- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 00:59 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Football Manager 2014
Να πω την αλήθεια εμένα ακόμα δε με εχει πετάξει...Μεχρι τωρα 2 πεναλντυ εχει δώσει (1 υπερ, 1 κατά) και όλα οκ...Κόκκινη δεν εχω δει ακόμη
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Κοιταχτε εδω δυο μουφα γκολ (αυτογκολ για την ακριβεια) που μπηκαν στον επαναληπτικο κυπελλου με τον Αστερα. Οτι να'ναι η match engine.
Tελικο σκορ: 1-5
Επιπλεον ερωτηση δημοσιογραφου μετα τον τελικο κυπελλου με τον βαζελο. Οτι να'ναι ερωτηση....

Tελικο σκορ: 1-5
Επιπλεον ερωτηση δημοσιογραφου μετα τον τελικο κυπελλου με τον βαζελο. Οτι να'ναι ερωτηση....
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Σχετικά με τα κρασαρίσματα διάβασα οτι σε ορισμένα σημεία (πχ κόκκινες) παίζει μπέρδεμα με την ελληνική μετάφραση. Δοκιμάστε να το παίξετε στα αγγλικά ως προσωρινή λύση
-
nfs_maniac - Moderator
Σήμερα είχα κι εγώ το πρώτο μου crash... Βέροια-Ολυμπιακός, με το που τρώω γκολ... Τυχαίο? 
Πλακα, πλάκα η φετινή beta εχει γίνει unplayable. Καμία σχέση με την περσινή, και μπαίνω σε σκέψεις...

Πλακα, πλάκα η φετινή beta εχει γίνει unplayable. Καμία σχέση με την περσινή, και μπαίνω σε σκέψεις...
-
nfs_maniac - Moderator
nfs_maniac έγραψε:Σήμερα είχα κι εγώ το πρώτο μου crash... Βέροια-Ολυμπιακός, με το που τρώω γκολ... Τυχαίο?
Εμενα προσωπικα οταν μου κολλαει σπανιες ειναι φορες οταν εχω φαει καρτα η δινει πεναλντυ ο διαιτητης. Τις περισσοτερες φορες ξαφνικα κατα τη διαρκεια του αγωνα κολλαει.
ΥΓ. Κανεις ετσσι επειδη εχεις φαει μονο ενα crash; Τι να πουμε και εμεις;

-
T_K_L_L_LUIGI έγραψε:Για αυτό το λογο προτείνω να μην βιαστιτε για αγορα...
Καλα αμα παω για pokemon Y και Battlefield 4 τοτε σιγουρα θα αργησει το FM.
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης