα βίας βρίσκεις τίτλους της που είναι για ενήλικα. Μario, Zelda κλτ δεν είναι αναγκαστικά για παιδιά επειδή είναι παραμύθια ή επειδή οι κεντρικοί ήρωες δεν είναι ψηλοί, μυώδης με ένα ολόκληρο οπλοστάσιο στη κατοχή τους, επειδή όταν σκοτώνεις δεν σχηματίζεται λίμνη αίματος ή επειδή δεν γίνονται εκρήξεις. Τα στερεότυπα που έχουν χτιστεί για τα "παιχνίδια για μεγάλους" έχουν κουράσει και είναι τελείως λάθος κατά τη γνώμη μου. Όλα τα παιχνίδια τείνουν να έχουν τον ίδιο πρωταγονιστή με την ίδια ιστορία. Δεν καταλαβαίνω γιατί όποιος διαφέρει δεν είναι "hardcore" (τι χαζός όρος). Προσωπικά εννοείται διασκεδάζω και πορώνομαι με GTA, Far Cry, Hitman και άλλες τέτοιες παιχνιδάρες αλλά διασκεδάζω και λιώνω εξίσου και με Yoshi's Island που μπορεί να φαίνεται παιδικό αλλά είναι ωραίο και πολλές φορές δύσκολο. Μερικά παιχνίδια είναι όντως φτιαγμένα για παιδιά από την Nintendo μιας και έχει αρκετό νεαρό κοινό. Πάντως δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι τα mario galaxy, zelda και metroid στο wii ήταν για παιδιά. Σίγουρα απαιτούσαν πολύ περισσότερο λιώσιμο από CoD π.χ. ή άλλα παιχνίδια με 6ωρα campaign που ουσιαστικά βλέπεις μια 6ωρη ταινία και πατάς και 1-2 κουμπάκια για να λές ότι παίζεις.
Συμφωνώ ότι η Nintendo βγάζει παιχνίδια που είναι σχετικά για παιδιά αλλά όχι ότι μετα βίας βρίσκεις τίτλους της που είναι για ενήλικα. Μario, Zelda κλτ δεν είναι αναγκαστικά για παιδιά επειδή είναι παραμύθια ή επειδή οι κεντρικοί ήρωες δεν είναι ψηλοί, μυώδης με ένα ολόκληρο οπλοστάσιο στη κατοχή τους, επειδή όταν σκοτώνεις δεν σχηματίζεται λίμνη αίματος ή επειδή δεν γίνονται εκρήξεις. Τα στερεότυπα που έχουν χτιστεί για τα "παιχνίδια για μεγάλους" έχουν κουράσει και είναι τελείως λάθος κατά τη γνώμη μου. Όλα τα παιχνίδια τείνουν να έχουν τον ίδιο πρωταγονιστή με την ίδια ιστορία. Δεν καταλαβαίνω γιατί όποιος διαφέρει δεν είναι "hardcore" (τι χαζός όρος). Προσωπικά εννοείται διασκεδάζω και πορώνομαι με GTA, Far Cry, Hitman και άλλες τέτοιες παιχνιδάρες αλλά διασκεδάζω και λιώνω εξίσου και με Yoshi's Island που μπορεί να φαίνεται παιδικό αλλά είναι ωραίο και πολλές φορές δύσκολο. Μερικά παιχνίδια είναι όντως φτιαγμένα για παιδιά από την Nintendo μιας και έχει αρκετό νεαρό κοινό. Πάντως δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι τα mario galaxy, zelda και metroid στο wii ήταν για παιδιά. Σίγουρα απαιτούσαν πολύ περισσότερο λιώσιμο από CoD π.χ. ή άλλα παιχνίδια με 6ωρα campaign που ουσιαστικά βλέπεις μια 6ωρη ταινία και πατάς και 1-2 κουμπάκια για να λές ότι παίζεις.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Ειδικα το rogue leader ακομη και σημερα οταν το βαζω μενω με το στομα ανοικτο με την ποιοτητα των γραφικών και τη συνολικη ατμοσφαιρα! Ειδικα η πιστα του death star ειναι πραγματοποιηση μιας παιδικης φαντασιωσης, απλα αριστη!
Κατι ασχετο,αγορασα το λευκο απο αμαζον 150λιρες και εδω και δυο μερες δεν εχω παρει καποιο παιχνιδι αλλα εξοικειωνομαι με τα μενου και παιζω κανενα ντεμο. Εχω ομως την απορια αν το pad θα αντεξει στην καταπονηση 5 ετων -μεσα στο νερο θελω να πιστευω- δεδομενου οτι σε ολες τις κονσολες αλλαζω σιγουρα ενα χειριστηριο στον κυκλο ζωης τους ειτε γιατι φθειρονται οι αναλογικοι μοχλοι ειτε γτ χαλαει καποιο κουμπι. Σκεφτομαι λοιπον οτι θα πρεπει αμεσα να αγορασω και ενα controller για να παιζω παιχνιδια που δεν κανουν φοβερη χρηση της οθονης αφης. Αφηστε που τα λευκα analog sticks θα γινουν μαυρα απο τη μακα με τον καιρο!
Κατι ασχετο,αγορασα το λευκο απο αμαζον 150λιρες και εδω και δυο μερες δεν εχω παρει καποιο παιχνιδι αλλα εξοικειωνομαι με τα μενου και παιζω κανενα ντεμο. Εχω ομως την απορια αν το pad θα αντεξει στην καταπονηση 5 ετων -μεσα στο νερο θελω να πιστευω- δεδομενου οτι σε ολες τις κονσολες αλλαζω σιγουρα ενα χειριστηριο στον κυκλο ζωης τους ειτε γιατι φθειρονται οι αναλογικοι μοχλοι ειτε γτ χαλαει καποιο κουμπι. Σκεφτομαι λοιπον οτι θα πρεπει αμεσα να αγορασω και ενα controller για να παιζω παιχνιδια που δεν κανουν φοβερη χρηση της οθονης αφης. Αφηστε που τα λευκα analog sticks θα γινουν μαυρα απο τη μακα με τον καιρο!
-
Gohan - Δημοσιευσεις : 105
Τί σου προτείνω να πάρεις.
Gohan, βρήκες £150 το βασικό WiiU? wow!
Τεσπα.
Αυτά που έχω να σου προτείνω εγώ, να δεις, είναι τα:
-ZombiU (πρώτο και καλύτερο)
-Trine 2 Director's Cut (eShop)
-NFS Most Wanted U
-CoD BO2(it depends)
-Sonic & All*Stars Racing Transformed (οπως και δήποτε αν σου αρέσουν τα kart racers)
-Nano Assault Neo (eShop)
-LEGO City Undercover (if you like LEGO games)...
Ώπα...Mass Effect...FPS...??? Το κεφάλι μου θα εκραγεί!! Φίλε μου, γνωρίζεις τι είναι το Mass Effect? Το όνομά του είναι πάρα πολύ βαρύ και με το δίκιο του κιόλας! Η απουσία του, είναι το λιγότερο ενοχλητική!
Τεσπα.
-NFS Most Wanted U
-CoD BO2(it depends)
-Sonic & All*Stars Racing Transformed (οπως και δήποτε αν σου αρέσουν τα kart racers)
vonzuchter έγραψε:Gohan έγραψε:vonzuchter έγραψε:σιγα τους τιτλους. πλην του φιφα και του μπατλφηλντ ολοι οι αλλοι δε θα κανουν ζημια στις πωλησεις του wiiu... ειδικα το φιφα ομως ειναι μεγαλο πληγμα για τις πωλησεις σε ευρωπη και ασια και αυστραλια...
Διαφωνω, απεναντιας τιτλοι σαν mass effect 4 και dragon age 3 ειναι που θα λειψουν περισσοτερο. Στα ποδοσφαιρακια τη ζημια καλυπτει και το pro εαν φυσικα ανακοινωθει και στα fps υπαρχει και το cod. Επισης εξανεμιζονται οι ελπιδες για ενα καλο sequel star wars rogue leader που ηταν παιχνιδαρες στο cube!
πφφφφφ mass effect και ανοησιες. ολο τα ιδια και τα ιδια ηθελα να ηξερα δε τα εχετε βαρεθει αυτα τα fps.... ειδικα αυτο το cinematic gaming εμετο μου φερνει. αλλα τι να πεις αφου ο κοσμος τα γουσταρει και τα αγοραζει. οντως τα star wars ειναι μεγαλο πληγμα. ειχα ξεχασει την εξαγορα της λουκας αρτς.... κριμα.
Ώπα...Mass Effect...FPS...??? Το κεφάλι μου θα εκραγεί!! Φίλε μου, γνωρίζεις τι είναι το Mass Effect? Το όνομά του είναι πάρα πολύ βαρύ και με το δίκιο του κιόλας! Η απουσία του, είναι το λιγότερο ενοχλητική!
Most Overrated game ever...

-
Chased - Δημοσιευσεις : 243
Chased έγραψε:Gohan, βρήκες £150 το βασικό WiiU? wow!
Τεσπα.
-NFS Most Wanted U
-CoD BO2(it depends)
Προφανως δεν θα τα εχει παιξει τα Mass Effect μιας και δεν ειναι FPS οπως ολοι γνωριζουμε. Ξεχασες να προτεινεις και το Monster Hunter 3 Ultimate αλλα μπορει να το εχει παιξει και στο Wii.
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Το προλαβα απο το amazon.uk στις 149 λιρες και δε το σκεφτηκα καν σε αυτα τα λεφτα, μονο το ασπρο χρωμα στους αναλογικους με προβληματιζει αλλα με 180 ευρω χαλαλι του. Σκεφτομουν mario & monster hunter για αρχή. Το zombiu πιστευω θα πεσει συντομα παντου η τιμη του, το most wanted (το επαιξα στο βιτα) το ιδιο, το sonic kart ωραιο μεν αλλα λεω να περιμενω τα 60fps του mario kart, το lego το εκτιμω σαν παιχνιδι αλλα το θεωρω ρισκο να δωσω 60 ευρω και να μην ασχοληθω πολυ. Το trine 2 θα αγοραστει σιγουρα δειχνει μαγικο ενω σκεφτομαι και το bit trip runner 2 sta 10 ευρω αυτην την εβδομαδα λογω εκπτωσης στο eshop.
-
Άντε καλορίζικο. Πολύ καλή τιμή. Τώρα το έχει στις 220 λίρες και το 32gb στις 290. Όσον αφορά το controller σίγουρα θα χρειαστείς ένα pro controller έστω για να παίζεις 2πλο με κάποιον άλλο οπότε αργά η γρήγορα θα το πάρεις. Δεν ξέρω (ακόμα) πως είναι το pad αλλά φαντάζομαι δεν θα χαλάει εύκολα δεδομένου του ότι είναι ακριβό. Όσο για παιχνίδια θα πρόσθετα στη λίστα και το batman arkham city αν δεν το έχεις παίξει. Φαίνεται ωραία η έκδοση για το wii U. Παρεπιπτόντως στο αγγλικό amazon το zombiU κοστίζει 25 λίρες και το batman αρχίζει από 15. Νομίζω είναι πολύ καλές τιμές. Για κάνε μια έρευνα.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Σε ευχαριστω! Το batman το επαιξα στο ps3, καταπληκτικος τιτλος! Γενικα οι κατοχοι wii u ειναι 2 ταχυτητων. Αυτοι που στην γενια που φευγει ειχαν μεινει πιστοι μονο με wii οι οποιοι απο το launch εως τωρα δε ξερουν τι να πρωτοπαιξουν και αυτοι που ειχαν και 360/ps3 οπως εγω και περμενουν με τεραστια ανυπομονησια την e3 για να παρουν τα πανω τους! Βεβαια για να μη γκρινιαζω και εγω με nsmbu, zombiu, mhu3 δε θα επρεπε να διαμαρτυρομαι!
-
Cry Engine 3 ‘fully supports Wii U’
http://gimmegimmegames.com/2013/05/cry-engine-3-fully-supports-wii-u/
http://gimmegimmegames.com/2013/05/cry-engine-3-fully-supports-wii-u/

My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f
PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
-
G3n3raL86 - Δημοσιευσεις : 620
Wii U set for double Nintendo Direct
Nintendo will hold its latest Direct webcast tomorrow, May 17 at 3pm BST, ahead of a major new bid to recover from Wii U's stuttering start.
http://www.computerandvideogames.com/406427/wii-u-set-for-double-nintendo-direct/
Nintendo will hold its latest Direct webcast tomorrow, May 17 at 3pm BST, ahead of a major new bid to recover from Wii U's stuttering start.
http://www.computerandvideogames.com/406427/wii-u-set-for-double-nintendo-direct/
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
xGodKilleRx - Δημοσιευσεις : 278
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης