Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό SithDante » 22 Αύγ 2014, 11:43

Αρχίζω απόψε το Diablo 3:Ultimate Evil Edition στο PS4.Kαι επειδή διάβασα ότι υπάρχει ένα νέο Nemesis mode για τα τέρατα που όταν κάποιο σε σκοτώσει αυτομάτως πάει σε παιχνίδι φίλου σου και κάνει level up, και επειδή οι φίλοι που έχω στο psn δεν παίζουν Diablo 3,αν ενδιαφέρεστε και όσοι πιστοί ( ή άπιστοι ) θέλετε, στείλτε μου friend request στο PSN. Το psn id μου είναι SithLordDante.Θερμή παράκληση, όσοι στείλετε friend request, γράψετε ότι είσαστε από το Enternity.Ευχαριστώ!See you at New Tristram!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SithDante

Δημοσιευσεις : 77

Δημοσίευσηαπό evergrey » 22 Αύγ 2014, 14:41

Μετα το λιωσιμο στο online του Crysis 3 ξεκινησα το single.Πολυ καλα γραφικα και gameplay οπως και στο 2.
Αν και αρκετα καθυστερημενα πηρα τωρα με τις εκπτωσεις το GTA IV.Περα απο την οδηγηση,τα λογια ειναι περιττα!
Στο "βιτακι" ψαχνω κανα τροπαιο στο LEGO Harry Potter και κατεβαζω καντηλια στο Metrico που σε μερικα σημεια σου βγαζει την πιστη.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό klonith » 22 Αύγ 2014, 14:49

Κοντεύω να τερματίσω το FFX-2 (chapter 5) και μετά θα κάτσω να ασχοληθώ λίγο με το Wii U. Έχω το Xenoblade Chronicles να κάθεται και λέω να το βγάλω μέχρι το release του Destiny!
Άβαταρ μέλους
klonith

Δημοσιευσεις : 36

Δημοσίευσηαπό game over » 22 Αύγ 2014, 16:37

Παίζω χαλαρά που και που το dead pool στο pc, εντάξει καλούτσικο είναι,έχει φάση και πολύ καφρίλα. :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 22 Αύγ 2014, 20:43

Νοικιασα το Black ops 2 για ps3 γιατι ειχα διαθεση για Call of duty μιας και ουσιαστικα το εχω παρατησει τον τελευταιο χρονο.Τρεχει καλα,εχει τα θεματακια του αλλα σε σχεση με το ghosts σιγουρα καλυτερο
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 23 Αύγ 2014, 15:30

Συνέχισα χθες το Strider στο PS3 αφού το είχα παρατήσει επείδη έφυγα για Αθήνα. Eίμαι πριν το τελικό boss και μαζεύω όλα τα collectibles για να είμαι power house. :P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό mysterious » 26 Αύγ 2014, 20:32

Τέλος με Remember me.Αν και εντυπωσιακά γραμμικό ήταν πολύ καλό παιχνίδι με εκπληκτική αισθητική,πανέμορφα γραφικά και ωραίο σενάριο.Και το τελευταίο επεισόδιο απλά τα σπάει.

Αρχή με The Lord of the Rings: War in the North.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 28 Αύγ 2014, 11:56

Αφού τελείωσα με το Castle Oh Illusion HD, συνεχίζω με το αγαπημένο μου Pirate Warriors 2.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 28 Αύγ 2014, 12:15

Diablo 3 reaper of souls ... και ρωταω τωρα εγω ... Τo Auction House Που πηγε ?????
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό SithDante » 28 Αύγ 2014, 12:20

mariodm22 έγραψε:Diablo 3 reaper of souls ... και ρωταω τωρα εγω ... Τo Auction House Που πηγε ?????

Καταργήθηκε με το προτελευταίο Patch στο Pc.Στο PS3,PS4,XBOX360 και XBOXONE, δεν υπήρξε ποτέ
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SithDante

Δημοσιευσεις : 77

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB