News: Nintendo 3DS

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό diokaz » 25 Σεπ 2013, 18:45

παρεξηγημενη κονσολα απο μενα. οταν την πηρα ειχα τρελα τωρα ρημαζει στα συρταρια
diokaz

Δημοσιευσεις : 54

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 27 Σεπ 2013, 22:58

Σήμερα μου ήρθε. Μου αρέσει πολύ. Θα αρχίσω με το Luigi's mansion. Έχει να πέσει τρελό λιώσιμο τώρα που τελείωσα με τη σχολή. :)

Πρόσθεσα όσους από εσάς έχετε γράψει τα friend code στο αντίστοιχο topic του online gaming. Εκεί έχω γράψει και το δικό μου. Όποιος θέλει ας με προσθέσει ελεύθερα.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 29 Σεπ 2013, 01:18

diokaz έγραψε:παρεξηγημενη κονσολα απο μενα. οταν την πηρα ειχα τρελα τωρα ρημαζει στα συρταρια

Το εχω παραγκωνισει κι εγω τελευταια, αλλα οχι μονο αυτο. Φαντασου οτι εχω αφησει το πολυ καλο tomb raider στο Pc λιγο πριν το τελος εδω κι ενα μηνα. Το gaming γενικα απαιτει χρονο και χρημα!
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό mhatzi77 » 01 Οκτ 2013, 00:31

Δεν μπορώ να την συνηθίσω σαν μηχάνημα ακόμα μετά από δυο σχεδόν χρόνια.Φαντάσου να πάρεις μια 3d κονσόλα και να έχεις το 3d σχεδόν απενεργοποιημένο λόγω ζαλάδας.Και δεν μπορώ να λιώσω το αγαπημένο μου Ridge Racer...
Άβαταρ μέλους
mhatzi77

Δημοσιευσεις : 51

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 02 Οκτ 2013, 04:05

Εμένα προς το παρόν δεν με ζαλίζει. Το θέμα είναι να το έχεις στη σωστή απόσταση και γωνία ώστε να μην τα βλέπεις διπλά. Το Luigi's Mansion 2 που παίζω τώρα έχει πολύ καλό 3D για παράδειγμα και αξίζει να το έχει κανείς ενεργοποιημένο. Το New Super Mario Bros 2 έχει μεν καλό 3D αλλά επειδή είναι 2D platform μπορείς να ζήσεις άνετα και χωρίς το 3D της κονσόλας.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό NinteNikos » 02 Οκτ 2013, 16:48

Δεν είχα ποτέ πρόβλημα προσωπικά με τη λειτουργία 3D φυσικά και δεν έπαιξα ΠΟΤΕ Mario Kart 7 με το 3D αναμμένο γιατί το gameplay είναι φρενήρες
Άβαταρ μέλους
NinteNikos

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 04 Οκτ 2013, 01:01

Παντως με το 3d ειναι και πως θα σου κατσει. Εμενα προσωπικα ποτε δε με κουρασε κι απο 1η μερα ηταν στο full. Βεβαια οσο εβλεπα οτι δε με εντυπωσιαζει και ιδιαιτερα το θυσιασα για χαρη καλυτερου frame rate, αναλυσης και διαρκειας μπαταριας.

* Σιγουρα υπαρχουν παιχνιδια που το χρησιμοποιουν πιο σωστα και μελετημενα, οπως το kid icarus που το καταευχαριστηθηκα. Απλα βλεπω πως περαν της Νιντεντο, λιγοι εχουν καταφερει να του δωσουν νοημα περα απο το απλο wow factor των πρωτων παιχνιδοωρων.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 06 Οκτ 2013, 17:06

Ε ναι εγώ στο LM το έχω συνέχεια στο φούλ. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Σε άλλα παιχνίδια ίσως να μην αξίζει.

Kάτι άσχετες ερωτήσεις περί 3DS που ίσως σας φανούν και λίγο αστείες. Πειράζει που την περισσότερη ώρα το έχω σε sleep mode; ακόμα και το βράδυ δεν το κλείνω τελείως. Επίσης μερικες φορές το αφήνω να φορτίσει όλο το βράδυ για να είναι έτοιμο όταν ξυπνήσω. Ξέρω ότι θέλει γύρω στις 3 ώρες να φορτίσει. Λογικά μόλις γεμίσει η μπαταρία σταματάει και η φόρτιση και ας είναι συνδεδεμένο με τον φορτιστή, έτσι;
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 07 Οκτ 2013, 13:15

PetrifieD- έγραψε:Ε ναι εγώ στο LM το έχω συνέχεια στο φούλ. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Σε άλλα παιχνίδια ίσως να μην αξίζει.

Kάτι άσχετες ερωτήσεις περί 3DS που ίσως σας φανούν και λίγο αστείες. Πειράζει που την περισσότερη ώρα το έχω σε sleep mode; ακόμα και το βράδυ δεν το κλείνω τελείως. Επίσης μερικες φορές το αφήνω να φορτίσει όλο το βράδυ για να είναι έτοιμο όταν ξυπνήσω. Ξέρω ότι θέλει γύρω στις 3 ώρες να φορτίσει. Λογικά μόλις γεμίσει η μπαταρία σταματάει και η φόρτιση και ας είναι συνδεδεμένο με τον φορτιστή, έτσι;

Καμια ανησυχια για τη φορτιση, σταματαει αυτοματα μολις φορτισει. Εγω το εχω μονιμα πανω στη βαση φορτισης οταν δεν παιζω. Το sleep mode επισης δεν πειραζει σε τιποτα, απλα τρωει μπαταρια.
Το μονο που ισως πρεπει να σε ανησυχει ειναι οτι και σε καθε αλλη συσκευη. Καθε μπαταρια λιθιου εχει εναν συγκεκριμενο κυκλο φορτισεων και με τα χρονια θα αρχισει να ξεφτιζει η αποδοση της.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 08 Οκτ 2013, 15:09

Ευχαριστώ. Ναι το ξέρω ότι θα αρχίζει να ξεφτίζει με τα χρόνια κλασσικά. Ελπίζω να γίνεται αλλαγή μπαταρίας αλλά προς το παρόν δεν ανυσηχώ γιατί είναι καινούριο. Απλά αναρωτιόμουν αν φθειρόταν η μπαταρία παραπάνω. από τη συνεχή χρήση του sleep mode αντί του switch off. Με sleep mode έχω διαβάσει ότι το XL κρατάει και μια εβδομάδα.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB