Bloodborne

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 24 Απρ 2015, 15:26

Και γιατί ασχολούμαστε με Cathedral? :?
Forbidden woods έχει μια λάμπα σχετικά στην αρχή και μια στο boss στο τέλος.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό satiros » 24 Απρ 2015, 17:53

θα το ψαξω αλανι νασε καλα για χελπ
satiros

Δημοσιευσεις : 33

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 21 Μάιος 2015, 09:22

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό mazos » 26 Μάιος 2015, 21:29

αναμενομενο το expansion.
Άβαταρ μέλους
mazos

Δημοσιευσεις : 415

Δημοσίευσηαπό Giannisre7 » 09 Ιούλ 2015, 23:31

Συγνώμη παιδιά θα πεταχτώ ο άσχετος :lol:

Το ξεκίνησα τώρα το παιχνίδι κ είναι τρομερό! Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ειναι τι διαφορά στο gameplay έχει κάθε κλάση, και γενικότερα κάθε χαρακτήρας.. Είναι απλά το πως θα τον αναπτύξουμε εμείς ή υπάρχει και κάτι άλλο;;

Ευχαριστώ και συγνώμη για το "άκυρο" :oops:
Giannisre7

Δημοσιευσεις : 11

Δημοσίευσηαπό evergrey » 20 Σεπ 2015, 16:39

Bloodborne: The Old Hunters - PS4 - Gameplay from TGS 2015 - New Weapon.

Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 20 Σεπ 2015, 16:46

Λογικά θα πάει για day one απλά να μάθουμε και διάρκεια του dlc...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

The Old Hunters

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 25 Νοέμ 2015, 21:17

Τέλος και το The Old Hunters DLC. Τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα, όχι γιατί δεν ήταν καλό αλλά επειδή το marketing που ακολούθησαν ήταν λίγο ψεύτικο κατ 'εμέ.

Καταρχάς για να τελειώσω με τα αρνητικά, από τις 3 άντε βαριά 4 περιοχές που υπάρχουν(αν βάλω και τις φυλακές δηλαδή) οι δύο από αυτές θυμίζουν υπερβολικά τον original τίτλο. Για να τελειώνω με τα αρνητικά θα πω πως εγώ δεν αντίκρισα δύο διαφορετικά dlcs. Καταρχάς κάποια reviews μιλάνε για 15 ώρες περιεχόμενου. Εγώ έκανα 100% σε 5 ώρες μπορεί και λιγότερο. Μεγάλες παπάτζες ειπώθηκαν περί δύο dlcs. Για εμένα το κόστος θα έπρεπε να ήταν στα 10-12$.

Στα θετικά τώρα να πω πως τα bosses σχεδιαστικά ήταν τρομερά, αλλά όχι κάτι το δύσκολο. Με την δεύτερη έβγαλα τον Ludwigh για το οποίο ακούω από πολλούς ότι είναι πολύ δύσκολος. Βέβαια το τελευταίο boss μου έβγαλε τη πίστη οφείλω να ομολογήσω, καθώς ήταν απίστευτα γρήγορο και έκανε μεγάλη ζημιά. Τα όπλα είναι αρκετά και νομίζω ότι όσοι έκαναν παράπονα για τον αρχικό τίτλο, εδώ δεν χαρούν πολύ με τις επιλογές που θα έχουν. Υπήρχαν κάμποσοι νέοι εχθροί αλλά εκεί που νιώθεις την χαρά της μάχης, είναι όταν βρίσκεις άλλους hunters. Εκεί ο τίτλος δίνει ρέστα και το καλύτερο είναι πως υπάρχει παρόμοια μάχη με αυτή του Gehram. Από το clocktower και μετά έτριβα τα ματάκια μου με το όλο design των περιοχών. Όσοι οπαδοί του Lovecraft, απλά παίξτε το και θα με θυμηθείτε.

Γενικά έμεινα ευχαριστημένος από το dlc απλά μου έχει κάτσει άσχημα όλο αυτό με την διάρκεια. Δεν θα κλάψω για τα λεφτά καθώς ήταν δώρο, αλλά δεν νομίζω πως τα 20$ θα αξίζουν για όσους δεν αγάπησαν πραγματικά το Bloodborne.

8/10 από εμένα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό Deus » 30 Νοέμ 2015, 20:57

Λοιπόν το ξεκίνησα το dlc...Η πρώτη εντύπωση είναι θετικότατη. Μιλάμε για ένα πακέτο επέκτασης που έχει προσθέσει πολύ περιεχόμενο. Έχω ολοκληρώσει την πρώτη περιοχή από τις 3-4 καινούριες και έχω νικήσει το πρώτο μπος. Βρήκα αρκετά καινούρια όπλα,6 trick weapons και 2 πυροβόλα όπλα αλλά το expansion έχει και άλλα που δεν βρήκα ακόμα, οπότε το gameplay εμπλουτίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό. Προσωπικά χρησιμοποίησα το boom hammer(τεράστιο σφυρί με δυνατότητα fire buff όπως το tonitrus και εκπληκτικό AOE R2 attack) και ένα mace που μπορεί να γίνει ένας τεράστιος κόφτης πίτσας. :P Το τελευταίο έχει πολύ υψηλό damage και με έχει βολέψει πάρα πολύ. Επίσης βρήκα το moonlight sword το οποίο φαίνεται πολλά υποσχόμενο αλλά πρέπει να φαρμαρω συστατικά για να το αναβαθμίσω και να δω τι λέει.

Το design είναι εκπληκτικό όπως πάντα.Η πρώτη περιοχή είναι αρκετά μεγάλη, με αρκετές εναλλακτικές διαδρομές, shortcuts, ΠΟΛΛΑ αντικείμενα για να βρεθούν, κάποια εκ των οποίων πολύ καλά κρυμμένα και πολλούς και ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ενθρούς...Μιλάμε για ίσως τις δυσκολότερες μάχες στο παιχνίδι, είχα καμιά 30αρια θανάτους σύνολο.Βρήκα τόσο εχθρούς από το αρχικό παιχνίδι όσο και καινούριους, μερικοί εκ των οποίων είναιο πολύ δύσκολοι. Να πω επίσης πως πολεμάς πάρα πολλούς κυνηγούς και ΟΛΟΙ είναι δυνατοί και θέλουν πολλοί προσοχή. Δεν θα πω περισσότερα για ευνόητους λόγους. Θα πω μόνο αυτό,απευθύνεται σε άτομα που δεν είναι απλώς υψηλό λεβελ αλλά που έχουν κατανοήσει σε βάθος το παιχνίδι και τους μηχανισμούς του.Μιλάμε για end game περιεχόμενο.

Το πρώτο μπος είναι απλά πόνος...Έχει πάρα πολλά hit points, χτυπάει πολύ άσχημα, είναι πολύ επιθετικό αλλά και απρόβλεπτο, σου έρχονται χτυπήματα από εκεί που δεν το περιμένεις.Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μετά από ένα σημείο αλλάζει εντελώς το moveset και το στιλ του,εκεί που έλεγες οκ τον έμαθα, αλλάζουν όλα και πρέπει να αντιμετωπίσεις ένα διαφορετικό μπος στην ουσία...Μετά από 10+ θανάτους τον έβγαλα.

Σε γενικές γραμμές το old hunters φαίνεται ότι είναι ένα τέλειο dlc.Με έχει απορροφήσει για τα καλά! Ελπίζω να το πιάσει και κανένας αλλος από εδώ.

Scott πως και το έβγαλες 100% σε 5 ώρες μόνο; Μήπως έχεις κανέναν πολύ ισχυρό χαρακτήρα και περνούσες εύκολα τις περιοχές; Προσωπικά δυσκολεύομαι πάρα πολύ, έχω πεθάνει δεκάδες φορές. Να σημειώσω βέβαια πως είμαι new game ++ οπότε οι εχθροί είναι πολύ πιο δυνατοί, μήπως το παίζεις σε new game;
Άβαταρ μέλους
Deus

Δημοσιευσεις : 16

Dilima

Δημοσίευσηαπό pakos » 15 Μαρ 2016, 16:43

Re paidia den exw parei akoma to bloodborn to exw dei kata kairous kai metaxeirismeno se kales times alla alloi lene oti einai dyskolo kai monotono kai den aksizei kai alloi lene oti einai polu dynato.apo ta gameplay pou exw dei mou aresei to concept alla genika den niwthw sigouros an einai kali i sygkekrimeni agora.akouw tin diki saw gnwmi....Connie file ti exeis na peis se exw xasei kai sta stream den se vlepw re file
Άβαταρ μέλους
pakos

Δημοσιευσεις : 76

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB