News: Nintendo 3DS

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 29 Αύγ 2013, 15:19

@alex4444

Καλά εννοείται ότι δεν είναι τυχαίο που το βγάζουν τώρα. Εννοείται ότι θέλουν να εκμεταλευτούν την κυκλοφορία των pokemon. Αλλά εγώ αν έπαιρνα τώρα handheld, θα έπερνα το 3DS XL σε bundle με pokemon. Με ψήνει αρκετά αν και δεν μου περισσεύουν τώρα. Όσο για το 3D μπορεί να ταιριάζει σε ορισμένα παιχνίδια. Εγώ το είχα δοκιμάσει στα Public και μου άρεσε. Τώρα καταλαβαίνω ότι σε μερικά παιχνίδια δεν θα βολεύει. Ανάλογα και τις προτιμήσεις του χρήστη. Σίγουρα δεν θα βολεύει αυτούς που έχουν μυωπία :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό xGodKilleRx » 29 Αύγ 2013, 15:33

gamelover έγραψε:Επίσης έχω 2 απορίες 1)ξέρουμε αν έχει αφαιρεθεί κάτι άλλο πέρα απο το 3ds; π.χ. το wifi
Οι μόνες διαφορές νομίζω είναι το 3D και το ένα ηχείο που θα έχει το Nintendo 2DS σε σχέση με το 3DS.
When's DragonbahlΕικόνα
Άβαταρ μέλους
xGodKilleRx

Δημοσιευσεις : 278

Δημοσίευσηαπό gamelover » 30 Αύγ 2013, 00:03

@alex4444@Havok-Alex πάντως δεν περίμενα ότι θα μου λέγανε άτομα πως θεωρούν περιττό ή και κουραστικό το 3d στο 3ds!Αν και η μόνη επαφή που είχα με το 3ds ήταν σε κάποιο κατάστημα στο athens mall πριν 1-1,5 χρόνο παίζοντας mario kart θυμάμαι ότι στην αρχή δεν ενθουσιάστικα αλλά σιγα σιγά,στο λίγο που έπαιξα, μου άρεσε όλο και περισσότερο και επειδή είμαι λάτρης του 3d γενικά,και στους κινηματογράφους ή τηλεοράσεις, πίστευα ότι θα ήταν πολύ ωράιο αλλά απο τα σχολιά σας βλέπω ότι δεν είστε και πάρα πολύ ενθουσιασμένοι...περίμενα πιο θετικές απαντήσεις..
@xGodKilleRx έχεις δίκιο το 2ds θα έχει μονοφωνικό ηχείο....
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 30 Αύγ 2013, 02:59

Εγω προσωπικα δεν ειμαι λατρης του 3d αν και οταν πρωτοειδα το 3ds το θεωρησα τρελο θετικο! Απλα εχω τωρα καμια 10αρια τιτλους και το χρησιμοποιω πολυ λιγο. Με εξαιρεση τα ocarina of time 3d/kid icarus και τα cinematics των πιο πολλων τιτλων, το 3d το εχω εντελως απενεργοποιημενο.

Πιστευω παντως πως ακομη και τωρα θα προτιμουσα το 3ds απο το 2ds, γιατι εχει τη φαση του. Απλα μπορω και χωρις αυτο στην αναγκη. Οι πωλησεις θα δειξουν τι πιστευει κι ο κοσμος φυσικα! Αν το 2ds αρχισει ξαφνικα να πουλαει πιο πολυ απο το 3ds, θα πρεπει να προβληματιστουμε κατα ποσο ηταν selling point το 3d για το ευρυ κοινο.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 30 Αύγ 2013, 11:17

Εγώ ο μόνος λόγος που δεν χρησιμοποιώ το 3d είναι για να κρατάει περισσότερο η μπαταρία. Στους τίτλους που δουλεύει σωστά μου αρέσει πολύ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό tasos_gr » 30 Αύγ 2013, 13:47

Επειδή σκέφτομαι να κάνω την υπέρβαση και να πάρω ένα 3DS xl τα Χριστούγεννα,μπορεί κάποιος να μου πει 4-5 πολύ καλούς τίτλους? Πέρα από το Gameboy micro,δεν έχω κάποιο άλλο σύστημα της nintendo και δεν έχω ασχοληθεί πολύ.
Άβαταρ μέλους
tasos_gr

Δημοσιευσεις : 226

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 30 Αύγ 2013, 14:43

Εξαρτάται τι ψάχνεις. Για εμένα σαν φορητό είναι παράδεισος των RPGs. Μια δική μου λίστα με το τα καλύτερα για εμένα games.

1)Kid Icarus Uprising
2)Kingdom Hearts 3D
3)Mario&Luigi Dream Team
4)Legend Of Zelda OoT
5)Fire Emblem

Θα σου έλεγα αν σου αρέσουν τα JRPG να κοιτάξεις και το Shin Megami Tensei IV που έρχεται στην Ευρώπη σε λίγο καιρό.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 30 Αύγ 2013, 19:52

@tasos_gr
Δοξα τω θεω το 3ds τυγχανει μεγαλης στηριξης απο developers κι εχει μια μεγαλη γκαμα τιτλων. Eιδικα απο rpg's οπως ειπε κι ο Scott_Piligrim

Για μενα οι 5 must-have τιτλοι αυτη τη στιγμη ειναι:

Resident Evil: Revelations
Super Mario 3Dland
Fire Emblem: Awakening
Ocarina of Time 3d
Luigi's Mansion 2

Αν θες επισης ενα καλο "καρατε" μπορεις να βρεις σε τιμη γυρω στα 10€ τα Dead or alive/Super Street fighter 4
Και φυσικα ερχονται συντομα τα Pokemon x,y!

Καλυτερα δες εδω τις επιλογες που εχεις να διαλεξεις και μονος σου
Ειναι ταξινομημενα αναλογα με τις βαθμολογιες που εχουν παρει ολα οσα εχουν βγει(τα υψηλοτερα πρωτα)
http://www.gamerankings.com/browse.html?site=3ds&cat=0&year=0&numrev=0&sort=0&letter=&search=
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 02 Σεπ 2013, 03:25

http://nintendo3dsblog.com/confirmed-the-nintendo-2ds-is-for-children-under-seven-says-reggie/

Οπως ειχε αλλωστε φανει κι απο τη διαφημιση που ο μπαμπας κραταει ενα κανονικο 3ds κι ο πιτσιρικας ενα 2ds, το νεο φορητο εχει στοχο τους μικροτερους ηλικιακα gamers! Πιστευω οτι ειναι εξυπνη κινηση εν οψει Ποκεμον...
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 02 Σεπ 2013, 13:31

alex4444 έγραψε:http://nintendo3dsblog.com/confirmed-the-nintendo-2ds-is-for-children-under-seven-says-reggie/

Οπως ειχε αλλωστε φανει κι απο τη διαφημιση που ο μπαμπας κραταει ενα κανονικο 3ds κι ο πιτσιρικας ενα 2ds, το νεο φορητο εχει στοχο τους μικροτερους ηλικιακα gamers! Πιστευω οτι ειναι εξυπνη κινηση εν οψει Ποκεμον...

Καλά φαίνεται και από τον σχεδιασμό ότι απευθύνεται σε μικρότερες ηλικίες κυρίως. Ίσως γι αυτό να μην το έκαναν σπαστό. Πολλά μικρά παιδιά τείνουν να σπάνε σχετικά γρήγορα στη μέση τις σπαστές συσκευές. Πάντως μπορούσαν να βρούν ένα πιο ωραίο σχέδιο. Είναι καλή κίνηση όμως εν όψη pokemon (εδώ εγώ ψήνομαι για ένα bundle με 3DS :D) γιατί το διαθέτουν σε καλή τιμή.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB