Λοιπόν το ξεκίνησα το dlc...Η πρώτη εντύπωση είναι θετικότατη. Μιλάμε για ένα πακέτο επέκτασης που έχει προσθέσει πολύ περιεχόμενο. Έχω ολοκληρώσει την πρώτη περιοχή από τις 3-4 καινούριες και έχω νικήσει το πρώτο μπος. Βρήκα αρκετά καινούρια όπλα,6 trick weapons και 2 πυροβόλα όπλα αλλά το expansion έχει και άλλα που δεν βρήκα ακόμα, οπότε το gameplay εμπλουτίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό. Προσωπικά χρησιμοποίησα το boom hammer(τεράστιο σφυρί με δυνατότητα fire buff όπως το tonitrus και εκπληκτικό AOE R2 attack) και ένα mace που μπορεί να γίνει ένας τεράστιος κόφτης πίτσας.

Το τελευταίο έχει πολύ υψηλό damage και με έχει βολέψει πάρα πολύ. Επίσης βρήκα το moonlight sword το οποίο φαίνεται πολλά υποσχόμενο αλλά πρέπει να φαρμαρω συστατικά για να το αναβαθμίσω και να δω τι λέει.
Το design είναι εκπληκτικό όπως πάντα.Η πρώτη περιοχή είναι αρκετά μεγάλη, με αρκετές εναλλακτικές διαδρομές, shortcuts, ΠΟΛΛΑ αντικείμενα για να βρεθούν, κάποια εκ των οποίων πολύ καλά κρυμμένα και πολλούς και ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ενθρούς...Μιλάμε για ίσως τις δυσκολότερες μάχες στο παιχνίδι, είχα καμιά 30αρια θανάτους σύνολο.Βρήκα τόσο εχθρούς από το αρχικό παιχνίδι όσο και καινούριους, μερικοί εκ των οποίων είναιο πολύ δύσκολοι. Να πω επίσης πως πολεμάς πάρα πολλούς κυνηγούς και ΟΛΟΙ είναι δυνατοί και θέλουν πολλοί προσοχή. Δεν θα πω περισσότερα για ευνόητους λόγους. Θα πω μόνο αυτό,απευθύνεται σε άτομα που δεν είναι απλώς υψηλό λεβελ αλλά που έχουν κατανοήσει σε βάθος το παιχνίδι και τους μηχανισμούς του.Μιλάμε για end game περιεχόμενο.
Το πρώτο μπος είναι απλά πόνος...Έχει πάρα πολλά hit points, χτυπάει πολύ άσχημα, είναι πολύ επιθετικό αλλά και απρόβλεπτο, σου έρχονται χτυπήματα από εκεί που δεν το περιμένεις.Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μετά από ένα σημείο αλλάζει εντελώς το moveset και το στιλ του,εκεί που έλεγες οκ τον έμαθα, αλλάζουν όλα και πρέπει να αντιμετωπίσεις ένα διαφορετικό μπος στην ουσία...Μετά από 10+ θανάτους τον έβγαλα.
Σε γενικές γραμμές το old hunters φαίνεται ότι είναι ένα τέλειο dlc.Με έχει απορροφήσει για τα καλά! Ελπίζω να το πιάσει και κανένας αλλος από εδώ.
Scott πως και το έβγαλες 100% σε 5 ώρες μόνο; Μήπως έχεις κανέναν πολύ ισχυρό χαρακτήρα και περνούσες εύκολα τις περιοχές; Προσωπικά δυσκολεύομαι πάρα πολύ, έχω πεθάνει δεκάδες φορές. Να σημειώσω βέβαια πως είμαι new game ++ οπότε οι εχθροί είναι πολύ πιο δυνατοί, μήπως το παίζεις σε new game;