- Τώρα είναι 15 Ιούλ 2025, 20:05 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: PlayStation 3
Βασικά η Sony τον τελευταίο καιρό έχει παραμελήσει τα πράγματα . Όταν είχα αγοράσει το skyrim Μετς από λίγες ώρες gaming το παιχνίδι άρχισε να παρουσιάζει σοβαρά ππροβλήματα lag . Κάτι αντίστοιχο και στην Xbox . Οι Developers ανακοίνωσαν patch για φτιαξιμο του lag . Έπρεπε να περιμένω βδομάδες σε σχέση με την Xbox για παίξω το παιχνίδι .
- mariodm22
- Δημοσιευσεις : 753
Serelis έγραψε:Σπαστικό είναι οτι όλα τα maps tου Call of duty βγαίνουν πρώτα στο xbox γιατί? ακόμα να καταλάβω ξέρω μόνο οτι η treyarch έκανε συμφονία με τη microsoft και τη sony και η sony δεν δέχτηκε μάλλον για αυτό
Βασικά η Microsoft έκανε συμφωνία με την Activision όπως είχε κάνει με την Rockstar για τα DLCs του GTA IV.

-
Sackboy - Δημοσιευσεις : 331
Καλησπέρα . Μόλις προσπάθησα να αγοράσω από το PS3 network ένα παιχνίδι που λέγεται AMY . Δεν ξέρω αν το ξέρετε αλλά είναι αρκετά καλό σε όσους αρέσει το silent hill . Έχω αγοράσει μία κάρτα των 20 ευρώ κσι ενώ φαίνεται στον λογαριασμό μου πως έχω το χρηματικό ποσό όταν πάω να κάνω την αγορά δεν τα βλέπει . Τι να κάνω ? Εκτός από το αγοράσω άλλο παιχνίδι ...
- mariodm22
- Δημοσιευσεις : 753
Plus για τον αλλον μηνα. http://www.officialplaystationmagazine. ... catherine/
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
καλησπερα παιδες...
ξερει κανεις τι καρτες δεχεται το plus???
εχω ταμιευτηριου visa με το 3ψηφιο κανονικα κ δν μου την δεχεται...
ξερει κανεις τι καρτες δεχεται το plus???
εχω ταμιευτηριου visa με το 3ψηφιο κανονικα κ δν μου την δεχεται...
-
pro-patzis - Δημοσιευσεις : 27
Metal Gear Solid : Legacy Collection
Ο τίτλος "Metal Gear Solid : Legacy Collection" εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα μιας κορεάτικης εταιρείας βαθμονόμησης τίτλων, για το PS3, ενώ ο ίδιος ο Hideo Kojima δημοσίευσε στο twitter την παρακάτω εικόνα:

Οι φήμες για μια υπερσυλλογή με ΟΛΑ τα Metal Gear Solid ίσως τελικά είναι αλήθεια. Μήπως ήρθε η ώρα να παίξουμε το MGS1 σε HD remastered έκδοση;

Οι φήμες για μια υπερσυλλογή με ΟΛΑ τα Metal Gear Solid ίσως τελικά είναι αλήθεια. Μήπως ήρθε η ώρα να παίξουμε το MGS1 σε HD remastered έκδοση;

-
BoBKiD - Δημοσιευσεις : 29
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης