Το The Legend of Zelda: A Link Between worlds παρουσιάστηκε στην Ε3 που ολοκληρώθηκε πριν δύο εβδομάδες και πλέον έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους στο internet footage από το gameplay του παιχνιδιού. Ένα από αυτά έχει "ανεβάσει" και το Nintendo Life, στο οποίο βλέπουμε τον Link να περιπλανιέται στην hyrule και να μάχεται εναντίον εχθρών. Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι είναι sequel του The Legend of Zelda: A Link to the Past και θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο στην Αμερική ενώ για την Ευρώπη δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας. Επίσης για το παιχνίδι έχει ανακοινωθεί ένας νέος "Dark World" και μία σειρά από μηχανισμούς όπως η μετατροπή του ήρωα σε ζωγραφιά στους τοίχους. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το video μέσα από τον παρακάτω player:
- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 13:18 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: Nintendo 3DS
Havok-Alex έγραψε:Sonic Lost World Nintendo 3DS Trailer
Nintendo 3DS - Shin Megami Tensei IV Ritual Trailer
Πως και πως το περιμένω το SMT!!!

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
To shin megami φαίνεται πολύ ωραίο αλλά και το sonic δεν πάει πίσω. Η υποστίριξη του 3DS συνεχίζει να είναι φοβερή. Ελπίζω να γίνει κάτι παρόμοιο και με το Wii U.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Η Nintendo καλείται να πληρώσει $15 εκ. αποζημίωση
O πρώην υπάλληλος της Sony Seijiro Tomita μήνυσε τον περασμένο Μάρτιο τη Nintendo για τη χρήση της τεχνολογίας 3D στη φορητή της κονσόλα 3DS. Το ποσό που διεκδικούσε αρχικά ο Tomita ήταν περίπου στα $30 εκατομμύρια, ωστόσο την Τετάρτη ο ομοσπονδιακός δικαστής Jed Rakoff έκρινε ότι το ποσό θεωρείται υπερβολικό και θα πρέπει να αποδεχθεί τα $15 εκατομμύρια, αλλιώς θα χάσει όλο το ποσό. Η Nintendo απηύθυνε έκκληση προκειμένου να ανατραπεί η απόφαση, αλλά δεν έγινε δεκτό το αίτημα από το δικαστήριο.

Ωστόσο, σε πρόσφατες δηλώσεις του εκπρόσωπος της ιαπωνικής εταιρείας ανέφερε ότι «η Nintendo σέβεται τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας των άλλων εταιρειών και να είστε σίγουροι ότι κανένα από τα προϊόντα της, δεν παραβιάζει το υποτιθέμενο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Η Nintendo θα ασκήσει έφεση στην ετυμηγορία των ενόρκων για μειωμένη αποζημίωση», τόνισε κλείνοντας.
http://www.enternity.gr/Article/%CE%97-Nintendo-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9-$15-%CE%B5%CE%BA.-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B6%CE%B7%CE%BC%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7/18295.html

Ωστόσο, σε πρόσφατες δηλώσεις του εκπρόσωπος της ιαπωνικής εταιρείας ανέφερε ότι «η Nintendo σέβεται τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας των άλλων εταιρειών και να είστε σίγουροι ότι κανένα από τα προϊόντα της, δεν παραβιάζει το υποτιθέμενο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Η Nintendo θα ασκήσει έφεση στην ετυμηγορία των ενόρκων για μειωμένη αποζημίωση», τόνισε κλείνοντας.
http://www.enternity.gr/Article/%CE%97-Nintendo-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9-$15-%CE%B5%CE%BA.-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B6%CE%B7%CE%BC%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7/18295.html

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
Δυστυχώς το 2DS είναι άσχημο και δεν φαίνεται να βολεύει αλλά η τιμή και το οτι μπορεί να παίξει τόσο τιτλους του 3DS αλλα και του DS, είναι πολυ καλά νέα. Γιατί δεν το εκαναν σπαστό δεν μπορώ να καταλάβω. Τόσο ακριβότερο είναι;
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
PetrifieD- έγραψε:Δυστυχώς το 2DS είναι άσχημο και δεν φαίνεται να βολεύει αλλά η τιμή και το οτι μπορεί να παίξει τόσο τιτλους του 3DS αλλα και του DS, είναι πολυ καλά νέα. Γιατί δεν το εκαναν σπαστό δεν μπορώ να καταλάβω. Τόσο ακριβότερο είναι;
Δε νομιζω οτι ειναι θεμα τιμης. Φαινεται λιγο πιο compact, μπορει να στοχευει κυριως στην πιτσιρικαρια που σπαει συνηθως τα αναδιπλουμενα. Αλλωστε η διαφημιση αυτο υπονοει. Και ξερεις γιατι η πιτσιρικαρια την ειχε αναγκη τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη αυτη τη φτηνη εκδοση? Νομιζω ξερεις

POKEMON X
POKEMON Y
Καλοδεχουμενο γενικα, υπαρχει κοσμος που δεν μπορει να δωσει τα λεφτα που απαιτουν τα αλλα. Περιμενω πραγματικα να δω τι πωλησεις θα σημειωσει!
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
ναι αλλά η τιμή είναι σχετικά κοντά στο 3ds... 129 το ένα και 175 ευρώ το άλλο.... δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά...Αξίζει βέβαια η αγορά του αν σκεφτείς ότι τα μικρά παιδιά είναι λίγο απρόσεχτα και αυτή η κονσόλα δείχνει αρκετά στιβαρή(αν και τα υλικά του δείχνουν χαμηλής ποιότητας)
Επίσης έχω 2 απορίες 1)ξέρουμε αν έχει αφαιρεθεί κάτι άλλο πέρα απο το 3ds; π.χ. το wifi
2)alex4444 τι εννοούσες σ'ενα σχόλιο σου "σιγα τη χρησιμοτητα του 3d στα πιο πολλα παιχνιδια..."
δεν αξιοποιείται σε όλους τους τίτλους ή δεν είναι για σένα κατί το οποίο να σου αρέσει τόσο πολύ ώστε να πάρεις έναν τίτλο και αγια αυτο το λόγο;
Εμένα ας πούμε θα μου άρεσε να πάρω το 3ds ουσιαστικά και μόνο για το 3d του,λόγω του ότι δεν στο δίνει άλλη κονσόλα έτσι έυκολα ή σε τέτοιο βαθμό(εννόω ότι το ps3-χbox360 θέλει 3d τηλεόραση και παίζει λίγους τίτλους μόνο....)
Επίσης έχω 2 απορίες 1)ξέρουμε αν έχει αφαιρεθεί κάτι άλλο πέρα απο το 3ds; π.χ. το wifi
2)alex4444 τι εννοούσες σ'ενα σχόλιο σου "σιγα τη χρησιμοτητα του 3d στα πιο πολλα παιχνιδια..."
δεν αξιοποιείται σε όλους τους τίτλους ή δεν είναι για σένα κατί το οποίο να σου αρέσει τόσο πολύ ώστε να πάρεις έναν τίτλο και αγια αυτο το λόγο;
Εμένα ας πούμε θα μου άρεσε να πάρω το 3ds ουσιαστικά και μόνο για το 3d του,λόγω του ότι δεν στο δίνει άλλη κονσόλα έτσι έυκολα ή σε τέτοιο βαθμό(εννόω ότι το ps3-χbox360 θέλει 3d τηλεόραση και παίζει λίγους τίτλους μόνο....)
-
gamelover - Δημοσιευσεις : 287
@gamelover Για την ποιοτητα κατασκευης την εμπιστευομαι τη Νιντεντο. Για να απαντησω και στις ερωτησεις σου, οχι, τιποτα αλλο δεν εχει αφαιρεθει! Μονο το 3d.
Τωρα αυτο που ειπα για τη χρησιμοτητα του 3d ι ξερω κοσμο που λεει οτι προτιμαει μια φτηνοτερη 2d εκδοση. Το εχω δει και παρα πολλες φορες γραμμενο στο ιντερνετ σε σχολια. Και τεινω να συμφωνησω οτι μπορεις να ζησεις χωρις αυτο, καθως στο 90% του χρονου που παιζω το εχω κλειστο.
Τελος αν το θεωρεις ακριβο, σκεψου οτι το DSi εχει 155€...
Τωρα αυτο που ειπα για τη χρησιμοτητα του 3d ι ξερω κοσμο που λεει οτι προτιμαει μια φτηνοτερη 2d εκδοση. Το εχω δει και παρα πολλες φορες γραμμενο στο ιντερνετ σε σχολια. Και τεινω να συμφωνησω οτι μπορεις να ζησεις χωρις αυτο, καθως στο 90% του χρονου που παιζω το εχω κλειστο.
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
alex4444 έγραψε:@gamelover Για την ποιοτητα κατασκευης την εμπιστευομαι τη Νιντεντο. Για να απαντησω και στις ερωτησεις σου, οχι, τιποτα αλλο δεν εχει αφαιρεθει! Μονο το 3d.
Ακόμα και η ίδια η Nintendo προειδοποιεί για την χρήση του 3D από παιδιά σε ανάπτυξη. Νομίζω ό,τι στις οδηγίες απαγορεύεται η χρήση κάτω των 7 ετών μιας και στατιστικές μελέτες έχουν δείξει ό,τι μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην ανάπτυξη του αμφιβληστροειδή. Σε αυτό το κοινό στοχεύει και με τα 50 που περισσεύουν παίρνεις και το Pokemon της αρεσκείας σου! Θα συμφωνήσω με τον συνονόματο Alex4444 και για μένα είναι περιττή λειτουργία, ειδικά αν είσαι εν κινήσει(τα φορητά είναι φτιαγμένα για κίνηση) σε στέλνει το 3D Effect.

-
Havok-Alex - Δημοσιευσεις : 509
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης