Bloodborne

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό evergrey » 24 Μαρ 2015, 14:00

kakashi_hatake έγραψε:Πραγματικά δε ξέρω σε πόσα reviews διάβασα τη λέξη masterpiece. Δεν το περίμενα είναι η αλήθεια. Άντε να έρθει ρε γμτ και στα χεράκια μου.
Πάντως όσους έχουν παίξει κάποιο souls παιχνίδι τους ακούω να λένε ότι τα blood vials είναι πολλά και κάνουν το παιχνίδι πιο εύκολο σε σχέση με τα souls.

Μερικες πιο αναλυτικες λεπτομεριες απο τον τυχερο φιλο μου που το παιζει.

Δεν μπορεις να εχεις παραπανω απο εναν αριθμο "Blood Vials" οπου χρειαζονται για να κανεις Heal.

Αν σε χτυπησει ενας εχθρος και χασεις ενεργεια,σου δινει ενα μικρο χρονικο διαστημα οπου αν επιτεθεις αμεσως,μπορεις να αναπληρωσεις λιγο απο την χαμενη ενεργεια σου.

Το οπλο βοηθαει να κανεις και Stunt τους εχθους αλλα θα πρεπει να ριξεις την καταλληλη στιγμη γιατι αμυνονται.

Αν χασεις, χανεις ολα τα "Blood Echoes" που ειχες μαζεψει.Ομως για να τα παρεις πισω,δεν αρκει να πας στο σημειο που εχασες και να τα βρεις κατω να σε περιμενουν,αλλα θα πρεπει να σκοτωσεις το τερας που σε σκοτωσε πριν,αφου αυτο κραταει τα χαμενα Echoes.

Τυχερακιδες PS4αδες!
Τελευταία επεξεργασία από evergrey και 24 Μαρ 2015, 14:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Dural » 24 Μαρ 2015, 14:02

παιδιά κάνει μπαμ τι έχει γίνει. Δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχουν 4-5 μεγάλα sites που τονίζουν ότι θα ρίξουν την βαθμολογία αργότερα για διάφορους λόγους (μεταξύ άλλων η απουσία του online). Δεν νομίζω για παράδειγμα το IGN να μην είχε την ίδια πρόσβαση με το Gamespot ή το Destructoid..
Άβαταρ μέλους
Dural

Δημοσιευσεις : 114

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 24 Μαρ 2015, 14:04

Μόλις ξυπνήσει ο Κώστας από τις χθεσινές... κραιπάλες θα σας απαντήσει :P
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 24 Μαρ 2015, 14:20

Το PVP ανήκει στο online κομμάτι έτσι? Γιατί προχθές που η sony banαρε τα streams του bloodborne πολλοί βρέθηκαν αντιμέτωποι με άλλους hunters. Τι στο διάολο? Όλοι reviewers είναι σε αυτό τον κόσμο?

@ evergrey Ναι τα περισσότερα τα πρόσεξα και εγώ που έβλεπα από προχθές τα streams. Ο άλλος πάντως ήταν 46 lvl και είχε πάνω του 19 blood vials με το καθένα να του γεμίζει τα δύο τρίτα της μπάρας η οποία ήταν και διπλάσια σχεδόν από αυτή που έχεις αρχικά. Ο tomtom πάντως που το παίζει από εχθές έχει αρκετά θετικές εντυπώσεις και το όλο θέμα είναι σε αυτούς που δεν έχουν ασχοληθεί με κάποιο souls να συνηθίσουν το χειρισμό. Εγώ πρέπει να περιμένω Παρασκευή για την collectors γμτ.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 24 Μαρ 2015, 14:22

kakashi_hatake έγραψε:Το PVP ανήκει στο online κομμάτι έτσι? Γιατί προχθές που η sony banαρε τα streams του bloodborne πολλοί βρέθηκαν αντιμέτωποι με άλλους hunters. Τι στο διάολο? Όλοι reviewers είναι σε αυτό τον κόσμο?

@ evergrey Ναι τα περισσότερα τα πρόσεξα και εγώ που έβλεπα από προχθές τα streams. Ο άλλος πάντως ήταν 46 lvl και είχε πάνω του 19 blood vials με το καθένα να του γεμίζει τα δύο τρίτα της μπάρας η οποία ήταν και διπλάσια σχεδόν από αυτή που έχεις αρχικά. Ο tomtom πάντως που το παίζει από εχθές έχει αρκετά θετικές εντυπώσεις και το όλο θέμα είναι σε αυτούς που δεν έχουν ασχοληθεί με κάποιο souls να συνηθίσουν το χειρισμό. Εγώ πρέπει να περιμένω Παρασκευή για την collectors γμτ.

Έχουν σκάσει ήδη retail εκδόσεις στην αγορά. Έχω φίλο που το έχει πάρει στα χέρια του (στην Ελλάδα) από το Σάββατο!
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 24 Μαρ 2015, 14:27

Sephiroth έγραψε:
Έχουν σκάσει ήδη retail εκδόσεις στην αγορά. Έχω φίλο που το έχει πάρει στα χέρια του (στην Ελλάδα) από το Σάββατο!

Την κανονική έκδοση μπορείς να τη βρεις. Την collector's δύσκολα όμως. Ο κωτσοβολος ήταν ο μόνος που την είχε τις τελευταίες δυο εβδομάδες και με ημερομηνία διάθεσης 26. Άσχετα αν τις έχει από εχθές και θα τις βάλει Πέμπτη στα ράφια. Αλλά για την collector's και ειδικά με online παραγγελία πρέπει να περιμένεις από 27. Ότι ναναι.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 24 Μαρ 2015, 14:42

Xαιρομαι παντως που φαινεται λιγο πιο action σε σχεση με τα Souls. Δυσκολο θα ειναι αλλα επειδη ειναι πιο γρηγορο σημαινει πιο γρηγορα χτυπηματα και πιο γρηγοροι θανατοι. Το μονο κακο ειναι το αργο loading. :lol:

Παντως για μενα που δεν εχω ασχοληθει με τα Souls το χθεσινο livestream του Κωστα με επεισε να το δοκιμασω. Απλα φοβαμαι λογω της δυσκολιας μηπως γινει φρισμπι το παιχνιδι για τον σκυλο.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 24 Μαρ 2015, 14:55

Αφού υπάρχει γιατί αργούν να το στείλουν τόσο; -_-
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 24 Μαρ 2015, 16:26

Hello guys!

Πρώτα απ'όλα ευχαριστώ σε όλους για την παρέα στο live stream! You guys were great!

Τώρα, όσον αφορά το Bloodborne, θα προσπαθήσω να απαντήσω εν τάχει.

Servers υπήρχαν πράγματι για τους reviewers ΑΛΛΑ to my personal knowledge, τα online interactions ήταν πολύ περιορισμένα. Για την ακρίβεια, λίγο μετά το "άνοιγμα" των servers μπόρεσα να αποκτήσω το αντικείμενο που μου επιτρέπει να μπω στον κόσμο ενός άλλου χρήστη και να τον βοηθήσω. Διέθετα το αντικείμενο που καλείς κόσμο, αλλά όχι αυτό που σου επέτρεπε να βοηθήσεις εσύ ο ίδιος. Μια γρήγορη βόλτα στο internet έδειξε ότι αρκετός κόσμος (που προμηθεύτηκε early copies) είχε ακριβώς το ίδιο θέμα (μέχρι να ανοίξουν οι servers και επίσημα).

Επίσης, σε αρκετά σημεία αντιμετωπίζεις Hunters, οι οποίοι όμως είναι NPCs και όχι πραγματικοί αντίπαλοι. Το PvP είναι αρκετά περιορισμένο και ο τίτλος φροντίζει να δέχονται invasions μόνο αυτοί που είναι πραγματικά έτοιμοι/εξοικειωμένοι, αφού εξαρτάται από το insight level κάποιου η δυνατότητα invading (και αυτό είναι μεγάλο).

Τώρα, εν τάχει: Είναι πράγματι γρηγορότερο από τα Souls, το loading πράγματι ξεπερνάει τα 40-45 δευτερόλεπτα συνήθως και αυτό που αναφέρετε για τα πεπερασμένα/λίγα consumables ισχύει. Στο επόμενο stream θα ασχοληθούμε σε μεγαλύτερο βάθος με τους μηχανισμούς του και θα μπορέσουμε να εξετάσουμε καλύτερα κάποιες από τις επιλογές της ομάδας ανάπτυξης.

Απλά σαν πρώτο stream ήθελα να δείξω όσο περισσότερα μπορώ σε όσο το δυνατόν μικρότερο χρονικό διάστημα και πιστεύω πως δεν ήταν too bad. Αρκετές περιοχές, 2 boss-fights, NPCs, co-op PvE, όπλα, αντικείμενα και... πολλά deaths. :)
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσιευσεις : 343

Δημοσίευσηαπό TomTom » 24 Μαρ 2015, 16:30

Κάποιες πρώτες εντυπώσεις :

Σχετικά με frame rate :

Χτες που πάταγα online και μου έβγαζε το μήνυμα ότι από 24 θα ξεκινήσει ΔΕΝ παρατήρησα κανένα frame drop.
Σήμερα που το έβαλα offline (επίτηδες) έχει κάποια μικρά frame drop αλλά σε καμιά περίπτωση ΔΕΝ είναι συνεχή ή είναι frame drops όπως σε Unity & Evil Within. Κάποιος μπορεί να μην τα καταλάβει κιόλας.

Παγώματα στις 10+ ώρες που το έχω παίξει δεν υπάρχουν.

Το loading είναι αργό αλλά δεν είναι τραγικό.

Το οnline κομμάτι δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη.

Δυσκολία :

Όσο αφορά την δυσκολία είναι μέχρι να το συνηθίσεις. Στην αρχή και εμένα μου φαινόταν δύσκολο αλλά όσο πέρναγε η ώρα και μάθαινα τον χειρισμό γινόταν όλο και πιο εύκολο. Όσο εύκολο μπορεί να γίνει.

Γραφικά :

Μην φανταστείτε ότι έχει τα super γραφικά. Απλά καλά είναι.

Σαν άνθρωπος που δεν έχει ασχοληθεί με τα Souls μπορώ να πω πως το παιχνίδι φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον. Τουλάχιστον για αρχή.
Πιστεύω μόλις αρχίσω και το online (Dungeons) θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον.
Άβαταρ μέλους
TomTom

Δημοσιευσεις : 107

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB