Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Vigilante » 16 Μάιος 2017, 12:18

Εγω το λιωνω λιγο με battlefield 4 αγαπημενο outlast 2 και counterstrike δυστηχως με αυτη τν καρτα γραφικων που εχω δν μπορω να παιξω αλλα.
Άβαταρ μέλους
Vigilante

Δημοσιευσεις : 53

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 18 Μάιος 2017, 12:45

Αρχισα το AC: Unity. Με το patch εγκατεστημενο, εχει μια χαρα αποδοση, γραφικαρες, αλλα βαρετο ρε παιδια. Δεν τραβαει με τιποτα. Σαν αγγαρεια το συνεχιζω. Κι αυτη η μανια της ubisoft να φορτωνει εναν χαρτη με υπο-αποστολες κουραζει.
Solidarity

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό Georgebor » 21 Μάιος 2017, 01:11

Little nightmares πανέμορφο παιχνίδι και άρρωστο!!
Άβαταρ μέλους
Georgebor

Δημοσιευσεις : 91

Δημοσίευσηαπό Logan » 21 Μάιος 2017, 11:45

Mass effect Andromeda αν και ψιλοαπογοητεύθηκα
Every man has his principles always with him,everything else fades away
Άβαταρ μέλους
Logan

Δημοσιευσεις : 30

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 21 Μάιος 2017, 21:04

Little nightmares πραγματικά υπεροχο και αρρωστο,θα συμφωνησω.
Solidarity

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 22 Μάιος 2017, 16:47

118 ώρες μετά στο Persona 5 έχω μπει επιτυχώς στο 2ο playthrought και συνεχίζω ακάθεκτος. Παίζω και KH Union X μια ώρα την ημέρα περίπου.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό evergrey » 02 Ιουν 2017, 10:34

Borderlands: The Pre-Sequel.Παρολο που σχεδον σε ολα ειναι λες και παιζεις το 2,μονο και μονο που εισαι στο διαστημα αλλαζει καπως το gameplay.Παντος εξακολουθει να ειναι πολυ εθιστικο.
Sword Art Online: Hollow Fragment.Καλο παιχνιδι,αλλα αυτη η δυσκολια του ανεβαινει κατακορυφα.Ειμαι στον 98 οροφο και τρωω πολυ ξυλο.Μεγαλη διαφορα στα level απο τον 95 οροφο και μετα.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό parisvelits » 03 Ιουν 2017, 13:34

Legend of Zelda !
parisvelits

Δημοσιευσεις : 13

Δημοσίευσηαπό doa5 » 05 Ιουν 2017, 12:55

To Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands το οποίο θεωρώ ότι αδικήθηκε από μεγάλη μερίδα των gamers!! χωρίς να είναι εκνευριστικά δύσκολο σου προφέρει τη χαρά του "παιχνιδιού" και όχι του σπασα@ρχιδισμου όπως άλλοι τίτλοι...
Άβαταρ μέλους
doa5

Δημοσιευσεις : 6

Resident Evil 4 HD

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 23 Ιουν 2017, 15:27

Βρηκα σε καλη τιμη το RE4 HD σε ps4 και το ξεκινησα. Στο ps2 το ειχα προχωρησει αρκετα και βλακωδως το σταματησα.
Απο γραφικα ειναι σαφως βελτιωμενο, αλλα αυτο που με απογοητευσε, ηταν η καμερα. Συνηθισμενος απο τα συγχρονα games να γυριζω την καμερα με τον δεξιο μοχλο, το παιχνιδι εμμονικα σε γυρναγε σε μια σταθερη γωνια θεασης, με αποτελεσμα να παλευω συνεχως με τον δεξι μοχλο, οταν ηθελα να κοιταξω προς μια μερια.
Ισως δεν εχω κανει κατι καλα στις ρυθμισεις, αλλα παντως αυτο μου προκαλεσε ναυτια , τα περα-δωθε της καμερας. Αν το εχει καποιος ας ενημερωσει για το πως να διορθωσω την καμερα.
Solidarity

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB