- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 16:39 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Destiny
klonith έγραψε:
3-man raid σε hard mode!
Αυτό που κάνουν στην δεύτερη φάση του Atheon είναι υπερβολικά δύσκολο. Γενικά όλο αυτό που κάνουν είναι φοβερό.
Γι αυτό ξεχωρίζει για μένα το Destiny. Ακόμη και μετά από 160 ώρες gameplay υπάρχει ακόμη κρυμμένο gameplay βάθος για να ανακαλύψεις και να αναθεωρήσεις τα όριά σου. Όπως είχα πει: Είναι το gameplay πίσω από το gameplay το οποίο έχει τελειοποιήσει η Bungie.
-
GiannisP - Δημοσιευσεις : 455
Πιο μεγάλη εντύπωση μου έκανε αυτός που κράτησε και τις δύο πύλες ανοιχτές μέχρι να σκοτώσουν οι άλλοι τους gatekeepers. Αν και μου φάνηκε ότι έβγαιναν λιγότεροι εχθροί ακριβώς επειδή ήταν λιγότερα άτομα στο raid, το γεγονός δεν αλλάζει ότι έβγαλε σόλο δύο praetorians. Γενικά όμως και οι τρεις τους έπαιξαν απίστευτα!
-
klonith - Δημοσιευσεις : 36
Destiny
Geia sas. Na rotiso esas pou kserete. Otan ftaseis 20 lvl ti xreiazete gia na pareis opla ta kala pou deinoun ston tower alla einai kleidomena? Ayta ta mple pou pernoume pou aksizei na ta ksodepseis kai se ti? Kai ayto me to light pou leei ti ennoei ti thelei na kanoume? Den kserw aglika paidia k de katalaveno polla apo auta pou leei. An exei kapoios oreksi na mou pei pos na kinitho san enan odigo dld apo to 20 lvl k meta as mou pei parakalo eyxaristw
- zois7
- Δημοσιευσεις : 15
Καλησπέρα zois7. Μετά τα 20 lvl οι πανοπλίες που θα πέφτουν στα χέρια σου εκτός από τα γνωστά μέχρι τώρα στατιστικά τους (strength, intelligence, discipline) θα έχουν και light. Το βασικο σου lvl παραμένει στα 20 συνεχίζει όμως να παίρνει xp και όταν ολοκληρώνεται η μπάρα (μπορείς να την δεις πηγαίνοντας τον κέρσορα πάνω στο lvl) σου δίνει ένα mote of light (με τα οποία αγοράζεις από το Xur ένα exotic engram). Από εκεί και πέρα όμως στην ουσία ανεβάζεις lvl στο light σου. Για να πας στο επόμενο lvl light θα πρέπει να φοράς πανοπλίες γάντια κράνη μπότες με όλο και περισσότερο light κάθε φορά για να φτάσεις τελικά μέχρι το lvl 27. Για να πας στο ανώτερο μέχρι στιγμής lvl light (30) θα πρέπει από τα 27 να εξοπλιστείς σίγουρα με ένα eχotic armor και τα υπόλοιπα από raid. Γενικά να ξέρεις exotic και raid armors έχουν περισσότερο light το οποίο θα σου επιτρέψει να φτάσεις στο lvl 30. Το επόμενο διάστημα ανακοίνωσε η Bungie ότι το Iron Banner event (PVP EVENT-Cruicible) που ήταν live την προηγούμενη εβδομάδα και θα ξαναέρθει σύντομα, θα δίνει armor που θα σε πάνε μέχρι τα 30 lvl. Μετά από τα 20 lvl υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να ντυθείς και να ανεβάσεις το light σου. Ένας είναι με το να φαρμάρεις για engrams. Κάνεις τα bountys βρίσκεις σημεία με πολλούς εχθρούς και γενικά περνάς αρκετή ώρα στο παιχνίδι, έτσι ώστε να σου πέσουν rare, legendary ή exotic στολές. Επίσης με τα engrams αλλά και τα weekly missions παίρνεις strange coins που σου χρειάζονται για να εξοπλιστείς με κάποιο exotic armor (με το ανώτερο light) ή weapon από τον Xur (vendor Που βγαίνει παρασκευή 12 με Κυριακή 12). Άλλος τρόπος είναι να κάνεις αρκετά strike missions για να πάρεις vanguard marks που θα σε βοηθήσουν να πάρεις κάποια στολή από τον vanguard vendor (αν είσαι φαν του PVP κυνηγάς τα cruicible marks για στολή από cruicible vendor). Όπλα να ξέρεις θα σου πέσουν, εγώ προσωπικά δεν έχω αγοράσει ούτε ένα.
Γενικά θα χρειαστεί για ένα διάστημα μιας-δυο εβδομάδων να κάνεις bounties, strike missions και public events για να μαζέψεις engrams, strange coins, marks, motes of light και ascedant scard/energy (τα τελευταία τα θες για τα upgrade των legendary/exotic όπλων/πανοπλίας.
Γενικά θα χρειαστεί για ένα διάστημα μιας-δυο εβδομάδων να κάνεις bounties, strike missions και public events για να μαζέψεις engrams, strange coins, marks, motes of light και ascedant scard/energy (τα τελευταία τα θες για τα upgrade των legendary/exotic όπλων/πανοπλίας.
-
kakashi_hatake - Δημοσιευσεις : 345
@mysterious Από τη στιγμή που κάποιος αντιμετωπίζει τέτοιο συγκεκριμένο πρόβλημα (γλώσσα) σίγουρα θα πρέπει να βοηθάμε. Δεν το λες και αναλυτικό το κείμενο που έγραψα. Έχω ξεχάσει πραγματάκια. Το πιο καλό/σωστό θα ήταν το παιδί να μπει στη clan του enternity να μας κάνει add και να του το εξηγήσουμε live. Έτσι λύνονται οι περισσότερες απορίες. Μέσω των συνομιλιών του fireteam.
-
kakashi_hatake - Δημοσιευσεις : 345
Ακριβως γι'αυτο το μπραβο.Επειδη ξερω απο δικα μου ατομα ποσο κριμα και γαμωτο ειναι να θελουν να παιξουν ενα παιχνιδι και να δυσκολευονται απο την ελλειψη γνωσης αγγλικων.Ναι καλο θα ηταν να μιλησετε live για να λυνονται και αμεσα οι αποριες. 

-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης