- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 04:19 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Football manager 2013
Κοίτα τέτοιες περίεργες κατατάξεις όταν περνάς 3-4 χρονιές, είναι λογικό. Τώρα στις αρχικές, είναι κάπως....
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Ε, ναι. εκεί αρχίζει το πραγματικό manager. Το παρεις την Μπαρτσα των αστέρων και να τα σηκώσεις όλα, δεν είναι δύσκολο. Όταν αρχίσουν όμως τα αστέρια και κρεμάνε παπούτσια...
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
nfs_maniac έγραψε:Ε, ναι. εκεί αρχίζει το πραγματικό manager. Το παρεις την Μπαρτσα των αστέρων και να τα σηκώσεις όλα, δεν είναι δύσκολο. Όταν αρχίσουν όμως τα αστέρια και κρεμάνε παπούτσια...
Με ενα καλο scouting system και μια καλη τακτικη εισαι αρχοντας.

-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
nfs_maniac έγραψε:Και τις κατάλληλες προπονήσεις(αν και στο φετινό τις χάλασαν....)
Ναι και ηθελα να το πω αυτο ενω περιμενα με λαχταρα να διαλεξω συστημα,ρολους και μετα αναλογως με ποια attributes χρειαζεται εφτιαχνα και τη προπονηση αυτο ηταν ωραιο συστημα οχι η φετινη η @#*#@#@$%%

-
lust - Δημοσιευσεις : 110
Nαι όντως είδα ότι αλλάξανε τις προπονήσεις φέτος. Γιατί αυτό; Περιορίζουν κάποια απο την ελευθερία που σου παρέχει το παιχνίδι. Εγώ θέλω να προπονώ τους επιθετικούς μου ας πούμε σε συγκερκιμένα πράγματα περισσότερο. Η έναν συγκεκριμένο παίκτη.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης