- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 23:27 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Diablo 3
Όχι εννοώ ότι αργά το θυμηθήκανε να το αλλάξουν,τόσο καιρό παλεύαμε με το ah και τώρα πάνε και το βγάζουν,για το καλό του παιχνιδιού το κάνουν άλλα ήδη έχει περάσει η "μπογιά" του diablo 3.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
T_K_L_L_LUIGI έγραψε:Όχι εννοώ ότι αργά το θυμηθήκανε να το αλλάξουν,τόσο καιρό παλεύαμε με το ah και τώρα πάνε και το βγάζουν,για το καλό του παιχνιδιού το κάνουν άλλα ήδη έχει περάσει η "μπογιά" του diablo 3.
Α ναι με αυτό συμφωνώ. Αλλά κάλιο αργά... Θα δούμε. Και εγώ έχω ξενερώσει. Αλλά αν οι φίλοι μου που ότι έιναι τέλειο τώρα ίσως να ξαναρχίσω. Θα το σκεφτώ διπλά όμως τέτοιο ενδεχόμενο.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Κάπου αρχίζω πλέον και συμπάσχω με τις εταιρείες. Είχε ΑΗ, "γιατί έχετε ΑΗ??". Βγάζουν το ΑΗ, "Αργά το θυμηθήκατε". Δηλαδή εντάξει, έλεος ρε παιδιά...
ΥΣ1. Εγώ προσωπικά δεν πίστευα ποτε ότι είχε τα άντερα η Blizz να πάρει ποτέ αυτή την απόφαση. Όσο και αν ήξερε ότι έκανε λάθος. ΑΠο εμπορικής άποψης είναι πολύ μεγάλη απόφαση και μπράβο τους που την πήραν.
ΥΣ2. Haters will always hate
ΥΣ1. Εγώ προσωπικά δεν πίστευα ποτε ότι είχε τα άντερα η Blizz να πάρει ποτέ αυτή την απόφαση. Όσο και αν ήξερε ότι έκανε λάθος. ΑΠο εμπορικής άποψης είναι πολύ μεγάλη απόφαση και μπράβο τους που την πήραν.
ΥΣ2. Haters will always hate

-
Plisken - Δημοσιευσεις : 62
Μωρέ πολύ καλή κίνηση είναι και όπως είπα κάλιο αργά παρά ποτέ. Δεν αλλάζει το γεγονός ότι θα το εμπιστευτεί γρήγορα ο κόσμος. Όταν μία εταιρία σου πουλάει ένα παιχνίδι και δίνεις από το υστερημά σου για να το πάρεις τότε λογικό είναι να έχεις απαιτήσεις και να είσαι αυστηρός. Μακάρι να είχαμε όλοι την οικονομική άνεση να λέμε "εντάξει δε πειράζει, πετάξαμε 60 ευρώ σήμερα αλλά μπορούμε να περιμένουμε μέχρι να το φτιάξουν". Έχουν και οι εταιρίες τα δίκια τους ορισμένες φορές αλλά ο κόσμος καλά κάνει και είναι αυστηρός κριτής. Καλό τους κάνει το κράξιμο. Είδες τι έγινε με το xbox one. Ο κόσμος δεν συγχωρεί εύκολα τέτοια λάθη από μεγάλες εταιρίες. Καλά θα κάνουν να το βάλουν στο μυαλό τους αυτό οι εταιρίες αυτές ώστε να βγαίνουν τα παιχνίδια καλά με τη μία και όχι μετά από ένα χρόνο.
-
Ρε παιδια μια απαντηση ηλικρινη θελω . αξιζει το κοπο τελικα για ps3 η θα το παρω και θα κλειω τα ευρω μου??
-
iakobosano - Δημοσιευσεις : 55
Κοίτα το παιχνίδι έχει αλλάξει αρκετά σε σχέση με όταν βγήκε. Οπότε σίγουρα τα λεφτά σου θα πιάσουν περισσότερο σε σχέση με αυτούς που το πήραν τους πρώτους μήνες. Αν είσαι diablo fan πάρτο τώρα, ειδάλλως θα σου έλεγα να περιμένεις να το πάρεις μαζί με το expansion. Θα έχει όλες τις καινούριες αλλαγές, θα είναι μεγαλύτερο και θα το ευχαριστηθείς πιο πολύ. Τώρα όσο για την τιμή δεν ξέρω, μπορεί να σου στοιχήσει κάτι παραπάνω (αν και δεν είμαι σίγουρος) αλλα θα αξίζουν τα λεφτά σου τότε.
-
Plisken - Δημοσιευσεις : 62
Για PS3 δεν θα το συνιστούσα αν και δεν το έχω παίξει βέβαια. Αλλά για PC θα είναι σίγουρα καλύτερο αν και θα έχεις υποχρεωτικό online. Αλλά νομίζω ότι τέτοια παιχνίδια είναι φτιαγμένα για PC. Ή αν θες οπωσδήποτε να το πάρεις για PS3 τότε δοκίμασέ το κάπου αν μπορείς για να δεις αν σε βολεύει.
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Bing [Bot] και 1 επισκέπτης