- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 00:47 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Το πιο βίαιο παιχνίδι όλων των εποχών
Re: Απ: Το πιο βίαιο παιχνίδι όλων των εποχών
Και εγώ μεταξύ Manhunt και Dead space ειμαι.
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
Θα βάλω τρία games σε αυτή την κατηγορία.. Ενα παλιό game αλλά επικό Carmageddon II: Carpocalypse Now, αρκετά βίαιο για τα δεδομένα της εποχής.. Ενα λίγο πιο πρόσφατο.. το Manhunt, υπέρτατο game, θρυλικό storyline, gameplay..!! Και ένα καινούριο το οποίο και περιμένουμε πως και πως το Mortal Kombat X ( αν και θα μπορούσε να πάρει και την θέση του Carmageddon που προείπα.. γιατί ως παλιό game ήταν και αυτό υπερβολικά βίαιο για την εποχή του και ανά τις γενιές των games που έβγαζε!! )
-
dipratsi - Δημοσιευσεις : 48
Για πιο αιματηρό, δε γνωρίζω. Μάλλον manhunt απο όσα έχω ακούσει. Τώρα, για πιό βίαιο, εγώ θα έλεγα MGS: Ground Zeroes... Σοκαριστικό το τελευταίο cutscene. Silent hill 2-3 επίσης όσων αφορά το ψυχολογικό βιασμό σου από τις φρικαλαιότητες που συμβαίνουν επί της οθόνης... Τώρα αν η βία επεκτείνεται μόνο σε ξεκοιλιάσματα, δείτε καμία σπλατεριά. Προσωπικά, ένα κομμένο κεφάλι δε με σοκάρει σε σχέση με το κόψιμο του δακτύλου στο heavy rain π.χ.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
Kefka09 - Δημοσιευσεις : 396
Απο αυτα που εχω παιξει εγω,θα ελεγα σιγουρα τα God of War 3 και God of War Ascension και το Mortal Kombat
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Re: Απ: Το πιο βίαιο παιχνίδι όλων των εποχών
mariodm22 έγραψε:Εχει ιστορια το θεμα ... Για μενα ξεκινησε απο το Carmagedon και μετα το Soldier of fortune 1 το οποιο σου ειχε και την επιλογη να επιλεξεις την βια που θες στο παιχνιδι . Για μενα οσοι το θυμουντε ειναι το Phanastagoria !!!
Phantasmagoria, με cutscenes με αληθινούς ηθοποιούς και ένα b-moviακό σενάριο. Και εξώφυλλο με ένα μάτι αν θυμάμαι καλά;
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
Kefka09 - Δημοσιευσεις : 396
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης