Dark Souls II

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 10 Οκτ 2013, 11:34

game over έγραψε:Προς το παρόν ένα από τα ποιο αναμενόμενα παιχνίδια για μένα, day one + συλλεκτική ! απλά φοβάμαι λίγο μήπως ξανά σπάσω κάνα χειριστήριο και το ps3 μαζί… :D :mrgreen:

Γιατί το λες αυτό άραγε; Δε μπορώ να σε καταλάβω. Εγώ προσωπικά στη μέχρι πρότινος εμπειρία μου με Demon's Souls και Dark Souls διατήρησα τη ψυχραιμία μου σε αξιοσέβαστα επίπεδα. Τι; Επειδή μου γύρισε το μάτι και βγήκα στο δρόμο με ένα κουζινομάχαιρο ουρλιάζοντας κατάρες για διάφορα πρόσωπα, μεταξύ άλλων και 4 βασιλιάδες; Εντάξει, όλα αυτά μέσα στο πρόγραμμα δεν είναι;

Τέλος πάντων, θα μπορούσα να πω περισσότερα, αλλά εδώ στη κλινική δε μας αφήνουν πολλές ώρες να χρησιμοποιούμε τους υπολογιστές. Με κουράζει και αυτό το άσπρο παντού, δε βολεύει ιδιαίτερα και το πουκάμισο που με βάζουν να φοράω όταν έρχεται κόσμος απ'έξω (αυτά τα μανίκια στραβά πια τα βάλανε...), οπότε θα βγω λίγο στην αυλή να καθαρίσει το κεφάλι μου... :P
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσιευσεις : 343

Δημοσίευσηαπό game over » 10 Οκτ 2013, 14:13

Connie GR έγραψε:
game over έγραψε:Προς το παρόν ένα από τα ποιο αναμενόμενα παιχνίδια για μένα, day one + συλλεκτική ! απλά φοβάμαι λίγο μήπως ξανά σπάσω κάνα χειριστήριο και το ps3 μαζί… :D :mrgreen:

Γιατί το λες αυτό άραγε; Δε μπορώ να σε καταλάβω. Εγώ προσωπικά στη μέχρι πρότινος εμπειρία μου με Demon's Souls και Dark Souls διατήρησα τη ψυχραιμία μου σε αξιοσέβαστα επίπεδα. Τι; Επειδή μου γύρισε το μάτι και βγήκα στο δρόμο με ένα κουζινομάχαιρο ουρλιάζοντας κατάρες για διάφορα πρόσωπα, μεταξύ άλλων και 4 βασιλιάδες; Εντάξει, όλα αυτά μέσα στο πρόγραμμα δεν είναι;

Τέλος πάντων, θα μπορούσα να πω περισσότερα, αλλά εδώ στη κλινική δε μας αφήνουν πολλές ώρες να χρησιμοποιούμε τους υπολογιστές. Με κουράζει και αυτό το άσπρο παντού, δε βολεύει ιδιαίτερα και το πουκάμισο που με βάζουν να φοράω όταν έρχεται κόσμος απ'έξω (αυτά τα μανίκια στραβά πια τα βάλανε...), οπότε θα βγω λίγο στην αυλή να καθαρίσει το κεφάλι μου... :P

Λες να είμαστε στην ιδία κλινική ? γιατί και εγώ κάπως έτσι είμαι ,απλά νιώθω ένα βάρος ,α ναι έμενα μου έχουν βάλει κάτι αλυσίδες … :shock: γιατί άραγε ? :x κάτι άλλο απλά εγώ καμία φορά λέω μπρουρδλουρδλουρδλου !!! κατά τα αλλά άλλα καλά ! πάντως αν με ακούσεις έλα βρες με έχουμε να συζητήσουμε σχέδιο για απόδραση!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό Πάγος13 » 10 Οκτ 2013, 15:21

game over έγραψε:
Connie GR έγραψε:

Λες να είμαστε στην ιδία κλινική ? γιατί και εγώ κάπως έτσι είμαι ,απλά νιώθω ένα βάρος ,α ναι έμενα μου έχουν βάλει κάτι αλυσίδες … :shock: γιατί άραγε ? :x κάτι άλλο απλά εγώ καμία φορά λέω μπρουρδλουρδλουρδλου !!! κατά τα αλλά άλλα καλά ! πάντως αν με ακούσεις έλα βρες με έχουμε να συζητήσουμε σχέδιο για απόδραση!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μου έφυγε ενα βάρος, νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που 2.00 ωρα το βράδυ φώναζε "φέρτε μου σας παρακαλω ένα javelin γιατι δεν αντέχω άλλο πια να με κυνηγάνε τα gargoyles με τους διμετρους πελεκυς " :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Πάγος13

Δημοσιευσεις : 126

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 10 Οκτ 2013, 20:37

Πάγος13 έγραψε:Μου έφυγε ενα βάρος, νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που 2.00 ωρα το βράδυ φώναζε "φέρτε μου σας παρακαλω ένα javelin γιατι δεν αντέχω άλλο πια να με κυνηγάνε τα gargoyles με τους διμετρους πελεκυς " :lol: :lol: :lol:

Όχι φίλε μου. Δεν είσαι ο μόνος. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω φτάσει στα πρόθυρα νευρικής κρίσης με το game. Και απ'ότι φαίνεται, θα πρέπει να ετοιμαστούμε για περισσότερο... πόνο.

"Dark Souls 2. Παραδέξου το. Αφού σου αρέσει η τιμωρία." (το ιδανικό motto για promo του τίτλου)
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσιευσεις : 343

Δημοσίευσηαπό Shepard » 31 Οκτ 2013, 16:13

21 new Dark Souls 2 screenshots released
The publisher recently rescheduled a North American Dark Souls 2 beta test for November 10.

CVG went hands-on with the game at E3 in June. "Let's make one thing clear straight away, in case you're still anxious: Dark Souls 2 is very, very difficult," we said in our Dark Souls 2 preview, adding: "Overall, Dark Souls 2 feels very similar to the first, albeit prettier."

According to producer Yui Tanimura, "the goal isn't to make Dark Souls 2 more difficult, just more rewarding."

Namco Bandai has confirmed a Dark Souls 2 release date of March 11, 2014 in North America and March 14 in Australia and Europe.

http://www.computerandvideogames.com/436190/21-new-dark-souls-2-screenshots-released/
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό game over » 31 Οκτ 2013, 22:27

Πωρώθηκα άσχημα ρε γαμω το….
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό koulis21 » 31 Οκτ 2013, 23:30

πολυ δυνατο παιχνιδι
Άβαταρ μέλους
koulis21

Δημοσιευσεις : 296

Δημοσίευσηαπό Shepard » 15 Ιαν 2014, 08:51

Dark Souls 2 -- Curse Trailer
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 29 Ιαν 2014, 18:35

Ενα καινουργιο βιντεακι που βρηκα για το DS 2:
https://www.youtube.com/watch?v=A3MdOBH-jDc
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό georgekpl » 03 Φεβ 2014, 01:20

Έγινε και προπαραγγελία....!!!
Αναμένουμε για το τρελλό κάψιμο..της άνοιξης!!!
georgekpl

Δημοσιευσεις : 15

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB