News: Nintendo 3DS

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό lak100 » 21 Ιαν 2015, 12:11

εχω κλεισει 2 χρονια με το 3DS XL αξιζει να παω στο καινουριο η παλι μετα απο 2 χρονια θα βγαλει νεο φορητο η ninty και θα κλαιω τα λεφτα μου? πρεπει να ξεκαθαρισει η nintendo αν το νεο 3ds ειναι revision η νεα της κονσολα για τα επομενα χρονια
=http://gamercards.exophase.com/psn/user/mitsos17/]Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lak100

Δημοσιευσεις : 87

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 22 Ιαν 2015, 04:50

lak100 έγραψε:εχω κλεισει 2 χρονια με το 3DS XL αξιζει να παω στο καινουριο η παλι μετα απο 2 χρονια θα βγαλει νεο φορητο η ninty και θα κλαιω τα λεφτα μου? πρεπει να ξεκαθαρισει η nintendo αν το νεο 3ds ειναι revision η νεα της κονσολα για τα επομενα χρονια

Προφανως και ειναι "ενισχυμενο" revision, οπως ηταν το DSi. Ο κινδυνος να κυκλοφορησει σε 2-3 χρονια η νεα φορητη προταση της Νιντεντο ειναι στον οριζοντα, αλλα δε νομιζω οτι πρεπει να σκεφτεσαι με αυτη τη λογικη. Θα βγαλει πολλα χρονια gaming ακομη, ειτε με παιχνιδια του 3ds, ειτε με αποκλειστικα οπως το Xenoblade.

Εγω προβληματιζομαι γιατι το καινουριο σταθερο κι απροβληματιστο 3d ειναι κατι που με ενδιαφερει πολυ. Αλλα δε θελω να σπαταλησω τωρα τοσα λεφτα...
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό lak100 » 22 Ιαν 2015, 12:40

alex4444 έγραψε:
lak100 έγραψε:εχω κλεισει 2 χρονια με το 3DS XL αξιζει να παω στο καινουριο η παλι μετα απο 2 χρονια θα βγαλει νεο φορητο η ninty και θα κλαιω τα λεφτα μου? πρεπει να ξεκαθαρισει η nintendo αν το νεο 3ds ειναι revision η νεα της κονσολα για τα επομενα χρονια

Προφανως και ειναι "ενισχυμενο" revision, οπως ηταν το DSi. Ο κινδυνος να κυκλοφορησει σε 2-3 χρονια η νεα φορητη προταση της Νιντεντο ειναι στον οριζοντα, αλλα δε νομιζω οτι πρεπει να σκεφτεσαι με αυτη τη λογικη. Θα βγαλει πολλα χρονια gaming ακομη, ειτε με παιχνιδια του 3ds, ειτε με αποκλειστικα οπως το Xenoblade.

Εγω προβληματιζομαι γιατι το καινουριο σταθερο κι απροβληματιστο 3d ειναι κατι που με ενδιαφερει πολυ. Αλλα δε θελω να σπαταλησω τωρα τοσα λεφτα...
το xenoblade δεν με ενδιαφερει το 3d δεν μπορω να το αντιληφθω λογω στραβισμου. αν βγαλει κατι καλο σε games το συζηταμε
=http://gamercards.exophase.com/psn/user/mitsos17/]Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lak100

Δημοσιευσεις : 87

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 22 Ιαν 2015, 15:29

lak100 έγραψε:το xenoblade δεν με ενδιαφερει το 3d δεν μπορω να το αντιληφθω λογω στραβισμου. αν βγαλει κατι καλο σε games το συζηταμε

Ε τοτε δεν εχεις ουσιαστικο λογο να το παρεις. Εκτος κι αν βγει αργοτερα καποιο παιχνιδι αποκλειστικο που να θες να παιξεις οπωσδηποτε. Που μεχρι τοτε μπορει να εχει πεσει κι η τιμη. Μην την κανεις τωρα την αλλαγη.
Τελευταία επεξεργασία από alex4444 και 27 Ιαν 2015, 16:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσίευσηαπό gkarako » 27 Ιαν 2015, 10:57

Να ενημερωσω για οποιους ενδιαφερονται τα new 3ds υπαρχουν για προπαραγγελια σε διαφορα καταστηματα και στο public υπαρχει και το special edition majoras mask και monster hunter, ενα search στο σκρουτζ κ θα τα βρειτε. Συγγνωμη εαν γραφτηκε καπου αλλα δεν το δα.
gkarako

Δημοσιευσεις : 56

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 31 Ιαν 2015, 01:32

ΠΑιδια σημερα με πηρε η Νορτεκ σχετικα με την προπαραγγελια του Majora's Mask Special edition που εκανα πριν πολλες μερες (με το που ανακοινωθηκε) και μου ειπε οτι δεν προλαβα το pre-order bonus που ειναι ενα εντυπωσιακο paper weight που μαλιστα επαιξε και τον ρολο του στο να γινει η προπαραγγελια.

Ρωταω αν ξερει κανεις γιατι μετα απο τοσες μερες με πηραν τωρα και αν ετυχε σε καποιον κατι παρομοιο με καποιο pre order bonus..
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 31 Ιαν 2015, 02:00

alex4444 έγραψε:ΠΑιδια σημερα με πηρε η Νορτεκ σχετικα με την προπαραγγελια του Majora's Mask Special edition που εκανα πριν πολλες μερες (με το που ανακοινωθηκε) και μου ειπε οτι δεν προλαβα το pre-order bonus που ειναι ενα εντυπωσιακο paper weight που μαλιστα επαιξε και τον ρολο του στο να γινει η προπαραγγελια.

Ρωταω αν ξερει κανεις γιατι μετα απο τοσες μερες με πηραν τωρα και αν ετυχε σε καποιον κατι παρομοιο με καποιο pre order bonus..

Και εγώ πρόλαβα 2/4 από ότι έμαθα τα κομμάτια που δόθηκαν με όλα τα αντικείμενα μπορεί να ήταν μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού μας.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 31 Ιαν 2015, 03:48

T_K_L_L_LUIGI έγραψε:Και εγώ πρόλαβα 2/4 από ότι έμαθα τα κομμάτια που δόθηκαν με όλα τα αντικείμενα μπορεί να ήταν μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού μας.

Καλα ειναι το πρωτο που σκεφτηκα...
Κριμα παντως. Απο την αλλη δε με χαλανε τα δωρακια της σπεσιαλ εντισιον και η παιχνιδαρα φυσικα!

2/4 τι εννοεις?
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 31 Ιαν 2015, 10:03

Φιγούρα και necklace,δεν πρόλαβα μπλούζα και το collectible.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 31 Ιαν 2015, 17:36

T_K_L_L_LUIGI έγραψε:Φιγούρα και necklace,δεν πρόλαβα μπλούζα και το collectible.

Εγω 0/2 :(
Αχ αυτο το collectible, καλυτερα να μη μας το ελεγαν!

Τωρα που το παρατηρησα η προπαραγγελια ειχε ανοιξει 16/1 κι εγω την εκανα 1,5 μερα μετα... Λογικο να μην εχει μεινει τιποτα! Τουλαχιστον προλαβα την συλλεκτικη και με τους ποντους που μαζεψα σηκωσα και αυτον εδω:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
alex4444

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Bing [Bot] και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB