- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 23:23 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Αρχίζω απόψε το Diablo 3:Ultimate Evil Edition στο PS4.Kαι επειδή διάβασα ότι υπάρχει ένα νέο Nemesis mode για τα τέρατα που όταν κάποιο σε σκοτώσει αυτομάτως πάει σε παιχνίδι φίλου σου και κάνει level up, και επειδή οι φίλοι που έχω στο psn δεν παίζουν Diablo 3,αν ενδιαφέρεστε και όσοι πιστοί ( ή άπιστοι ) θέλετε, στείλτε μου friend request στο PSN. Το psn id μου είναι SithLordDante.Θερμή παράκληση, όσοι στείλετε friend request, γράψετε ότι είσαστε από το Enternity.Ευχαριστώ!See you at New Tristram!

-
SithDante - Δημοσιευσεις : 77
Μετα το λιωσιμο στο online του Crysis 3 ξεκινησα το single.Πολυ καλα γραφικα και gameplay οπως και στο 2.
Αν και αρκετα καθυστερημενα πηρα τωρα με τις εκπτωσεις το GTA IV.Περα απο την οδηγηση,τα λογια ειναι περιττα!
Στο "βιτακι" ψαχνω κανα τροπαιο στο LEGO Harry Potter και κατεβαζω καντηλια στο Metrico που σε μερικα σημεια σου βγαζει την πιστη.
Αν και αρκετα καθυστερημενα πηρα τωρα με τις εκπτωσεις το GTA IV.Περα απο την οδηγηση,τα λογια ειναι περιττα!
Στο "βιτακι" ψαχνω κανα τροπαιο στο LEGO Harry Potter και κατεβαζω καντηλια στο Metrico που σε μερικα σημεια σου βγαζει την πιστη.
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
Νοικιασα το Black ops 2 για ps3 γιατι ειχα διαθεση για Call of duty μιας και ουσιαστικα το εχω παρατησει τον τελευταιο χρονο.Τρεχει καλα,εχει τα θεματακια του αλλα σε σχεση με το ghosts σιγουρα καλυτερο
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Συνέχισα χθες το Strider στο PS3 αφού το είχα παρατήσει επείδη έφυγα για Αθήνα. Eίμαι πριν το τελικό boss και μαζεύω όλα τα collectibles για να είμαι power house. 

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Τέλος με Remember me.Αν και εντυπωσιακά γραμμικό ήταν πολύ καλό παιχνίδι με εκπληκτική αισθητική,πανέμορφα γραφικά και ωραίο σενάριο.Και το τελευταίο επεισόδιο απλά τα σπάει.
Αρχή με The Lord of the Rings: War in the North.
Αρχή με The Lord of the Rings: War in the North.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης