The official RPG thread

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό The White Prince » 19 Ιαν 2012, 04:03

ΧD XD LOL ναι, είναι μεγάλο το demo!! 1,5 ώρα στο νερό!! Στην αρχή δε μου άρεσε, μου φάνηκε πολύ φτωχός ο οπτικός τομέας... Αργότερα, στο 2ο μισό του demo, τα πράγματα άλλαξαν!! :)

Έχει ΤΡΕΛΑ τεχνικά προβλήματα πάντως... Θα το διαπιστώσεις.. Έπαιζα λχ και εξαφανιζόταν το έδαφος κάτω από τα πόδια μου! XD

Eυελπιστώ να διορθωθούν όλα αυτά.
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
The White Prince

Δημοσιευσεις : 161

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 19 Ιαν 2012, 11:52

Σίγουρα θα διορθωθούν ;) Περιμένω πολλά...

Χθες κατέβασα από το PS Store to Dungeon Defencers.. Το παιχνίδι είναι αλλού! Ειδικά με παρέα θα πέφτει ΤΟ λιώσιμο!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό game over » 26 Ιαν 2012, 22:52

Το κατέβασα κ’εγώ το demo Reckoning! Καλό ήταν,μ’άρεσε ,τα γραφικά του βεβαία ήταν κάπως, δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί ? Τώρα όσο αναφορά τα διάφορα προβληματάκια που αντιμετωπίζει λογικά θα τα φτιάξουν! Παντός εγώ θα το προτιμήσω σε pc !

Μιας και ανέφερε ο Scott το Dungeon Defencers δεν το ήξερα και αμέσως το τσέκαρα, φαίνετε πολύ Καλό !
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό Alithinos » 19 Μαρ 2012, 22:51

Απαντώντας στο ερώτημα της αρχικής απάντησης για το ποια πιστεύω θα ήταν η καλύτερη διαδρομή για να πάρουν τα rpgs,απαντώ πως κατά την άποψη μου το καλύτερο θα ήταν κάτι μεταξύ των Elder Scrolls,και του Mass Effect.
Εξηγούμαι:

Τα στοιχεία της σειράς Elder Scrolls που θα ήθελα να επιρρεάσουν άλλες σειρές είναι αρχικά το σκεπτικό "γίνε όποιος θες,πήγαινε όπου θες,όποτε θες,κάνε ότι θες",και το free roaming/open world του.Μαζί θα ήταν καλό τα άλλα rpgs να παραδειγματιστούν όσων αφορά:

* Το σύνολο του περιεχομένου (αριθμός dungeons,quests,skills..)
* Την έμπρακτη υποστήριξη του modding.
* Την επικότητα.
* Το να υπάρχουν mini-games.

Πιστεύω ότι αυτά είναι καλά στοιχεία.

Όσων αφορά το Mass Effect θα ήθελα και άλλα παιχνίδια να

* Είχαν πιο καλογραμμένους,πιστευτούς,'ανθρώπινους',χαρακτήρες,με δικές τους ιδέες, απόψεις, προτιμήσεις, τρόπο ομιλίας,και να δείχνουν τα συναισθήματα τους.
* Έδιναν παρόμοια προσοχή στη κίνηση της κάμερας,τη σκηνοθεσία και εικονοληψία,που μαζί και με το κατάλληλο συνδιασμό μουσικών θεμάτων θα κατάφερναν να παράγουν μια πιο κινηματογραφικού τύπου εμπειρία,μια εμπειρία καλύτερη ως αφηγηματικό μέσο.
* Θα δινόταν στον χαρακτήρα η δυνατότητα επιλογών που αλλάζουν και επιρρεάζουν την εξέλιξη των γεγονότων. (περισσότερο όπως έγινε από το 1 στο 2,παρά όπως έγινε από το 2 στο 3).
* Θα υπήρχαν καταστάσεις gameplay όπως το τέλος της suicide mission του ΜΕ2,όπου ο παίχτης χρειάζεται να σκεφτεί καλά τα επόμενα του βήματα,και ως ένα βαθμό το τέλος θα κρινόταν από το τρόπο που είχε παίξει το παιχνίδι.

Πιστεύω πως άμα τα παραπάνω στοιχεία από αυτά τα δύο παιχνίδια συνδιάζονταν,το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ καλό.
Άβαταρ μέλους
Alithinos

Δημοσιευσεις : 13

Δημοσίευσηαπό Tobajaras » 23 Μαρ 2012, 15:02

Είμαι της γνώμης πως δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει "ένας" δρόμος - η παραδοσιακή δύναμη των wRPG ήταν οι πολλές διαφορετικές προσεγγίσεις στο role playing. Νομίζω πως τα Witcher δίνουν μια πολύ καλή βάση για ένα μελλοντικό κορυφαίο RPG (δε θεωρώ το open world αυτοσκοπό). Τα Mass Effect, από role playing άποψη, εκεί που πρόσφεραν μια άκρως ενδιαφέρουσα εναλλακτική στο 2 την ακύρωσαν στο 3 οπότε μόνο από κάποιο μιμητή θα δούμε κάτι παρόμοιο. Τα Elder Scrolls είναι...τα Elder Scrolls, θα συνεχίσουν να βάζουν στοιχεία στη βασική συνταγή αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα δώσουν κάτι φρέσκο. Το παιχνίδι που θα βαρύνει πολύ για μένα θα είναι το Risen 2, οπότε υπομονή μέχρι τα τέλη Απρίλη.

Σα νόρμα, θα ήθελα να δω full scale combat mechanics (τύπου Witcher 2 ή Mass Effect 3) σε συνδυασμό με βαθύ character building. Από γραφή, σενάρια, ιδέες κλπ πιστεύω είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο πάντως.
Εveryone's a critic
Άβαταρ μέλους
Tobajaras

Δημοσιευσεις : 259

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 01 Μάιος 2012, 23:53

Κανένα νέο για την κυκλοφορία του Graces F στην Ευρώπη έχουμε;; :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό The White Prince » 03 Μάιος 2012, 16:06

Αμεεεεέ, έρχεται το καλοκαίρι!! Ιούνιος-Σεπτέμβριος! Stay tuned!
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
The White Prince

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 03 Μάιος 2012, 16:48

Εγώ για Μάιο ήξερα τόσο καιρό και εσύ μου λες Ιούνιο αλλά μπορεί και Σεπτέμβρη. :(
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό The White Prince » 03 Μάιος 2012, 19:08

Μάιο δύσκολο, αυτό που είχε ανακοινωθεί ήταν για το καλοκαίρο του 2012 (μέσα καλοκαιρού), οπότε έβαλα και το Σεπτέμβρη για να είμαστε καλυμμένοι σε περίπτωση καθυστέρησης :)
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
The White Prince

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 03 Μάιος 2012, 19:29

Απλά το zavvi το είχε για 25 του Μήνα.. Μου φαίνεται δε θα αντέξω άλλο και μετά τις πανελλήνιες θα πάρω την Αμερικάνικη από Ελλάντα...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB