- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 10:45 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
The Last of Us
Ορίστε και οι εντυπώσεις κάποιου από το Kotaku που έπαιξε λίγο ένα μικρό demo στα studios της Santa Monica 
http://kotaku.com/5910930/i-just-saw-the-last-of-us-in-action-and-it-looks-amazing?utm_campaign=socialflow_kotaku_facebook&utm_source=kotaku_facebook&utm_medium=socialflow

http://kotaku.com/5910930/i-just-saw-the-last-of-us-in-action-and-it-looks-amazing?utm_campaign=socialflow_kotaku_facebook&utm_source=kotaku_facebook&utm_medium=socialflow
-
ichigo13 - Δημοσιευσεις : 123
ichigo13 έγραψε:Ορίστε και οι εντυπώσεις κάποιου από το Kotaku που έπαιξε λίγο ένα μικρό demo στα studios της Santa Monica
Τι μας κάνουν βραδιάτικα!

-
Sackboy - Δημοσιευσεις : 331
Eίναι δύσκολο έως παράλογο να περιμένεις κάτι αρνητικό απ΄την Naughty Dog πλέον.
Μας έχει "στερήσει" το δικαίωμα της αμφισβήτησης από εποχές Crash θα έλεγα.
Νομίζω πως το The Last Of Us κατάφερε να μπει στη λίστα με τους τίτλους που μας δημιουργούν την γνωστή σε όλους ανυπομονησία..
Μας έχει "στερήσει" το δικαίωμα της αμφισβήτησης από εποχές Crash θα έλεγα.
Νομίζω πως το The Last Of Us κατάφερε να μπει στη λίστα με τους τίτλους που μας δημιουργούν την γνωστή σε όλους ανυπομονησία..

My heart is black and my lips are cold,
Cities on flame with Rock'n'Roll

My heart is black and my lips are cold,
Cities on flame with Rock'n'Roll
-
ner0 - Δημοσιευσεις : 155
Έχω αρκετές σκέψεις για τον τίτλο γιατί η δράση που μας έδειξαν είναί σχεδόν άριστα συγχρονισμένη. Πόσο ελεύθερο είναι αυτό το σκηνικό; Δηλαδή αν η μικρή δεν είναι κοντά, θα πετάξει το όπλο όταν μας τελειώσουν οι σφαίρες; Αν οι σφαίρες δεν τελειώσουν; Αν ο αντίπαλος δεν πλησιάσει σε τέτοιο βαθμό; Αν δεν πετύχεις κάποιον εκεί που έδειξε η παρουσίαση; Θα περάσει σε επόμενο σημείο να σε πάρει στην τρεχάλα; Γενικά για μένα το μεγαλύτερο ερώτημα είναι αυτό, δηλαδή σε αυτό το εντυπωσιακό σκηνικό τι είναι και τι όχι scripted...
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Sephiroth έγραψε:Έχω αρκετές σκέψεις για τον τίτλο γιατί η δράση που μας έδειξαν είναί σχεδόν άριστα συγχρονισμένη. Πόσο ελεύθερο είναι αυτό το σκηνικό; Δηλαδή αν η μικρή δεν είναι κοντά, θα πετάξει το όπλο όταν μας τελειώσουν οι σφαίρες; Αν οι σφαίρες δεν τελειώσουν; Αν ο αντίπαλος δεν πλησιάσει σε τέτοιο βαθμό; Αν δεν πετύχεις κάποιον εκεί που έδειξε η παρουσίαση; Θα περάσει σε επόμενο σημείο να σε πάρει στην τρεχάλα; Γενικά για μένα το μεγαλύτερο ερώτημα είναι αυτό, δηλαδή σε αυτό το εντυπωσιακό σκηνικό τι είναι και τι όχι scripted...
Εγώ αυτό που κατάλαβα κι από αυτά που λένε όσοι το έπαιξαν είναι ότι δεν είναι scripted και μάλιστα αυτό είναι που εντυπωσιάζει πιο πολύ απ'ολα στο παιχνίδι.
Παύλο εσύ έχεις την δυνατότητα να το δοκιμάσεις στην έκθεση

-
ichigo13 - Δημοσιευσεις : 123
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης