- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 23:12 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Παίζω witcher 2..
Έχω ένα θέμα. To Witcher 1 είναι σίγουρα στο τοπ 5 αγαπημένων μου video games. Έχω αγοράσει το 2 εδώ κι αρκετό καιρό, και ενώ το έχω ξεκινήσει 3 φορές, δεν καταφέρνει να με κρατήσει. Κάθε φορά που το κλείνω, απλά δεν βρίσκω λόγο να το συνεχίσω. Δεν είναι ότι έχει κάτι άσχημο το παιχνίδι, αλλά δεν ξέρω γιατί. Το έπαθε κανείς άλλος? Είμαι μετα το 2ο boss νομίζω και απλά δεν με τραβάει να το συνεχίσω..
Έχω ένα θέμα. To Witcher 1 είναι σίγουρα στο τοπ 5 αγαπημένων μου video games. Έχω αγοράσει το 2 εδώ κι αρκετό καιρό, και ενώ το έχω ξεκινήσει 3 φορές, δεν καταφέρνει να με κρατήσει. Κάθε φορά που το κλείνω, απλά δεν βρίσκω λόγο να το συνεχίσω. Δεν είναι ότι έχει κάτι άσχημο το παιχνίδι, αλλά δεν ξέρω γιατί. Το έπαθε κανείς άλλος? Είμαι μετα το 2ο boss νομίζω και απλά δεν με τραβάει να το συνεχίσω..
-
GooDShiveR - Δημοσιευσεις : 258
Δεν ξερω... Δεν μπορω να καταλαβω. To συστημα μάχης δεν μου αρέσει καθόλου. το skill tree επισης. Η καμερα στο πρωτο boss fight ήταν τόσο εκνευριστική που έκλεινα το pc απο τα νευρα. Δεν ξερω τι να πω.To πιο πιθανο ειναι να το βλέπω έτσι γιατί το ξεκινάω πάντα μετά απο λιώσιμο στο Skyrim και ισως για αυτό μου ξενιζει τόσο..
Ξεκινησα το FarCry 3 τωρα γιατι το εχω 2 χρονια κ αυτο και δεν το είχα παίξει. Είναι αρκετα καλο και χαλαρο game.. Ίσως μετά να ξαναπροσπαθήσω με Witcher 2.
Ξεκινησα το FarCry 3 τωρα γιατι το εχω 2 χρονια κ αυτο και δεν το είχα παίξει. Είναι αρκετα καλο και χαλαρο game.. Ίσως μετά να ξαναπροσπαθήσω με Witcher 2.
-
Δεν είναι απίθανο αυτό που λες. Ίσως αν του δώσεις λίγο χρόνο (και δεν προηγηθεί το... λιώσιμο του Skyrim
) να ανακαλύψεις κάτι ή να το εξετάσεις από διαφορετικό πρίσμα και να βρεις πράγματα που μπορούν να σε κρατήσουν. Πάντα, βέβαια, υπάρχει και η πιθανότητα απλά να μην σου κάνει κλίκ. 

-
Connie GR - Δημοσιευσεις : 343
Re: Now Playing
The Wind Waker στο Wii με gamecube controller, σερφάρουμε αυτή τη στιγμή περνώντας από το fire mountain, και μας έπιασε κακοκαιρία! Παιχνίδι του 2003, σε σαραντάρα τηλεόραση, πέρα απο μια θολούρα τα χρώματά του το κρατάνε όμορφο και σήμερα. Καλά, η μαγεία δύσκολα χάνεται. Πάω να βγάλω καμιά φωτό με το pictobox deluxe.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
Kefka09 - Δημοσιευσεις : 396
GooDShiveR έγραψε:Παίζω witcher 2..
Το έχω πάθει εγώ και είναι λόγω κακού σχεδιασμού, δεν είναι κάποιο μυστήριο πράγμα, απλά υπάρχει μια άτυπη ομερτά παγκοσμίως που λέει ότι πρέπει να εκθειάζεται το παιχνίδι με κάθε ευκαιρία. Στη δική μου περίπτωση ακόμα και με την enhanced edition και το combat rebalance mod είχε κρατήσει μήνες αυτό το πήγαινε-έλα. Το 1ο ήτανε όντως καλύτερο έπειδη είχε ξεκάθαρους PC oriented RPG μηχανισμούς, interface και γενικότερο design, από εκεί και μετά ξεκίνησε μια προσπάθεια πλήρους κονσολοποίησης που δεν απέδωσε (μπορεί να βοήθησε το franchise εμπoρικά αλλά όχι σχεδιαστικά και μηχανικά).
Αν σε ενδιαφέρει να δεις παραπάνω λεπτομέρειες, έχω επιχειρήσει να ασχοληθώ με το θέμα στο αντίστοιχο thread http://www.enternity.gr/forum/viewtopic.php?f=13&t=63&start=50
Και για να μην είμαι τελείως off-topic

-
gsmaggiore - Δημοσιευσεις : 59
Αν ήσουν γυναίκα θα σου την έπεφτα τώρα
.
Συμφωνώ και επαυξάνω σε αυτά που τεκμηριώνεις στο παραπάνω thread. Καθώ όμως ήδη με κράτησες ξύπνιο μέχρι να διαβάσω και να αναλύσω αυτά που γράφεις και παραθέτεις, ανανεώνω για αύριο γιατι η νύστα είναι μεγάλη.

Συμφωνώ και επαυξάνω σε αυτά που τεκμηριώνεις στο παραπάνω thread. Καθώ όμως ήδη με κράτησες ξύπνιο μέχρι να διαβάσω και να αναλύσω αυτά που γράφεις και παραθέτεις, ανανεώνω για αύριο γιατι η νύστα είναι μεγάλη.
-
Re: Now Playing
Το ίδιο είχε συμβεί και με μένα. Την πρώτη φορά που το ξεκίνησα το παράτησα σχεδόν αμέσως. Κακά τα ψέματα ήταν ολίγον σοκ από ένα ώραιο rpg όπως ήταν το πρώτο μέρος να διαπιστωνεις ότι παίζεις assassin's creed με development για κονσόλα. Εν τέλη το τερμάτισα σχετικά πρόσφατα σε περίοδο μεγαααααάλης βαριεστημαρας.
-
apollyon - Δημοσιευσεις : 46
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης