- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 19:20 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
PS Plus Enternity League: PES 2015
43 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
toyrnoya public
kalyspera pedeia mia erotisi ego den mporo na kathome pano sto ps4 olo tin mera kai na parakalao ton giannmad7 olo kati lei aytos ego den mpoor na sineohtho mazi toy olo alazi tin mera mika moy elege exthes mia moy elege simera oyte mpike
- prooakis13
- Δημοσιευσεις : 11
Οτιδήποτε έχει να κάνει με τέτοια θέματα με mail στο info@enternity.gr θα λυθούν όλα, θα σας απαντήσουν τα παιδιά 

-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
toyrnoya public
ego epeje ayto to kolage mexri to 60 pigene kala meta to 60 den mporoys aan doos pasa min ton perasete ayto tha einai adikia ayto exo kai apodijis video ayrio tha tro anebaso sas parakalo r epaideia koitajeto ayrio kala kai bgalte apothasi me to video pou tha sas anebaso ok
- prooakis13
toyrnoya public
den mporite na aktaalbete poso koloyse alla kati ekane aytos kai 3 fores kerdoys akai meta exasa apo kolimata den einai dikio alal den moy anebike meta to 60 mexrh to 38 tora to anebazo sorry poy ebrisa alal eixa neyra
- prooakis13
Ρε Prooakis 13, πρώτον δεν έχω κάνει, ούτε έχω προσπαθήσει ποτέ τέτοια πράγματα με "κόλληματα" κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και δεύτερον δεν γίνεται να "κολλάει" μόνο το δικό σου και το δικό μου να είναι κομπλέ. Κι εμένα "κολλούσε" την ώρα του ματς, αλλά έπαιζα όσο μπορούσα. Δεν είναι ότι έχασες λόγω μιας φάσης με ένα "κόλλημα" του ίντερνετ, αλλά 4-2, 4-2 και 3-1. "Καθαρές" νίκες δηλαδή κι επίσης δεν φταίω εγώ που τελείωνες με 9 και 10 παίκτες τα ματς σου λόγω κόκκινης κάρτας.
- giannmad
- Δημοσιευσεις : 6
43 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης