Bloodborne

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό satiros » 22 Απρ 2015, 22:21

αν παω στη φυλακη παιζει απο εκει περα να βγω;; γτ εχω πα φυλακη αλα δεν τοχω ξεκληδοση αυτο
satiros

Δημοσιευσεις : 33

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 22 Απρ 2015, 22:50

satiros έγραψε:αν παω στη φυλακη παιζει απο εκει περα να βγω;; γτ εχω πα φυλακη αλα δεν τοχω ξεκληδοση αυτο

Με το που βγεις από το κελί, θα ανέβεις τις σκάλες στα αριστερά όσο πάνε. Εκεί έχει lamp. Αργότερα θα πας και μέσω του story βέβαια, αλλά με διαφορετικούς εχθρούς και κάποιες παραπάνω περιοχές. Σου συνιστώ να κάνεις lvl grind στα γουρούνια που είναι εκεί, τώρα που μπορείς.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό satiros » 22 Απρ 2015, 23:35

εκει στα 2 γουρουνια πουνε εχω πα 3000 σουλς δηνη το γουρουνι τα φορμπιτεν γουντς ομος δεν τα βρισκω...
satiros

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 22 Απρ 2015, 23:42

Τσέκαρε αυτό το βίντεο από το 7:40 και μετά. Πρέπει να φας την Amelia για να πάρεις έναν κωδικό που ανοίγει την πόρτα.

https://www.youtube.com/watch?v=ADhDD7vH87Q
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό satiros » 22 Απρ 2015, 23:49

εδω περα δεν εχω πα ακομα :O μολης εφαγα το θαντερ μπος εκει περα ειμαι
satiros

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 22 Απρ 2015, 23:54

Eίσαι κοντά στην Amelia καθώς είναι το επόμενο boss αν αποφύγεις αυτόν με το σάκο και ανέβεις τις σκάλες. Απλά πρέπει να πας καλά εξοπλισμένος και καλά στατιστικά, καθώς για εμένα ήταν ίσως το πιο δύσκολο main game boss πέρα του προ τελευταίου.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό satiros » 22 Απρ 2015, 23:59

βγενω απο τν ναο κ τρεχω αριστερα ;;;μετα κατεβενω απο εκεινον με σακο εχει 2 μεγαλους με τα μεγαλα τσεκουρια μπενω μεσα στο ναο κ με βγαζη μαλων μπος π απλα με πιανει κ πεθενω...ποσα λεβελ θαταν καλα να παω εκει περα;
satiros

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 23 Απρ 2015, 03:47

Μήπως εννοείς μια δίνη και ένα χέρι που εμφανίζεται και σε πιάνει και πεθαίνεις? Αν ναι είναι η lesser amygdala (αόρατη στο σημείο που βρίσκεσαι φανερωνεται στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού) και απλά την αποφεύγεις (δε μένεις σταθερός όταν εμφανίζεται η μπλε δίνη). Αν έχεις ένα αντικείμενο (tonsil stone) σε μεταφέρει σε περιοχή που αποκτάς κανονικά πρόσβαση αργότερα. Αν κατάλαβα καλά είσαι στο μεγάλο χώρο με το γκρεμό και το πέτρινο τοιχάκι τα δυο μεγαλόσωμα mobs με τσεκούρια που είναι παρέα με τα κορακια και στα δεξιά στο βάθος τον ασπρο γίγαντα με τη μπάλα (cathedral ward αριστερά δεξιά και πάνω στις σκάλες ο πρώτος άσπρος γίγαντας καπάκι αριστερά και κάτω στις σκάλες). Για να πας στη Amelia ξεκλειδώνεις την πόρτα απέναντι από τον γίγαντα που είναι κλειδωμένη αγοράζοντας το αντικείμενο από τον merchant στο hunters dream με 10.000 blood echoes, δε θυμάμαι όνομα είναι σαν μαντίλι.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό satiros » 23 Απρ 2015, 14:36

μαλων εδω ειμαι αδερφε θα παιξω το απογευμα μετα της δουλητσες π εχω κ θα σε ενημερωσω... ναι το μπος ειναυ οντος αυτο π λες ευχαριστω πολυ για την βοηθεια
satiros

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 23 Απρ 2015, 14:41

Μπορείς να πας εκεί και χωρίς το μαντήλι αλλά νομίζω είναι πιο δύσκολο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB