Bloodborne

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 11 Απρ 2015, 21:45

satiros έγραψε:skironas καντε με αδδ στο psn να χελπαρετε λιγο ρε πεδες στα μποσακια

Φιλαρακι τι level εισαι?εγω εχω ξεκινησει προσφατα οποτε μπορει να ειμαστε κοντα σε level και να μπορουμε να βοηθησει ο ενας τον αλλον.οι αποπανω εχουν ξεφυγει σε level.
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

Δημοσίευσηαπό satiros » 11 Απρ 2015, 22:18

40 lvl ειμαι αλα και παλι δν νομιζω να παιζει τοσο μεγαλη σημασια το λεβελ στο μποσακι
satiros

Δημοσιευσεις : 33

Δημοσίευσηαπό satiros » 11 Απρ 2015, 22:42

dawnstar έγραψε:
satiros έγραψε:skironas καντε με αδδ στο psn να χελπαρετε λιγο ρε πεδες στα μποσακια

Φιλαρακι τι level εισαι?εγω εχω ξεκινησει προσφατα οποτε μπορει να ειμαστε κοντα σε level και να μπορουμε να βοηθησει ο ενας τον αλλον.οι αποπανω εχουν ξεφυγει σε level.

40lvl ειμαι αλα δεν νομιζω να παιζει ρολο στα μπος φαιτς
satiros

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 12 Απρ 2015, 11:49

commenter έγραψε:Ήρθε πριν λίγες μέρες το τιμημένο:

http://i.imgur.com/6pLol7M.jpg

ΥΓ: Όχι, δεν ήταν σε container.

Commenter το παιχνιδι τα σπαει μακαρι να ημουν ποιο ανετος οικονομικα να παρω και εγω την nightmare Edition αντε καλοπαιχνιδο.
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

Δημοσίευσηαπό satiros » 12 Απρ 2015, 12:01

εκανες αντ εσυ;
satiros

Δημοσίευσηαπό evergrey » 14 Απρ 2015, 16:24

Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 15 Απρ 2015, 01:08

Για να ανοίξω το Great Pthumeru Ihyll Chalice(που είναι η Queen) αντί να κάνω το Defied Chalice, μπορώ απλά να μαζέψω ότι materials χρειάζεται και να μπω μέσω κωδικού από άλλο παίκτη ή χρειάζομαι και το δισκοπότηρο;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό vbakis » 17 Απρ 2015, 09:49

εχω χτες κάλεσα βοήθεια για το Boss Shadow of Yharnam, και μόλις μπήκαμε είχα απίστευτο drop frame δεν μπορούσα να να κουνηθώ καθόλου, αλλά ευτυχώς το παλικάρι που ηρθε τους κατέβασε και τους 3 μόνος του και μολις έπεσαν επανήλθαν τα frames σε κανονικό επίπεδο. Έχει τύχει και σε εσάς κάτι τέτοιο?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
vbakis

Δημοσιευσεις : 20

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 17 Απρ 2015, 10:41

Προσωπικά όσες φορές και να έπαιξα δεν το έπαθα ποτέ. Drops υπήρχαν, αλλά όχι σε σημείο να σε απασχολεί και ειδικά να γίνει Unplayable. Μην ξεχνάς ότι παίζει και η σύνδεση αλλά και το από που είναι ο άλλος.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB