Σαν κάτι να αλλάζει.. Ρε λές??
http://www.diablofans.com/news/2019-spo ... -and-more/
- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 06:21 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Diablo 3
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Θα γίνουν πολλές αλλαγές,στην ουσία θα το φέρουν εκεί που θέλαμε το παιχνίδι από την αρχή που βγήκε.Το θέμα είναι ότι ο πιο πολύς κόσμος έχει ξενερώσει...τζάμπα 400m έχω τώρα δηλαδή;

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
T_K_L_L_LUIGI έγραψε:Θα γίνουν πολλές αλλαγές,στην ουσία θα το φέρουν εκεί που θέλαμε το παιχνίδι από την αρχή που βγήκε.Το θέμα είναι ότι ο πιο πολύς κόσμος έχει ξενερώσει...τζάμπα 400m έχω τώρα δηλαδή;
Μακάρι. Αλλά εγώ ανήκω στους πολλούς που έχουν ξενερώσει. Δύσκολα θα ξοδέψω τον χρόνο μου στο Diablo πλέον ενώ υπάρχουν τόσα άλλα παιχνίδια που θα με διασκεδάσουν περισσότερο.
-
PetrifieD- έγραψε:
Έχω ξαναπεί: Αν δεν βγάλουν το βρωμερό AH τότε το παιχνίδι δεν θα αλλάξει δραματικά.
Blizzard closes down Diablo 3 Auction House on March 18, 2014
Originally Posted by Blizzard Entertainment
When we initially designed and implemented the auction houses, the driving goal was to provide a convenient and secure system for trades. But as we've mentioned on different occasions, it became increasingly clear that despite the benefits of the AH system and the fact that many players around the world use it, it ultimately undermines Diablo's core game play: kill monsters to get cool loot. With that in mind, we want to let everyone know that we've decided to remove the gold and real-money auction house system from Diablo III.
We feel that this move along with the Loot 2.0 system being developed concurrently with Reaper of Souls™ will result in a much more rewarding game experience for our players.
We're working out the details of how the auction house system will be shut down, but we wanted to share the news as soon as we made the decision in order to give everyone as much advance notice as possible. Please note that the shutdown will occur on March 18, 2014. We will keep everyone informed as we work through this process.
Josh Mosqueira and I wanted to provide everyone with a little more information behind this decision, so please have a look at the video, and stay tuned to this site for further updates in the months ahead.
http://www.mmo-champion.com/content/338 ... tion-House
Τι έλεγες??

Welcome back !!!

-
Plisken - Δημοσιευσεις : 62
T_K_L_L_LUIGI έγραψε:Θα γίνουν πολλές αλλαγές,στην ουσία θα το φέρουν εκεί που θέλαμε το παιχνίδι από την αρχή που βγήκε.Το θέμα είναι ότι ο πιο πολύς κόσμος έχει ξενερώσει...τζάμπα 400m έχω τώρα δηλαδή;
Το παιχνίδι όντως πάει να γίνει όπως το θέλαμε. Δόξα το θεό η Blizzard έχει αρχίσει εδώ και μήνες και αλλάζει το παιχνίδι προς το καλύτερο και με την αφαίρεση του ΑΗ νομίζω ότι μιλάμε πλέον για τελείως άλλη εμπειρία...

-
Plisken - Δημοσιευσεις : 62
Επιτέλους! Εισακούσθημεν. Άντε μπας και γίνει τίποτα με αυτό το παιχνίδι γιατί πραγματικά ήταν κρίμα. Βλέπαμε τις προσδοκίες τόσων χρόνων να θάβονται από το ΑΗ. Για να δούμε τώρα λοιπόν. Μεγάλη αλλαγή και μπράβο στην Blizzard που άκουσε τελικά τους παίκτες. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι λοιπόν και να μεταμορφωθεί το παιχνίδι.
-
Πάντως δεν θα είναι το ίδιο.Το diablo 3 είναι από τα λίγα παιχνίδια που με έκαναν να κάνω preorder,τώρα το expansion δεν μου προκαλεί το ενδιαφέρον.Από εδώ και πέρα το diablo θα είναι ένα παιχνίδι απλά για να περνάω την ώρα μου και όχι για να το ευχαριστιέμαι όπως παλιά.Κρίμα Blizzard αλλά τώρα είναι κάπως αργά...

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Δηλαδή σου άρεσε με το ΑΗ; εγώ το σκυλομετάνιωσα που πλήρωσα για ένα τέτοιο παιχνίδι. Με είχε εκνεβρίσει πάρα πολύ. Τώρα μένει να βγάλουν το always online και θα είναι τέλειο.
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης