Bloodborne

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 17 Απρ 2015, 10:48

Btw, δοκίμασα το memory bug στο Dog of the old kings και δεν έγινε τίποτα. Πάλι με τις ίδιες επιθέσεις με βαράει και με την ίδια συχνότητα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό vbakis » 17 Απρ 2015, 10:56

και εμενα πρώτη φορά μου ετυχε τοσο πολυ. εχει ξανασυμβεί drop frame αλλά μικρο και για λίγο.. αυτο διήρκησε οσο το boss fight και ηταν σαν να ειχε παγώσει, μόνο τα life pools των bosses φαινόντουσαν να λειτουργούν σωστά.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
vbakis

Δημοσιευσεις : 20

Δημοσίευσηαπό mazos » 18 Απρ 2015, 18:05

Ακομα δεν εχω δει frrame drop προσωπικα.
Άβαταρ μέλους
mazos

Δημοσιευσεις : 415

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 19 Απρ 2015, 20:28

Επιτέλους, ύστερα από τόσο αίμα, δάκρυα, ιδρώτα και ξύλο πήρα την πλατίνα. Νομίζω πως ήρθε η ώρα να ξεκουραστεί ο κυνηγός μου. Μέχρι κάποιο DLC/expansion ή 2ο playthrought βεβαίως βεβαίως. :P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Tegian » 21 Απρ 2015, 13:13

Απιστευτο παιχνιδι παιδια πραγματικα !!! Κοντευω να το τερματισω με πολυ farming βεβαια αλλα ο μηχανισμος μαχης ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ !!!
Tegian

Δημοσιευσεις : 113

Δημοσίευσηαπό satiros » 21 Απρ 2015, 18:28

καπιος μπορει να βοηθηση dark beast barl αυτο με τα θαντερ το μποσακι ας κανει αντ

psn: skironas
satiros

Δημοσιευσεις : 33

Δημοσίευσηαπό HAWK » 22 Απρ 2015, 13:46

Μετά από πολύ ξύλο και 4/5 ώρες έβγαλα το 1ο boss έλεος..... Χαχα
Gamer for ever!
Άβαταρ μέλους
HAWK

Δημοσιευσεις : 67

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 22 Απρ 2015, 17:37

satiros έγραψε:καπιος μπορει να βοηθηση dark beast barl αυτο με τα θαντερ το μποσακι ας κανει αντ

psn: skironas

Φιλε δεν ξερω πως δουλευει το συστημα με το online αν εχεις βρει πως μπορεις να με καλεσεις καλεσε με
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

Δημοσίευσηαπό satiros » 22 Απρ 2015, 21:05

φιλε νασε καλα το περασα... δν ξερω αν σε εχω καν φιλο :P εχω χαθη δν ξερω που να παω μετα μηπος μπορεις να με πης ;;;forbiden woods που ειναι πος το βρισκω δεν ξερω
satiros

Δημοσιευσεις : 33

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 22 Απρ 2015, 21:43

satiros έγραψε:φιλε νασε καλα το περασα... δν ξερω αν σε εχω καν φιλο :P εχω χαθη δν ξερω που να παω μετα μηπος μπορεις να με πης ;;;forbiden woods που ειναι πος το βρισκω δεν ξερω

να σου πω την αληθεια δεν θυμαμε πως πηγα εκει.θυμαμε πως πριν πεθανεις και πας στην φυλακη υπαρχει ενα σημειο που πεφτεις και σε βγαζει εκει.
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB