- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 18:38 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Νοικιασα το GTA V για ps3 και εχω προχωρησει κανα 2ωρο την ιστορια.Πραγματικα εχασα που δεν το ειχα δοκιμασει νωριτερα!
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Τέλος με Payday:the Heist.Πολύ καλό παιχνίδι με ωραία σενάρια αλλά δυστυχώς πολύ λίγα,μόλις 6.Πάντως επειδή διάβασα σε αρκετά forums πως η ΑΙ των συνεργατών είχε πολλά προβλήματα και κολλούσαν συχνά,ευτυχώς δεν μου έτυχε κάτι τέτοιο(το καλό του να παίζεις παιχνίδια full πατσαρισμένα).Το μόνο κακό είναι πως σε ακολουθούν όπου κι αν πας χωρίς διαφορετική επιλογή.Αν και εντάξει το παιχνίδι είναι προορισμένο για multiplayer.
Τέλος και με το Doki Doki Universe πριν καν αρχίσει!
Δεν την πάλεψα κάστανο,στον δεύτερο μόλις πλανήτη το παράτησα.Απίστευτα βαρετό παιχνίδι με το ανούσιο μπλα μπλα να κυριαρχεί.
Αρχή με Payday 2 και μιας και βλέπω να το τελειώνω γρήγορα,αρχή και με Vessel που δείχνει ευχάριστο παιχνιδάκι.
Τέλος και με το Doki Doki Universe πριν καν αρχίσει!

Αρχή με Payday 2 και μιας και βλέπω να το τελειώνω γρήγορα,αρχή και με Vessel που δείχνει ευχάριστο παιχνιδάκι.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
BF4 στο χβοχ 360 πολλες ατέλειες και bug στο campain που πραγματικά χανεις την μπάλα και χωρίς να καταλαβαίνεις το νόημα του σεναρίου ενδεικτικά θα αναφέρω οτι απο μια αποστολη πας στο ξεκαρφωτο σε ολική σύραξη...
...Τα γραφήκα σε μερικά σημεια ειναι τέλεια με χαρακτηριστικές λεπτομέριες και σε καποια σημεια ειναι απο εποχιές ατάρι...(το καταστραμμενο αεροπλανοφόρο ειναι απλα να γελάς) ...

http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr

http://www.lougiakis.gr

-
LIONHEART - Δημοσιευσεις : 1193
Τελος με το LEGO Batman 2: DC Super Heroes.Χαλαρο παιχνιδακι και με μεγαλη διαρκεια για να βρεις ολα τα "μυστικα".
Συνεχεια με το πολυ καλο One Piece: Pirate Warriors.Μπορει το Main Log να ειναι σχετικα μικρο (10 ωριτσες περιπου) αλλα το Another Log ευτυχως εχει αρκετο ψωμι ακομα!
Συνεχεια με το πολυ καλο One Piece: Pirate Warriors.Μπορει το Main Log να ειναι σχετικα μικρο (10 ωριτσες περιπου) αλλα το Another Log ευτυχως εχει αρκετο ψωμι ακομα!
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
raysod έγραψε:Child of Light στο Vita απο εχθές και έχω παρατήσει όλα τα υπόλοιπα στην μέση…
Φοβερό rpg-ακι…
@evergray
Στο Vita το έπαιξες το lego batman;
Δεν το έχω κατεβάσει ακόμη από το plus…
Για δώσε μια γνώμη πως είναι το παιχνίδι γενικά
@raysod στο "βιτακι" το επαιξα το Lego.Απο γραφικα μια χαρα τα παει(για το Vita παντα).Το μονο περιεργο ειναι οτι τα βιντεακια που δειχνει δεν ειναι "καθαρα".Σου "βγαινουν" λιγο τα ματια να δεις τι δειχνει!Τωρα για τα υπολοιπα κλασσικο Lego games.Δυσκολια ανυπαρκτη,μπολικα "μυστικα" για να ξαναπαιξεις το παιχνιδι,και χαρακτηρες με ξεχωριστες ικανοτητες.Αν σου περισευει 1gb κατεβασε το.Αξιζει για το "ειδος" του.
Στο θεμα μας:Συνεχιζω με το το 3ο επεισοδιο απο το The Walking Dead Season 2.Επος!
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης