Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 19 Ιαν 2015, 00:51

Το Chaos on Deponia. Σκότωσα μωρά δελφινιών και έφτιαξα τόνο (στο παιχνίδι, προφανώς). :P
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό Ada23 » 19 Ιαν 2015, 01:00

Επιτελους τελειωσα το Resident darkside cronicles (μονο 70% απο τα trophies ομως ) και ξεκινησα επιτελους το Dead space,που ειχα αγορασει χρονια,αλλα απεφευγα να παιξω !!!Πολυ καλο τελικα!
Άβαταρ μέλους
Ada23

Δημοσιευσεις : 135

Δημοσίευσηαπό warmup » 19 Ιαν 2015, 01:07

TheLuckyShamrock έγραψε:Το Chaos on Deponia. Σκότωσα μωρά δελφινιών και έφτιαξα τόνο (στο παιχνίδι, προφανώς). :P

Πολύ καλά adventurακια! Τα είχα κατα ευχαριστηθεί και τα 3! Μπορώ να πω ότι το πρώτο μου άρεσε πιο πολύ!

Στο pc έχω ξεκινήσει (αν και είναι μικρό και θα το τελειώσω σύντομα) το Gone Home και μπορώ να πω ότι μου αρέσει αρκετά! πολύ καλό story με πολύ ωραίες πινελιές!

Στο ps3 τελειώνω το Castlevania Lords of shadow 1 και ξεκινάω καπάκι το 2!
Άβαταρ μέλους
warmup

Δημοσιευσεις : 85

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 19 Ιαν 2015, 01:29

Το 3ο Deponia δεν το έχω παίξει ακόμα, αλλά τα 2 πρώτα ήταν τέλεια. Το πρώτο κιόλας έχει ελληνικούς υπότιτλους.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 19 Ιαν 2015, 05:38

Ναι, από το steam το πήρα. Ναι, το πρώτο έχει ελληνικούς υπότιτλους. Ακόμα συνεχίζουν να προσθέτουν γλώσσες στα 3 αυτά παιχνίδια, οπότε κάποια στιγμή μπορεί να προσθέσουν ελληνικούς υπότιτλους και στα άλλα 2 παιχνίδια.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό tomic20 » 19 Ιαν 2015, 06:31

ισως τσουρινακης generation στην ελλαδα να αγοραζει ακομα adventures :P
tomic20

Δημοσιευσεις : 44

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 19 Ιαν 2015, 14:13

Νομίζω ότι ήταν μια γνωστή μεταφράστρια που μετέφρασε το Deponia. Πάντως, για παράδειγμα, στο Chaos on Deponia, πρόσφατα προσθέσανε την Τουρκική γλώσσα. Κάνουν κάποια updates που και που και στα 3 παιχνίδια.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό Arikos2010 » 19 Ιαν 2015, 18:32

The Walking Season 2 episode 2
Άβαταρ μέλους
Arikos2010

Δημοσιευσεις : 66

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση