- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 17:25 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
mtifosi έγραψε:Τελειωσα το Torchlight το οποιο ηταν ευχαριστη εκπληξη και συνεχιζω το missing link του deus ex.
Το παίζω και εγώ τώρα το Missing Link. Με έχει εντυπωσιάσει το μέγεθος του, αλλά κατά τα άλλα δεν με έχει συνεπάρει, όπως το κανονικό παιχνίδι, μου δίνει την εντύπωση ότι σεναριακά τουλάχιστον ήταν εντελώς αχρείαστο, ειδικά έτσι όπως δίνεται (που είναι σαν αυτόνομο παιχνίδι, εντελώς ασύνδετο με την πορεία σου/επιλογές στο Human Revolution).
-
Spahar - Δημοσιευσεις : 419
Spahar έγραψε:Το παίζω και εγώ τώρα το Missing Link. Με έχει εντυπωσιάσει το μέγεθος του, αλλά κατά τα άλλα δεν με έχει συνεπάρει, όπως το κανονικό παιχνίδι, μου δίνει την εντύπωση ότι σεναριακά τουλάχιστον ήταν εντελώς αχρείαστο, ειδικά έτσι όπως δίνεται (που είναι σαν αυτόνομο παιχνίδι, εντελώς ασύνδετο με την πορεία σου/επιλογές στο Human Revolution).
Αν και βρισκομαι στην αρχη του missing link αυτην την εντυπωση μου δινει και εμενα.Το deus ex ηταν απο τα αγαπημενα μου και το πηρα σε προσφορα απο το steam.Τουλαχιστον εχει ικανοποιητικη διαρκεια για dlc.Ελπιζω σε καμια εβδομαδα να το εχω τελειωσει πριν φυγω διακοπες λιγες μερες

-
mtifosi - Δημοσιευσεις : 56
Μόλις τελείωσα το Portal 2 (το Σαββάτο ξεκίνησα με το Portal). Εντάξει τα λόγια είναι περιττά, το παιχνίδι είναι απίστευτο από όλες τις απόψεις. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση πόσο καλύτερο ήταν το 2 από το ήδη πολύ καλό 1. Με έψησε να ασχοληθώ και με τη σειρά Half-life, αλλά μάλλον θα περιμένω την κυκλοφορία του Black Mesa.
-
Spahar - Δημοσιευσεις : 419
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης