News: Χbox Οne

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Shepard » 16 Ιαν 2014, 09:54

38 Big Xbox One Games of 2014

Xbox One's 2014 catalog of games is growing by the day. Note: Release dates for some games are not confirmed yet! What are you looking forward to?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Shepard » 17 Ιαν 2014, 10:22

Plants vs Zombies: Garden Warfare (4-Player Co-op Gameplay with Developer Commentary)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό profion » 19 Ιαν 2014, 23:43

Παιδια εχω την εξης απορια .Πως μπορω να αγορασω οτιδηποτε μεσω του xbox one store? Ειναι απο αμερικη η κονσολα και εχω δοκιμασει με την πιστωτικη ,την προπληρωμενη καρτα και με xbox game card ακομα, αλλα τιποτα . Μου βγαζει συνεχεια το μυνημα να επιλεξω αλλο τροπο πληρωμης. Υποθετω πως πρεπει να βγει πρωτα Ελλαδα για να κανω οποιαδηποτε αγορα μεσω του store ακομα και για xbox live subsciption?
Άβαταρ μέλους
profion

Δημοσιευσεις : 10

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 20 Ιαν 2014, 00:15

Λογικά κάπου θα έχει επιλογή να αλλάξεις το Region του XBOX Live . Σε ποια χώρα έχεις κάνει το λογαριασμό σου?
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό profion » 20 Ιαν 2014, 00:24

Το εχω αλλαξει το region σε usa , εχω βαλει κ address,postal code , state και ολα τα υπολοιπα σε NY , αλλα τιποτα
Άβαταρ μέλους
profion

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 20 Ιαν 2014, 00:42

Άλλαξε το σε Ελλάδα φίλε , από όσο ξέρω η MS έχει δηλώσει πως τα ΧΒΟΧ ΟΝΕ θα λειτουργούν κανονικά και σε χώρες στις οποίες το μηχάνημα δεν έχει κυκλοφορήσει κανονικά και οι χρήστες θα μπορούν να δηλώνουν κανονικά τη χώρα τους χωρίς πρόβλημα .
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσίευσηαπό profion » 20 Ιαν 2014, 00:50

Ok τελικα εγινε μεσω paypal
Άβαταρ μέλους
profion

13GB update για το Dead Rising 3

Δημοσίευσηαπό Shepard » 21 Ιαν 2014, 08:14

Ένα update μεγέθους 13GB κυκλοφόρησε για το Dead Rising 3 στο Xbox One και όλοι υποψιάζονται ότι έχει να κάνει με το αναμενόμενο Operation Broken Eagle DLC. Εάν όντως πρόκειται για το συγκεκριμένο DLC, τότε αυτό είναι το πρώτο από τα τέσσερα που πρόκειται να κυκλοφορήσουν και καλύπτονται από το season pass του παιχνιδιού.

Εικόνα

Τα άλλα τρία είναι τα Fallen Angel, Chaos Rising και The Last Agent. Αν λάβει κανείς υπόψη του ότι το συνολικό installation του Dead Rising 3 είναι περίπου 20GB, τότε καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για ένα πακέτο αρχείων με αρκετά μεγάλο μέγεθος.

http://www.enternity.gr/Article/Games/News/13GB-update-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Dead-Rising-3/21271.html
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Xbox One - Ελλάδα

Δημοσίευσηαπό Sensei » 31 Ιαν 2014, 16:07

Άρχισαν οι προ-παραγγελίες στον Κωτσόβολο !
Άβαταρ μέλους
Sensei

Δημοσιευσεις : 214

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 31 Ιαν 2014, 18:19

O Κωτσόβολος μπορεί να τις άρχησε αλλά όταν ακούμε για Φθινώπωρο και νέο πακέτο με χαμηλότερη τιμή ίσως και ίδια με PS4 είναι δυνατόν να μη μπαίνεις σε σκέψεις και να το έχεις στην αναμονή .
Άβαταρ μέλους
diver_gr

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB