The Walking Dead: The Game

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 18 Απρ 2013, 11:50

evergrey έγραψε:Μολις το τελειωσα(και τα 5 επεισοδια)και μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε αρκετα.Λιγο πιο πολυ ωρα να ηταν το καθε επεισοδιο και θα ηταν κομπλε.Μια ερωτηση βρε παιδια.Αξιζει να το ξαναπαιξω;Το τελος αλλαζει η δεν παιζουν ρολο η επιλογες μου;

To τελος παραμενει το ιδιο. Τωρα αυτο που αλλαζει ειναι οι σχεσεις μεταξυ εσενα και των ανθρωπων τριγυρω σου αναλογα με τις επιλογες που θα κανεις.

πχ. στο τροχοσπιτο οταν η Lily ειχε σκοτωσει την δημοσιογραφο οτιδηποτε και να επελεγες αυτη θα σηκωνοταν και θα εφευγε χωρις εσενα. Στο σημειο που ο Kenny σκοτωνει τον πατερα της Lilly το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.

Δοκιμασε το σε διαφορα κομβικα σημεια του παιχνιδιο να δεις οτι δεν αλλαζει την πλοκη αλλα την σχεση που εχεις με τα αλλα ατομα.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό evergrey » 18 Απρ 2013, 12:56

Deathracer2009 έγραψε:
evergrey έγραψε:Μολις το τελειωσα(και τα 5 επεισοδια)και μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε αρκετα.Λιγο πιο πολυ ωρα να ηταν το καθε επεισοδιο και θα ηταν κομπλε.Μια ερωτηση βρε παιδια.Αξιζει να το ξαναπαιξω;Το τελος αλλαζει η δεν παιζουν ρολο η επιλογες μου;

To τελος παραμενει το ιδιο. Τωρα αυτο που αλλαζει ειναι οι σχεσεις μεταξυ εσενα και των ανθρωπων τριγυρω σου αναλογα με τις επιλογες που θα κανεις.

πχ. στο τροχοσπιτο οταν η Lily ειχε σκοτωσει την δημοσιογραφο οτιδηποτε και να επελεγες αυτη θα σηκωνοταν και θα εφευγε χωρις εσενα. Στο σημειο που ο Kenny σκοτωνει τον πατερα της Lilly το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.

Δοκιμασε το σε διαφορα κομβικα σημεια του παιχνιδιο να δεις οτι δεν αλλαζει την πλοκη αλλα την σχεση που εχεις με τα αλλα ατομα.

Να εισαι καλα φιλε μου.Ε τοτε πριν το "στειλω" θα το παιξω και με τις αλλες επιλογες που σου δινει.Το αξιζει!
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Shepard » 09 Ιουν 2013, 22:30

Δειτε ολους τους χαρακτηρες στο παρακατω λινκ...

http://www.vg247.com/2013/06/08/the-walking-dead-%E2%80%93-wyatt-teased-as-fifth-character/
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Shepard » 11 Ιουν 2013, 21:02

Details On The Walking Dead: 400 Days DLC

Εικόνα

Last night at the Sony press conference, Telltale Games officially announced The Walking Dead: 400 Days, the DLC for the first season of the episodic series. Today, the publisher/developer has followed up with some more details.

The DLC will hit sometime this summer for $4.99 "or equivalent" for the PC, PlayStation 3, Xbox 3, Mac, and iOS devices.

400 Days features five playable characters surviving the first year+ in a Georgia truck stop, with the five stories playable in any order. The DLC requires at least the first episode of the first season of the game to play.

The Walking Dead: Season One is also coming to the Vita handheld, and it will including the 400 Days DLC.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό kostasarta » 12 Ιουν 2013, 17:49

το τερματισα και εγω με την σειρα μου..παρα πολυ ωραιο παιχνιδακι...
kostasarta

Δημοσιευσεις : 44

Νέο trailer για το Walking Dead: Season Two

Δημοσίευσηαπό Shepard » 30 Οκτ 2013, 16:15

Η Telltale games έδωσε στη δημοσιότητα το trailer για τη δεύτερη σεζόν του δημοφιλούς The Walking Dead. Σύμφωνα με την εταιρεία, το δεύτερο μέρος της σειράς θα συνεχίζει την ιστορία της Clementine, η οποία προσπαθεί να επιβιώσει από τους νεκροζώντανους. Το The Walking Dead: Season Two θα αποτελείται από πέντε επεισόδια, τα οποία θα διατεθούν ψηφιακά για PS3, Xbox 360, PC και iOS, ενώ θα υπάρξει και μία Game of the Year Edition η οποία θα κυκλοφορήσει σε φυσική μορφή το Νοέμβριο και θα περιλαμβάνει το πρωτότυπο παιχνίδι, μαζί με το επεισόδιο 400 days, καθώς και έξτρα περιεχόμενο. Στη συνέχεια του άρθου μπορείτε να απολαύσετε το σχετικό video.

http://www.enternity.gr/Article/%CE%9D%CE%AD%CE%BF-trailer-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Walking-Dead-Season-Two/19746.html
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό mysterious » 16 Απρ 2014, 11:52

Ρε παιδιά μια ερώτηση μιας και είμαι πλέον στο DLC της season 1 της παιχνιδάρας αυτής(PS3).Για να μεταφερθούν τα saves στην season 2 πρέπει να είναι εγκατεστημένο και το πρώτο παιχνίδι;επειδή θέλω να το απεγκαταστήσω μόλις το τελειώσω και να κρατήσω μόνο τα saves.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό Alex4 » 05 Οκτ 2014, 15:49

Πολυ καλο παιχνιδι, αξιζει να ασχοληθει κανεις εστω μια φορα για να δει την ιστορια.
Alex4

Δημοσιευσεις : 37

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB