Diablo 3

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Plisken » 19 Σεπ 2013, 16:55

maxitis έγραψε:επιιζο να εχισ δικεο φιλε

Κοίτα όποιος το πάρει μαζί με το expansion δεν νομίζω να απογοητευτεί. Χωρίς το ΑΗ και το καινουργιο Loot system το Gameplay του παιχνιδιού αλλάζει δραματικά και γίνεται όπως ακριβώς το ήθελε το Playerbase. Mπαίνει καινούριο Act , άρα το παιχνίδι γίνεται μεγαλύτερο ενώ μπαίνει και καινούργιο class. Εκτός αυτού μπαίνουν και νέα Modes όπως το adventure mode, horde trial και wave trial και άλλα πολλά. Οπότε στην ουσία μιλάμε για μια επιστροφή στα παλιά Diablo.

:arrow: Το μόνο που ακόμα με χαλάει και θα ήθελα να αλλάξει είναι οι δυσκολίες. Αντι για 4 να υπάρχει 1. Αλλά αυτό είναι αρκετά δύσκολο να γίνει πλέον. ;)
Άβαταρ μέλους
Plisken

Δημοσιευσεις : 62

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 11 Φεβ 2014, 14:30

Ξανάρχισα να παίζω Diablo 3 μετά από αρκετούς μήνες αποτοξίνωσεις :) , είπα να ζεσταθώ λίγο πρωτού το expansion .

Όποιος παίζει και θέλει ας με κάνει Add : ArbiGr

Παίζω DH χαλαρά σε Mp5 410.000 Damage. Έχω και κάτι ξεχασμένα κλειδιά για UMBER
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό SithDante » 25 Αύγ 2014, 13:57

Αρχίζω απόψε το Diablo 3:Ultimate Evil Edition στο PS4.Kαι επειδή διάβασα ότι υπάρχει ένα νέο Nemesis mode για τα τέρατα που όταν κάποιο σε σκοτώσει αυτομάτως πάει σε παιχνίδι φίλου σου και κάνει level up, και επειδή οι φίλοι που έχω στο psn δεν παίζουν Diablo 3,αν ενδιαφέρεστε και όσοι πιστοί ( ή άπιστοι ) θέλετε, στείλτε μου friend request στο PSN. Το psn id μου είναι SithLordDante.Θερμή παράκληση, όσοι στείλετε friend request, γράψετε ότι είσαστε από το Enternity.Ευχαριστώ!See you at New Tristram!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SithDante

Δημοσιευσεις : 77

Δημοσίευσηαπό gdskate » 25 Αύγ 2014, 19:27

SithDante έγραψε:Αρχίζω απόψε το Diablo 3:Ultimate Evil Edition στο PS4.Kαι επειδή διάβασα ότι υπάρχει ένα νέο Nemesis mode για τα τέρατα που όταν κάποιο σε σκοτώσει αυτομάτως πάει σε παιχνίδι φίλου σου και κάνει level up, και επειδή οι φίλοι που έχω στο psn δεν παίζουν Diablo 3,αν ενδιαφέρεστε και όσοι πιστοί ( ή άπιστοι ) θέλετε, στείλτε μου friend request στο PSN. Το psn id μου είναι SithLordDante.Θερμή παράκληση, όσοι στείλετε friend request, γράψετε ότι είσαστε από το Enternity.Ευχαριστώ!See you at New Tristram!

Το έχω στο PS3 και δεν ξέρω εάν θα γίνει, αλλά θα σε κάνω!
gdskate

Δημοσιευσεις : 20

Δημοσίευσηαπό kokouman » 31 Αύγ 2014, 17:57

Παιδια σκεφτομαι να αρχισω στο PC με ενα φιλαρακι μου και εχω μερικες ερωτησεις.Χρειαζεται μηνιαια συνδρομη ? Πρεπει να παρω το reaper of souls ? Αν παρω το απλο θα μεινω πισω? γιατι κατι τετοια εχω ακουσει.
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσιευσεις : 199

Δημοσίευσηαπό mazos » 09 Σεπ 2014, 17:38

δεν θελει μηνιαια συνδρομη το αγοραζεις και πεζεις απλα πρεπει να εισαι online συνεχεια
Άβαταρ μέλους
mazos

Δημοσιευσεις : 415

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 09 Σεπ 2014, 19:36

Εμενα παντως μου αρεσε το auction house ... Ολες οι αλλαγες ειναι καλες αλλα η αφαιρεση του απο το παιχνιδι δεν μου αρεσε και πολυ .
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό evergrey » 07 Οκτ 2014, 20:43

Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Seasons PS4

Δημοσίευσηαπό SithDante » 26 Ιούλ 2017, 07:24

Καλημέρα σε όλους.
Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σας παρακαλώ.
Έχω αρχίσει season 11 στο ps4 για πρώτη φορά.
Πατώντας τον αριστερό βελάκι στο μοχλό, μου εμφανίζει τα steps τα οποία πρέπει να κάνω για να πάρω τα rewards.
Αυτή τη στιγμή έχω ολοκληρώσει τα πρώτα 2 tier και μου μένουν 2 βήματα για να ολοκληρώσω και το 3ο.
Η απορία μου είναι η εξής.
Πώς κάνω claim τα rewards?
Πατώντας το τετράγωνο μου εμφανίζει ότι (για παράδειγμα) στο 1ο tier έπρεπε να έχω πάρει portait και pet αλλά δεν τα βρίσκω στο inventory μου, ούτε στο mail box.Και για κάποιο λόγο δεν έχω πρόσβαση στο mail box στον season character μου.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SithDante

Δημοσιευσεις : 77

Δημοσίευσηαπό Mits01 » 26 Ιούλ 2017, 14:05

Το pet και το portrait τα παίρνεις μόλις ολοκληρώσεις και το 4ο βήμα. Εφόσον ολοκλήρωσες το 2ο πρέπει να κάνεις claim το reward με το x νομίζω, εκεί που βλέπεις τα step του season. Τα 2 κομμάτια της συλλογής του χαρακτήρα σου θα τα πάρεις από τον σάκο (εκεί που παίρνεις και τα rewards όταν ολοκληρώνεις τα bounties μιας περιοχής που σου δίνει ο Τίριελ).
Mits01

Δημοσιευσεις : 1

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB