Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Mojo-Jojo » 26 Μαρ 2014, 14:00

Όντως το campaing του είναι φοβερό και δε το βαριέσαι.

On topic: Συνεχίζω κλασικά Dota 2 και λέω να αρχίσω το Orcs Must Die! 2 μιας και μου έχουν λείψει τα tower defense.
Άβαταρ μέλους
Mojo-Jojo

Δημοσιευσεις : 120

Δημοσίευσηαπό mysterious » 26 Μαρ 2014, 14:35

Ξέρω πως σχεδόν όλοι παίζουν τέτοια παιχνίδια(FPS)για το multiplayer κομμάτι τους αλλά για άτομα σαν κι εμένα(υπάρχουμε κι εμείς! :P )που δεν ασχολούνται με το multiplayer γενικά,έχει μεγάλη σημασία το single player κομμάτι.Και ναι ήταν μικρό και γραμμικό αλλά απολαυστικό! ;) Απλά εννοείται πως αν δεν ασχολείσαι με multiplayer,τότε τέτοια παιχνίδια τα αγοράζεις σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή ή τα νοικιάζεις.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 29 Μαρ 2014, 14:55

Χθες απέκτησα και το Bioshock Infinite. Έχω αποκτήσει μια τρομερή συλλογή στο steam. :-D
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό NinteNikos » 29 Μαρ 2014, 17:05

Yoshi's New Island και είμαι μια γλύκα!!!
Άβαταρ μέλους
NinteNikos

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό gamelover » 29 Μαρ 2014, 18:50

ξέρεις ότι σε μισώ;;; ε;;
χαχα!
καλό λιώσιμο!
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 29 Μαρ 2014, 18:59

Πάντως δεν έχω ακούσει και πολύ καλά σχόλια για το Yoshis's New Island. Όλοι λένε το παλιό ήταν πολύ καλύτερο. Λογικά θα το πάρω όταν πέσει λίγο η τιμή του.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 29 Μαρ 2014, 22:25

Συνεχισα παλι το zombie u!Ωραιο παιχνιδι αλλα μοιαζει σαν να βιαστηκανε να το βγαλουνε...
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό kokouman » 30 Μαρ 2014, 23:34

Kalispera paidia,skeftomai na parw to dbz battle of z ? apla de mporw na apofasisw an mou aresi 'h oxi ? an kai eimai latrhs ths seiras den m aresi to susthma p exoun kanei me tis idies kinhseis alla eimai polu fanatikos paixths twn multiplayer kai to sugkekrimeno paixnidi fenetai dunato se auton ton tomea..eixa akousi oti to enternity 8a kanei review panw sto paixnidi alla den to exw dei pou8ena..sorry ama eimai ektos 8ematos :D
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσιευσεις : 199

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 30 Μαρ 2014, 23:44

kokouman έγραψε:Kalispera paidia,skeftomai na parw to dbz battle of z ? apla de mporw na apofasisw an mou aresi 'h oxi ? an kai eimai latrhs ths seiras den m aresi to susthma p exoun kanei me tis idies kinhseis alla eimai polu fanatikos paixths twn multiplayer kai to sugkekrimeno paixnidi fenetai dunato se auton ton tomea..eixa akousi oti to enternity 8a kanei review panw sto paixnidi alla den to exw dei pou8ena..sorry ama eimai ektos 8ematos :D

@kokouman καλησπέρα. Έχω αναλάβει προσωπικά το review για το συγκεκριμένο τίτλο της σειράς και μην ανησυχείς πιστεύω θα σε καλύψει πλήρως το σχετικό άρθρο όταν θα ανέβει και θα απαντηθούν οι απορίες σου. Μιας που είμαι και εγώ λάτρης της σειράς να σου πω ότι αν δεν έχεις παίξει κάποιον προηγούμενο τίτλο π.χ Raiging Blast θα συνιστούσα αγορά προς τα παλιά λημέρια. Τώρα αν θες να δοκιμάσεις το νέο σύστημα μάχης και το Multipayer με άλλους αντιπάλους για να διασκεδάσεις και να δεις πως δουλεύει και αν είναι του στοιχείου σου, πολύ ευχαρίστως, αλλά θα σου αφήσει μια πικρή κάπως γεύση :S
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσιευσεις : 322

Δημοσίευσηαπό litanies » 31 Μαρ 2014, 11:56

ο χρόνος χωρίζεται ανάμεσα σε GTA V στο Ps3, Infamous Second Son στο Ps4 και Sly Cooper στο PsVita
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB