- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 23:45 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Forza Horizon
ρε παιδια επαιξα το ντεμο του και μου φανηκε και εμενα ΤΕΛΕΙΟ αλλα νομιζω πως εχει πολλα αντεγραμενα απο ο dirt εσεις τι λετε????
-
Daskalakis7GR - Δημοσιευσεις : 42
Αφιερωμένο στον nfs_maniac.
Δεν ξέρω αν είναι ΟΛΑ,αλλά τουλάχιστον θα πάρεις (-ουμε) μία ιδέα.

Δεν ξέρω αν είναι ΟΛΑ,αλλά τουλάχιστον θα πάρεις (-ουμε) μία ιδέα.
Τελευταία επεξεργασία από xGodKilleRx και 16 Οκτ 2012, 08:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
xGodKilleRx - Δημοσιευσεις : 278
παιδια θα μπορουσατε να μου απαντησετε στο ερωτημα που εκανα πιο πανω?!?!?!?! θα ηθελα τις γνωμες σας!!!!!!!!
-
Mixalis Daskalakis 7 έγραψε:παιδια θα μπορουσατε να μου απαντησετε στο ερωτημα που εκανα πιο πανω?!?!?!?! θα ηθελα τις γνωμες σας!!!!!!!!
Σε τι ακριβως εννοείς φίλε μου; Ποια στοιχεία αντέγραψε; Στα racing άλλωστε κάποια στοιχεια είναι ιδια... αναγκαστικά!

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
Ως γνωστών το παιχνίδι φτιάχνεται από την Playground Games η οποία αποτελείται από μέλη που δούλεψαν στην Codemasters (Dirt,Formula 1),Bizzare Creations (Project Gotham Racing,Blur),Black Rock Studios (Pure,Split Second) και άλλα studios.Άρα λογικό είναι να μοιάζει με το Dirt.Mixalis Daskalakis 7 έγραψε:παιδια θα μπορουσατε να μου απαντησετε στο ερωτημα που εκανα πιο πανω?!?!?!?! θα ηθελα τις γνωμες σας!!!!!!!!

Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
xGodKilleRx - Δημοσιευσεις : 278
xGodKilleRx έγραψε:Ως γνωστών το παιχνίδι φτιάχνεται από την Playground Games η οποία αποτελείται από μέλη που δούλεψαν στην Codemasters (Dirt,Formula 1),Bizzare Creations (Project Gotham Racing,Blur),Black Rock Studios (Pure,Split Second) και άλλα studios.Άρα λογικό είναι να μοιάζει με το Dirt.Mixalis Daskalakis 7 έγραψε:παιδια θα μπορουσατε να μου απαντησετε στο ερωτημα που εκανα πιο πανω?!?!?!?! θα ηθελα τις γνωμες σας!!!!!!!!
αα ετσιι εε δεν το ηξερα!!!!γιατι γενικα ολο ο σκηνικο μοιαζει πολυ με το dirt!!!!!!!!!

-
Το Σεπτέμβριο είχε αποκαλυφθεί πως η Turn 10 σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα expansion για το Forza Horizon μέσα στο φετινό Δεκέμβρη, αλλά μέχρι σήμερα δεν υπήρχε καμία επίσημη ανακοίνωση. Το εν λόγω πακέτο επέκτασης, λοιπόν, ονομάζεται Forza Horizon Rally Expansion Pack, και θα κυκλοφορήσει στο Marketplace του Xbox LIVE στις 18 Δεκεμβρίου. Θα προσθέτει νέους απότομους χωμάτινους δρόμους, με στροφές και άλματα, ενώ θα υπάρχουν και εντολές συνοδηγού, για μια άκρως… rally εμπειρία.

Το Forza Horizon Rally Expansion Pack θα κοστίζει 1600 Microsoft Points και θα περιλαμβάνεται στο Season Pass του παιχνιδιού.
Forza Horizon - First hour of gameplay

Το Forza Horizon Rally Expansion Pack θα κοστίζει 1600 Microsoft Points και θα περιλαμβάνεται στο Season Pass του παιχνιδιού.
Forza Horizon - First hour of gameplay

-
Shepard - Moderator
Forza Horizon Escape the Grid Trailer
Take your dream car off the track and onto the open road to race and explore the epic driving landscape of Colorado. Experience a 24-hour dynamic lighting cycle that includes night racing, a first for the "Forza Motorsport" franchise on Xbox 360. "Forza Horizon" brings another first to "Forza Motorsport" with the debut of mixed surface and dirt racing. From stunning mountain highways to dusty back roads, the world of "Forza Motorsport" is bigger and more diverse than ever.
Take your dream car off the track and onto the open road to race and explore the epic driving landscape of Colorado. Experience a 24-hour dynamic lighting cycle that includes night racing, a first for the "Forza Motorsport" franchise on Xbox 360. "Forza Horizon" brings another first to "Forza Motorsport" with the debut of mixed surface and dirt racing. From stunning mountain highways to dusty back roads, the world of "Forza Motorsport" is bigger and more diverse than ever.

-
Shepard - Moderator
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης