- Τώρα είναι 12 Ιούλ 2025, 06:56 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποιο Resident Evil game σας άρεσε;
Έχοντας παίξει σχεδόν όλα τα παιχνίδια της σειράς εκτός των online multiplayer τίτλων (Outbreak, Operation Raccoon City) ας τα βάλω με σειρά προτίμησης.
13. Resident Evil 6 (PS3)
12. Resident Evil Survivor 2: Code Veronica (PS2)
11. Resident Evil: Dead Aim (PS2)
10. Resident Evil: Survivor (PS1)
09. Resident Evil: Gaiden (GBC)
08. Resident Evil 5 (PS3)
07. Resident Evil Code: Veronica (GC)
06. Resident Evil: Revelations (PS3)
05. Resident Evil: Darkside / Umbrella Chronicles (Wii)
04. Resident Evil 4 (GC)
03. Resident Evil 2 (PS1) / Resident Evil 3: Nemesis (PS1)
02. Resident Evil (PS1)
01. Resident Evil 0 (GC) / Residen Evil - Remake (GC)
Οι τρεις πρώτες θέσεις άνετα μπορούν να γίνουν μια. Τα συγκεκριμένα παιχνίδια τα έχω λατρέψει. Αυτή την περίοδο μάλιστα παίζω τα Director's Cut/2/3 στο Vita και είναι πώρωση ακόμα και αν τα γραφικά τους τα λέμε πλέον άθλια. Λατρεμένο franchise. Το πιο ψυχοβγαλτικό μπορώ να πω ήταν το Nemesis. Αυτό και το δεύτερο story στο Resident Evil 2 με Nemesis και Tyrant αντίστοιχα άνετα σε πήγαιναν από καρδιά την πρώτη φορά που τα έπαιζες.
13. Resident Evil 6 (PS3)
12. Resident Evil Survivor 2: Code Veronica (PS2)
11. Resident Evil: Dead Aim (PS2)
10. Resident Evil: Survivor (PS1)
09. Resident Evil: Gaiden (GBC)
08. Resident Evil 5 (PS3)
07. Resident Evil Code: Veronica (GC)
06. Resident Evil: Revelations (PS3)
05. Resident Evil: Darkside / Umbrella Chronicles (Wii)
04. Resident Evil 4 (GC)
03. Resident Evil 2 (PS1) / Resident Evil 3: Nemesis (PS1)
02. Resident Evil (PS1)
01. Resident Evil 0 (GC) / Residen Evil - Remake (GC)
Οι τρεις πρώτες θέσεις άνετα μπορούν να γίνουν μια. Τα συγκεκριμένα παιχνίδια τα έχω λατρέψει. Αυτή την περίοδο μάλιστα παίζω τα Director's Cut/2/3 στο Vita και είναι πώρωση ακόμα και αν τα γραφικά τους τα λέμε πλέον άθλια. Λατρεμένο franchise. Το πιο ψυχοβγαλτικό μπορώ να πω ήταν το Nemesis. Αυτό και το δεύτερο story στο Resident Evil 2 με Nemesis και Tyrant αντίστοιχα άνετα σε πήγαιναν από καρδιά την πρώτη φορά που τα έπαιζες.
-
kakashi_hatake - Δημοσιευσεις : 345
Βαζω μονο τα κυρια παιχνιδια της σειρας δλδ απο 0 μεχρι 6 και εξτρα το code Veronica.
Με σειρα προτιμισης αυτα που εχω παιξει-τερματισει πιο πολλες φορες και αυτα που μου εχουν μεινει χαραγμενα στην μνημη.
1) Resident Evil GC (Απιστευτο παιχνιδι ακομα το παιζω με το ιδιο παθος)
2)Resident Evil PSX (Δεν ξεχνιετε με τιποτα απιστευτη νοσταλγια)
3)Resident Evil 2 (τρομερο παιχνιδι εφερε πολλα καινουργια πραγματα και παρεμεινε Resident Evil)
4)Resident Evil code Veronica (Τεραστιο και χορταστικο συν το πρωτο νεας γενιας που επαιξα)
5)Resident Evil zero (Ενω ειναι καλο με γραφικα απο το remake δεν καταφερε ποτε να με κανει να το νοσταλγω κατι δεν μου αρεσε και ακομα δεν ξερω)
6)Resident Evil 4 (Καλο αλλα πολυ διαφορετικο δεν τρελαθηκα μονο 2 playthrough)
7)Resident Evil 6 (Ειναι στην λιστα μονο και μονο για την επιστροφη των ζομπις απο το 3 και το Veronica ειχαμε να τα δουμε)
Τελος το 5 ειναι μεγαλη απογοητευση απλα ανεκτο.
Με σειρα προτιμισης αυτα που εχω παιξει-τερματισει πιο πολλες φορες και αυτα που μου εχουν μεινει χαραγμενα στην μνημη.
1) Resident Evil GC (Απιστευτο παιχνιδι ακομα το παιζω με το ιδιο παθος)
2)Resident Evil PSX (Δεν ξεχνιετε με τιποτα απιστευτη νοσταλγια)
3)Resident Evil 2 (τρομερο παιχνιδι εφερε πολλα καινουργια πραγματα και παρεμεινε Resident Evil)
4)Resident Evil code Veronica (Τεραστιο και χορταστικο συν το πρωτο νεας γενιας που επαιξα)
5)Resident Evil zero (Ενω ειναι καλο με γραφικα απο το remake δεν καταφερε ποτε να με κανει να το νοσταλγω κατι δεν μου αρεσε και ακομα δεν ξερω)
6)Resident Evil 4 (Καλο αλλα πολυ διαφορετικο δεν τρελαθηκα μονο 2 playthrough)
7)Resident Evil 6 (Ειναι στην λιστα μονο και μονο για την επιστροφη των ζομπις απο το 3 και το Veronica ειχαμε να τα δουμε)
Τελος το 5 ειναι μεγαλη απογοητευση απλα ανεκτο.
-
Fiben - Δημοσιευσεις : 49
Με αυτη τη σειρα
Resident Evil
Resident Evil 2
Resident Evil 3: Nemesis
Resident Evil Code: Veronica
Resident Evil 6
Τα υπολοιπα RESI τα επαιξα απλα και μονο γιατι ηταν RESIDENT EVIL.
Οι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕς ομως ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙς ηταν τα 5 και Operation Raccoon City τα οποια μονο RESI Games δεν ηταν!!!
Resident Evil
Resident Evil 2
Resident Evil 3: Nemesis
Resident Evil Code: Veronica
Resident Evil 6
Τα υπολοιπα RESI τα επαιξα απλα και μονο γιατι ηταν RESIDENT EVIL.
Οι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕς ομως ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙς ηταν τα 5 και Operation Raccoon City τα οποια μονο RESI Games δεν ηταν!!!
-
Viper71 - Δημοσιευσεις : 141
Η Capcom στέλνει ερωτηματολόγια στα μέλη του residentevil.net στην οποία σου ζητά να αξιολογήσεις όλη τη σειρά, ποια παιχνίδια σου άρεσαν περισσότερο, τι θα ήθελες να αλλάξει στο franchise αν σου αρέσει το action κομμάτι των νέων παιχνιδιών, τι αγάπησες μίσησες από κάθε τίτλο και διάφορες άλλες ερωτήσεις που προσωπικά με κάνουν να θεωρώ ότι πλέον ψάχνεται. Μακάρι να βγει κάτι καλό απόλο αυτό. Και θα παρακαλούσα να δώσετε λίγο από τον χρόνο σας να απαντήσετε όταν σας έρθει μέσω email.
Το link για το ερωτηματολόγιο είναι αυτό: https://www.residentevil.net/enquete/
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι στο site και πιθανόν να μην εμφανίζεται σε όλους γιατί απ'ότι διαβάζω στο internet ίσως έχει σταλεί σε μερικά μόνο μέλη.
Το link για το ερωτηματολόγιο είναι αυτό: https://www.residentevil.net/enquete/
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι στο site και πιθανόν να μην εμφανίζεται σε όλους γιατί απ'ότι διαβάζω στο internet ίσως έχει σταλεί σε μερικά μόνο μέλη.
-
kakashi_hatake - Δημοσιευσεις : 345
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης