Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό kessel » 06 Απρ 2014, 16:00

FIFA Street,αν και άργησα πολύ να το παίξω,απ'όσα έχω δει μέχρι τώρα από το παιχνίδι με έχουν αφήσει ικανοποιημένο.
Άβαταρ μέλους
kessel

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό KaramitrosGR » 06 Απρ 2014, 17:16

Ghosts....Δυστυχώς
KaramitrosGR

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 06 Απρ 2014, 18:31

KaramitrosGR έγραψε:Ghosts....Δυστυχώς

Epic reply is epic.
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσιευσεις : 343

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 06 Απρ 2014, 19:19

Assassins Creed Brotherhood :D Φοβερο,απο τα αγαπημενα μου AC και βρισκομαι στο sequence 3,καμια σχεση με τα 2 δυο τελευταια Assassins Creed 3 και το Black flag,κλασσεις ανωτερο
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό DaDiRa » 06 Απρ 2014, 21:09

Καλώς σας βρήκα!
Λοιπόν εγώ παίζω Counter-Strike: Global Offensive που το έχω λιώσει εδώ και 3-4 εβδομάδες που το έχω αγοράσει. Πέρα από αυτό παίζω που και που το Trine και το Pid που θέλω να τερματίσω και κανένα Dota 2 που και που.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DaDiRa

Δημοσιευσεις : 90

Δημοσίευσηαπό El Grekoz » 07 Απρ 2014, 12:01

μολις τερματησα το south park sticκ of truth.....πραγματικα ενα απ τα καλυτερα games που εχω παιξει ποτε......
Άβαταρ μέλους
El Grekoz

Δημοσιευσεις : 55

Δημοσίευσηαπό game over » 08 Απρ 2014, 01:05

Τέλειωσα το Hotline Miami το όποιο τελικά είχε αρκετή πλάκα και φάση , στην αρχή είπα μα καλά τι μουφιδι είναι αυτό και ψιλοστραβοσα … αλλά εντάξει μετά από αρκετή ώρα παιξίματος και αφού είδα κάποια πράγματα άλλαξα γνώμη, όχι ότι τρελάθηκα κιόλας , Και ξεκίνησα το Sly Cooper: Thieves in Time που είναι παιχνιδαρος όπως ήταν και τα προηγούμενα ! :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 08 Απρ 2014, 03:00

Το Hotline Miami είναι απλά ένα indie διαμαντάκι! Από τα καλύτερα indie games που έπαιξα ποτέ!
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό Geovra » 08 Απρ 2014, 14:09

Τελειωσα το Thomas was alone και αρχισα το Tomb raider.....πααααρα πολυ καλο...Plus και παλι Plus
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Geovra

Δημοσιευσεις : 302

Δημοσίευσηαπό DaDiRa » 08 Απρ 2014, 16:35

TheLuckyShamrock έγραψε:Το Hotline Miami είναι απλά ένα indie διαμαντάκι! Από τα καλύτερα indie games που έπαιξα ποτέ!

Συμφωνώ. Άνετα το πιο fun game που έχω παίξει. Επίσης οι ατάκες και οι χαρακτήρες είναι όλοι επικοί! Το gameplay που θα ήταν λόγος για rage με έκανε να μην θέλω να σταματήσω.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DaDiRa

Δημοσιευσεις : 90

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB