Shepard έγραψε:Καλοριζικο και ευχομαι να σου χαρίσει μεγάλες συγκινησεις με τα παιχνίδια του
Σε ευχαριστώ πολύ

Από όσο ξέρω η μόνη διαφορά είναι στα χρώματα,στο WiiU είναι καλύτερα.PetrifieD- έγραψε:Oι περισσότεροι κάτοχοι Wii και Wii U έχουν αναφέρει ότι ενώ τα παιχνίδια του Wii δεν αποδίδουν σε HD στο Wii U, φαίνονται ίδια είτε λίγο καλύτερα στην καινούρια κονσόλα. Μήπως αν το συνέδες με το HDMI να είχε διαφορά; Για κανε μια προσπάθεια και ενημέρωσε. Νομίζω θα ενδιαφέρει αρκετούς από εμάς αυτό. Επίσης το new super mario bross wii π.χ. μπορείς να το παίξεις αποκλειστικά στο gamepad;
nkav64 έγραψε:Αν και είναι λίγο δύσκολη για την ώρα η δοκιμή σε HDMI κάτι θα προσπαθήσω να κάνω και θα σας ενημερώσω. Πάντως στην Component τα πράγματα είναι απογοητευτικά 'οπως έγραψα και πριν.
Το Mario ναι μπορείς να το παίξεις αποκλειστικά με το Gamepad. Από όσα έχω προλάβει να δω ως τώρα στην περίπτωση αυτή μπορεί να παίζει μόνο ένας παίκτης
PetrifieD- έγραψε:nkav64 έγραψε:Αν και είναι λίγο δύσκολη για την ώρα η δοκιμή σε HDMI κάτι θα προσπαθήσω να κάνω και θα σας ενημερώσω. Πάντως στην Component τα πράγματα είναι απογοητευτικά 'οπως έγραψα και πριν.
Το Mario ναι μπορείς να το παίξεις αποκλειστικά με το Gamepad. Από όσα έχω προλάβει να δω ως τώρα στην περίπτωση αυτή μπορεί να παίζει μόνο ένας παίκτης
Καλά με την ησυχία σου δεν είπαμε ΤΩΡΑ!
Kαλά προφανώς γίνεται μόνο 1 player όταν παίζεις αποκλειστικά στο gamepad εκτώς και αν βάλουν κάποια στιγμή και 2ο gamepad. Απλά είναι βολικό γιατί μπορείς να το παίξεις και ως φορητό. Και πόσο μακρια μπορεί να είναι αυτόνομο το gamepad από την κονσόλα; έχεις προσέξει;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης