Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό mysterious » 01 Ιουν 2014, 22:25

TheLuckyShamrock έγραψε:mysterious, είχα πάρει προ καιρού το Grand Theft Auto Complete Pack στο steam, αλλά βαριέμαι να κάτσω να τα παίξω. :P

Φίλε είναι τρελό κόλλημα!Κλασικό GTA που ανά πάσα στιγμή έχεις κάτι να κάνεις και ανυπομονείς κάθε φορά για το περιεχόμενο της επόμενης αποστολής.Και μιας και είναι επίκαιρο θέμα λόγω Watch Dogs,η οδήγηση είναι απόλαυση λέμε! :D
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 01 Ιουν 2014, 22:54

Τα παλιά GTA δε θέλω να τα παίξω επειδή δε μου αρέσουν τα γραφικά, ενώ το GTA IV το ψιλοβαριέμαι. :P
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό mysterious » 01 Ιουν 2014, 23:05

Shame on you!(έχοντας λιώσει τα GTA 3,Vice City και San Andreas δεν υπήρχε περίπτωση να μην συνεχίσω την σειρά) :P
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 01 Ιουν 2014, 23:09

Και εγώ έχω παίξει στο παρελθόν το Vice City και το έχω λιώσει, απλά καλόμαθα με τα καλά γραφικά των νέων παιχνιδιών. Αλλά όχι, δε με νοιάζει αν ένα παιχνίδι έχει ή όχι καλά γραφικά, απλά αυτά είναι ούτως ή άλλως παλιά παιχνίδια, οπότε προτιμώ να παίξω κανένα καινούργιο. Αν και έχω παίξει πολλές φορές ξανά παλιότερα παιχνίδια.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό CaptainPanic » 02 Ιουν 2014, 15:04

Ego asxoloume me to payday2 kai me to Metro last light
Άβαταρ μέλους
CaptainPanic

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 03 Ιουν 2014, 08:30

Τέλος με infected the twin vaccine και prince of persia sands of time(ξέρω είχα κάτι χρόνια να το βάλω) κοντεύω να τελειώσω το dead space 1.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό CaptainPanic » 03 Ιουν 2014, 17:01

Ego tora paizo Viscera Cleanup Detail: Santa's Rampage
Άβαταρ μέλους
CaptainPanic

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό litanies » 04 Ιουν 2014, 19:24

τελείωσε το Transistor...καιρός για το Trine 2 που δείχνει αρκετά ενδιαφέρον
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό evergrey » 05 Ιουν 2014, 14:54

Κοντευω να τελειωσω το Muramasa Rebirth και με τον 2ο χαρακτηρα(Αγορι).Για καποιο λογο με το κοριτσι εφαγα πιο πολυ ξυλο!Επος το παιχνιδακι παντος.Εχουν κανει απιστευτη δουλεια με της πιστες και τους "Κακους"!
Τωρα δοκιμαζω το PixelJunk Shooter Ultimate στο "βιτακι".(Δεν ειναι μονο για PS4 απο το Plus)Κλασσικο arcade παιχνιδακι.Για την οθονη του Vita ειναι μια χαρα.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό DaDiRa » 05 Ιουν 2014, 19:23

malkataz έγραψε:Εντάξει, το καταλάβαμε.... Θα μπορούσες να γράψεις και κάτι έτσι για ξεκάρφωμα! ;)

Εγώ δεν κατάλαβα. :roll: :? Είμαι αθώος.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DaDiRa

Δημοσιευσεις : 90

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB