- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 07:24 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Συνεχιζω το Advanced Warfare και ειμαι λιγο πριν το τελος του campaign,ενω στο multiplayer ειμαι κοντα στο να γινω lv 50.Οταν δεν λαγκαρει,συνηθως ειναι αρκετα διασκεδαστικο
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Τελος με το Jak and Daxter: The Precursor Legacy απο την HD τριλογια.Συνεχιζω με το 2ο μερος που σε σχεση με το 1ο ειναι μερικες πιστες αρκετα δυσκολες.
Κατεβασα και το Midnight Club: Los Angeles και ριχνω μεγαλο καψιμο.
Στο "βητακι" λιωνω με Need for Speed: Most Wanted.
Κατεβασα και το Midnight Club: Los Angeles και ριχνω μεγαλο καψιμο.
Στο "βητακι" λιωνω με Need for Speed: Most Wanted.
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
Re: Now Playing
Μαθαίνοντας στον Καρέλη να τελειώνει τις φάσεις, στηρίζουμε Πετρίτσαρο, τσιμπήσαμε Νίνη, ψήνουμε επιστροφή Ρενέ #fm2015
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
Kefka09 - Δημοσιευσεις : 396
Μετά από παρά πολύ καιρό είπα να να παίξω και εγώ κάνα game.… και έτσι και έπαιξα και τέλειωσα το Child Of Light(Platforming role playing RPJ στο PC) που για μένα ήταν πάρα πολύ καλό, ελπίζω να βγάλουν παρόμοια στο μελών,αφού το τέλειωσα ξεκίνησα αλo ένα πάρα πολύ καλό game το Never Alone (Puzzle/Platform PC) 

Τελευταία επεξεργασία από game over και 02 Ιαν 2015, 00:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

-
game over - Δημοσιευσεις : 1789
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης