Bloodborne

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό TomTom » 05 Απρ 2015, 19:09

Επιτέλους Πλατίνα !!!

Πραγματικό παλούκι (το Defiled Chalice).
Eπειδή όπως έχω ξαναγράψει μπαίνεις μέσα με την μισή σου ζωή.
Τρελό farming μέχρι να έχω ικανοποιητική (μισή) ζωή.

Το Pthumeru Ihyll (το τελευταίο Chalice) είναι αρκετά εύκολο.
Αν εξαιρέσεις λίγο το 1ο boss που είναι δύσκολο, το 2ο είναι ένα από τα ευκολότερα boss και το 3ο (η Queen) που θες για το trophy είναι εύκολο αρκεί να βρεις τις επιθέσεις της.

Βέβαια τα 3 τέλη έγιναν με το save. Δεν είμαι δα και ΤΟΣΟ ΜΑΖΟΧΑΣ. :lol: :lol:

Ενδεχομένως κάποια στιγμή να παίξω και το NG+.

Σαν τελική πλέον εντύπωση έχω να πω τα εξής :
Αν κάποιος δεν μπορεί να βγάλει κάποιο boss απλά ανεβαίνει level με farming.
Η ιστορία μπορεί να βγει και χωρίς τρελό farming.

Όσο αφορά τα Chalice το farming επιβάλλεται εαν θες να το βγάλεις μόνος σου. Και δεν αναφέρομαι βέβαια στα πρώτα Chalice.

Θα ήθελα να γράψω κάποια πραγματάκια για το online του.

Μόνο 1 φορά το δοκίμασα. Πήγα έξω από την Αmygdala και χτύπησα το καμπανάκι για να βοηθήσω κάποιον.
Ομολογώ πως δεν υπήρξε ΚΑΝΕΝΑ frame drop ή αν υπήρξε αυτό θα ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ.
Βέβαια το ξαναλέω πως το δοκίμασα ΜΟΝΟ 1 φορά.

Όσο αφορά τα Chalice (Dungeons) ομολογώ πως 10 φορές που ζήτησα βοήθεια για κάποιο boss (το ίδιο και τις 10) δεν ήρθε κανένας. Όταν ήθελα να πάω εγώ να βοηθήσω κάποιον και τις 10 φορές που προσπάθησα (στο ίδιο σημείο) δεν με πήγε σε κανέναν.
Υποθέτω πως τα Chalice δεν θα παίζει τόσο πολύ ο κόσμος. Ενδέχεται βέβαια να μην έκανα και εγώ κάτι σωστά.
Το πιο πιθανό είναι βέβαια ότι δεν υπήρχε κάποιος κοντά στο Level μου.

Ίσως το μόνο που με χάλασε σε όλο το παιχνίδι ήταν αυτό. Ο περιορισμός των level για co-op. Από την μία είναι σωστός αλλά από την άλλη είναι και λίγο δύσκολο να κανονίσεις με την παρέα σου να πηγαίνετε μαζί. Κάποιος μπορεί να έχει καλύτερο skill από κάποιον άλλον. Ο 2ος αναγκαστικά θα κάνει κάποιο farming για να του είναι πιο εύκολο το παιχνίδι.

Με λίγα λόγια ωραίο παιχνιδάκι αρκεί να έχεις υπομονή. :D

Βέβαια η δυσκολία του κάθε boss είναι υποκειμενική.
Άβαταρ μέλους
TomTom

Δημοσιευσεις : 107

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 05 Απρ 2015, 20:41

ΤοmTom αφού δεν ξεκίνησες 2ο Play, πως πήρες τα trophy για τα όπλα και τον εξοπλισμό;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό TomTom » 05 Απρ 2015, 22:17

Scott_Pilgrim έγραψε:ΤοmTom αφού δεν ξεκίνησες 2ο Play, πως πήρες τα trophy για τα όπλα και τον εξοπλισμό;

Για τα όπλα εννοείς το τελευταίο (το δρεπάνι) ? Και την τελευταία αναβάθμιση για το rock ?

Το ξαναέγραψα πως με ένα playthrough μπορείς να κάνεις και τα 3 τέλη (με το save).
Όσο αφορά το τελευταίο Rock για την αναβάθμιση του όπλου όπως έχω ξαναγράψει το είδα από το youtube.
Όλα τα άλλα τα βρήκα μόνος μου. Πραγματικά έχω κάνει φύλλο και φτερό όλες τις περιοχές. Κάποια πράγματα βέβαια ήταν τελείως κωλόφαρδα αλλά οκ.
Επίσης στάθηκα και απίστευτα κωλόφαρδος που είχα τα 2 από τα 3 αντικείμενα που χρειάζεσαι για το 3ο τέλος. Το 3ο (που πρέπει να σκοτώσεις την γκόμενα που είναι πάνω στο τραπέζι) μου είπαν τι πρέπει να κάνω (δεν την είχα σκοτώσει, ενώ την είχα δει. Την είχα αφήσει και πήγα να την βρω μετά).
Για το 3ο τέλος μου είπαν τι πρέπει να είχες. Τα 2 τα είχα οπότε μου έκατσε μια χαρά και το 3ο.

Με ρωτάνε κάποια πράγματα και πραγματικά δεν θυμάμαι που είναι. :D Είναι πάρα πολλά αυτά που πρέπει να θυμάσαι και άμα φύγεις από κάποια περιοχή για αρκετές μέρες ξεχνάς τι υπήρχε και που. :D

Για τον εξοπλισμό δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ?
Άβαταρ μέλους
TomTom

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 06 Απρ 2015, 01:50

Όλα τα όπλα και όλο τον εξοπλισμό του hunter τα παίρνεις στο πρώτο playthrought; Υπάρχουν δύο trophies που ζητούν να τα μαζέψεις όλα αυτά.

Το δρεπάνι ξέρω ότι παίρνεις ένα badge από το προ τελευταίο boss για να το αγοράσεις. Την πέτρα την βρήκα. Υπάρχει μία μέσα στο single player αλλιώς την βρίσκεις στα chalice dungeons. Όσον αφορά τα αντικείμενα για το true ending εγώ δεν έκανα αυτό που λες αλλά
σκότωσα το μωρής της Arriana.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 06 Απρ 2015, 10:47

Όλα τα όπλα τα παίρνεις από το πρώτο Playthrough αν εξαιρέσουμε το όπλο του τελευταίου Boss που το χαίρεσαι στο NG+ στην ουσία. Αλλά τα υπόλοιπα ναι. 25 ή 26 στο σύνολο trick weapons και firearms. Τα όπλα που εύκολα χάνεις είναι αυτά που σχετίζονται με τα quest του Alfred και το αναφέρω στα Spoilers. Τα υπόλοιπα με καλό ψάξιμο. Εγώ δυσκολεύτηκα να βρω το Rosmarinus (καλύτερο flamethrower) και το Beast Claw που το παίρνεις από chest στο chalice της Amygdala (Ailing Loran) στο δεύτερο επίπεδο.

Εφόσον σκοτώσεις τον Martyr Logarius στο Cainhurst Castle φοράς το στέμμα του και ανοίγει νέα περιοχή ακριβώς πίσω από το θρόνο του, στην οποία βρίσκεται η Queen Annalise των Vilebloods και σου δίνει το badge μαζί με τον Oath Rune των Vilebloods και παίρνεις το Katana (Chikage) και κάποια άλλα όπλα (νομίζω είναι και το evelyn). Παίρνοντας το unopened summons letter από το ίδιο σημείο και δίνοντας το στον Alfred στο Cathedral Ward σου δίνει το δικό του badge με τον τροχό trick weapon.

extra quest line: Μετέπειτα αυτός πάει και σκοτώνει την Annalise οπότε αν θες να πάρεις και το δικό του cyrill rune (Oath), που χρησιμεύει στο PVP, πρέπει να ξαναπάς στο θρόνο να βρεις τον Alfred να του μιλήσεις να σου δώσει το rune. Από το ίδιο σημείο αν επιθυμείς, επειδή ο Alfred σκοτώνοντας την Annalise σου καταστρέφει στην ουσία τον Oath Rune με αποτέλεσμα να μην μπορείς πλέον να τον χρησιμοποιήσεις, μπορείς να πάρεις τη σωρό της queen και να την ζωντανέψεις στο Altar of despair. Σκοτώνοντας hunters παίρνεις τα αντικείμενα που ζητάει η queen και ανεβάζεις rank στη φατρία ξεκλειδώνοντας gestures.

Οι συγκεκριμένοι ρούνοι παίζουν ρόλο στο PVP και αν έχεις equipped κάποιον από τους δυο (σε καθιστά μέλος της συγκεκριμένης ομάδας, Vilebloods/Executioners) επηρεάζει το coop gameplay, αφού αν μπει κάποιος της αντίπαλης φατρίας τότε πρέπει να πολεμήσετε, ασχέτως αν κάλεσες για βοήθεια σε κάποιο σημείο. Και οι δυο ρούνοι έχουν συγκεκριμένο effect που ενεργοποιείται στο pvp.

Trophy για τον εξοπλισμό δεν υπάρχει. Υπάρχει trophy για τα tools (όπου εξαιτίας του έμαθα και πως χρησιμοποιούνται και πραγματικά μερικά βοηθούν στο gameplay, ειδικά το old hunter bone με το οποίο κάνεις αστραπιαία dodges) τα οποία τα βρίσκεις με καλό επίσης ψάξιμο (αν έχεις οργώσει τις περιοχές τα βρίσκεις όλα). Είναι 7 ή 9 αν δεν κάνω λάθος και εμένα μου έλειπε μόνο ένα, το messenger gift που λέει ότι σε μεταμορφώνει σε messenger που κρατάει note και είναι άκρως διασκεδαστικό στο Pvp γιατί περνάνε εχθροί και σε νομίζουν για απλό Note.

Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό TomTom » 06 Απρ 2015, 13:08

Scott_Pilgrim έγραψε:Όλα τα όπλα και όλο τον εξοπλισμό του hunter τα παίρνεις στο πρώτο playthrought; Υπάρχουν δύο trophies που ζητούν να τα μαζέψεις όλα αυτά.

Το δρεπάνι ξέρω ότι παίρνεις ένα badge από το προ τελευταίο boss για να το αγοράσεις. Την πέτρα την βρήκα. Υπάρχει μία μέσα στο single player αλλιώς την βρίσκεις στα chalice dungeons. Όσον αφορά τα αντικείμενα για το true ending εγώ δεν έκανα αυτό που λες αλλά
σκότωσα το μωρής της Arriana.

Ναι φίλε μου όλα τα trophies βγαίνουν σε ένα playthrought. Απλά για τα τέλη πρέπει να το κάνεις με το save (βγάζεις το ένα τέλος, ξαναφορτώνεις το save και βγάζεις τα άλλα 2 (με την προϋπόθεση ότι έχεις τα 3 cord από τα 4 που υπάρχουν).

Όσο αφορά το spoiler σου :

Εγώ επειδή με είχε τρομάξει :lol: :lol: ο κόκκινος στο Cathedral τον είχα σκοτώσει οπότε το 4ο δεν υπήρχε περίπτωση να το πάρω στο 1ο playthrought. Ευτυχώς που ήθελε 3 και όχι και τα 4 για το trophy.
Kατάλαβα την λαλακία μου όταν μου είπε "να σε βοηθήσω ήθελα". Bέβαια ήταν πλέον αργά. :lol: :lol:

Το πιο δύσκολο trophy :

Eίναι αυτό της Queen. Όχι επειδή η Queen είναι δύσκολη απλά για το Defiled Chalice που είναι πριν το τελευταίο Chalice της Queen.
Άβαταρ μέλους
TomTom

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 06 Απρ 2015, 14:10

Έβγαλα χθες και τα 3 τέλη και μπορώ να πω πως ο προ τελευταίος είναι χαλαρά πιο εύκολο από το τελευταίο boss. Μόλις έφαγα και το boss από το χιονισμένο κάστρο οπότε νομίζω έχω τελειώσει με όλα όσα αφορούν το σενάριο. Το upper cathedral ήταν απλά αστείο. Θα πάρω και τα δύο badges που αφορούν το κάστρο και μετά ξεκινάω ψάξιμο για τα tools. Όταν έλεγα εξοπλισμό αυτά εννοούσα!! :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 11 Απρ 2015, 11:08

Έχω φτάσει στο blood-Starved Beast αλλά δεν μπορώ να κάνω με τίποτα summon τον Άλφρεντ. Έχω μιλήσει μαζί του και έχω συμφωνήσει να συνεργαστουμε αλλά δεν μου βγάζει το sign για να τον κάνω summon έξω από το boss.Επίσης παρόλο που νίκησα την Αμελια αυτός δεν έχει μετακινηθεί από εκεί που τον πρωτοσυναντησα όπως έχω διαβάσει ότι θα έπρεπε. Έχει φάει κόλλημα το παιχνίδι?
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 11 Απρ 2015, 12:06

Τον καλείς ακριβώς πάνω από το note που λέει ring the bell? Ειναι πριν την είσοδο σου στο boss. Έχεις διαλέξει coop στη συνομιλία σου μαζί του?
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό satiros » 11 Απρ 2015, 19:36

skironas καντε με αδδ στο psn να χελπαρετε λιγο ρε πεδες στα μποσακια
satiros

Δημοσιευσεις : 33

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB