Bloodborne

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 02 Απρ 2015, 09:44

Στο Hypogean Gaol, λες! Θα πρέπει να δραπετεύσεις από εκεί το συντομότερο δυνατόν.
(με το που βγαίνεις από το κελί σου κάνεις αριστερά και ανεβαίνεις τις σκάλες μέχρι τέλους μέχρι να βρεις το lamp) Με την συγκεκριμένη περιοχή θα ασχοληθείς πολύ αργότερα, και θα βρεις και ένα boss, μετά την επιτυχή εξόντωση του οποίο θα ξεκλειδώσεις και shortcut για το Old Yarnham

:)
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσιευσεις : 343

Re: Bloodborne

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 02 Απρ 2015, 09:49

Εγώ ενα insight είχα πριν το πρώτο boss το χρησιμοποίησ αλλά δεν ήρθε κανένα ρεμαλι. :Ρ
Κώστα επειδή με έχει τρελάνει στα deaths το πρωτο boss μπορώ να βρω κάπου κανένα insight?
#Απελπισια
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 02 Απρ 2015, 10:08

Κάπου διαβασα εγώ δεν το έχω διασταυρώσει αλλά για να το γράφουν λογικά ισχύει ότι έξω από τα πρώτα boss υπάρχει κάποιο σημείωμα που λέει "if you need assistance ring the bell" στο οποίο όταν βαρέσεις καμπανάκι έρχεται ένας από τους npc hunters που έχεις συμφωνήσει για co op. Δε αναφέρει κανείς αν αυτοί χρειάζονται insight. Και για το πρώτο boss σε κάποιους έχει έρθει για βοήθεια ο Father Gascoigne. Τσέκαρε το. Στους υπονόμους πάντως μπορείς να βρεις αρκετά insight από madman's knowledge.

Βρήκα και ενα video στο youtube που δείχνει ότι τελικά θέλει insight κανονικά και ίσως να ισχύει από το NG+ και μετά για το πρώτο boss. Σίγουρα μετά έχεις βοήθεια από τον alfred που βρίσκεις στο cathedral ward στο πρώτο σου playthrough.

Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 02 Απρ 2015, 11:37

Όπως αναφέρει ο kakashi_hatake, μπορείς να βρεις Insight από τα Madman's Knowledge, και επίσης μπορείς να πας και στον Father Gascoigne για να σου δώσει και από εκεί. Τέλος, όπως αναφέρει και πάλι ο kakashi_hatake, νομίζω πως πράγματι θα έρθει κάποιος NPC hunter να σε βοηθήσει, αν και το πως/γιατί πάνω σε αυτό χρειάζεται περισσότερη έρευνα (αν χρειάζεται να έχεις ικανοποιήσει κάποιες συνθήκες πρώτα κλπ κλπ).
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 02 Απρ 2015, 12:09

Connie GR έγραψε:Στο Hypogean Gaol, λες! Θα πρέπει να δραπετεύσεις από εκεί το συντομότερο δυνατόν.
(με το που βγαίνεις από το κελί σου κάνεις αριστερά και ανεβαίνεις τις σκάλες μέχρι τέλους μέχρι να βρεις το lamp) Με την συγκεκριμένη περιοχή θα ασχοληθείς πολύ αργότερα, και θα βρεις και ένα boss, μετά την επιτυχή εξόντωση του οποίο θα ξεκλειδώσεις και shortcut για το Old Yarnham

:)

Tην ξεζούμισα την περιοχή όσο ήταν εφικτό ακόμα και under leveled. Το μόνο ποου μπορώ να κάνω είναι να πολεμήσω ένα boss ηλεκτρισμού αλλά ακόμα δεν θα το προσπαθήσω. Επίσης μου είπε ένα φιλαράκι ότι όλο αυτό που έγινε με το ξύπνημα στο κελί ήταν τρολιά του Miyazaki. Θεούλης!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 02 Απρ 2015, 14:34

Scott_Pilgrim έγραψε:
Tην ξεζούμισα την περιοχή όσο ήταν εφικτό ακόμα και under leveled. Το μόνο ποου μπορώ να κάνω είναι να πολεμήσω ένα boss ηλεκτρισμού αλλά ακόμα δεν θα το προσπαθήσω. Επίσης μου είπε ένα φιλαράκι ότι όλο αυτό που έγινε με το ξύπνημα στο κελί ήταν τρολιά του Miyazaki. Θεούλης!

Σωστά το αντιμετωπίζεις. Προχώρα με το υπόλοιπο progression και δοκίμασε να ασχοληθείς με το εν λόγω boss αργότερα.

Tip: Αν δεν έχεις φάει τον Hunter που σε πυροβολεί από την κορυφή του πύργου στο Old Yarnham, δοκίμασε αφότου έχεις φάει το συγκεκριμένο boss, να χρησιμοποιήσεις το shortcut που σου ανοίγεται και να ανεβείς τις σκάλες χωρίς να σε έχει δει (και μην του επιτεθείς αμέσως). Surprise! :)
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 02 Απρ 2015, 15:00

Δυστυχώς τον έχω φάει. Αλλάζει κάτι; Γίνεται friendly;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 02 Απρ 2015, 15:27

Σκοπεύω να το κάνω στο επόμενο playthrough. Θα σου πω! ;)

Αλλά διαβάζω πως ναι, αν συμφωνήσεις να μην σκοτώσεις τα beasts στο Old Yarnham.
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 02 Απρ 2015, 15:46

@Kakashi @Connie Θενξ guys.Τελικά ξανά άρχισα νεο παιχνίδι για να πάρω το insight παλι.Εφτασα εκεί που ειπες @Kakashi και εκανα summon μάλλον εναν npc.Δεν πρεπει να ηταν άλλο παίχτης.Anyway βγήκε πανευκολα το Boss έτσι.
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό TomTom » 03 Απρ 2015, 00:30

Πραγματικά μια πολύ ωραία εμπειρία. Στην αρχή σου φαίνεται αρκετά δύσκολο αλλά σιγά σιγά το συνηθίζεις.

Σίγουρα για αυτούς που δεν έχουν ασχοληθεί με την σειρά Souls θα τους φαίνεται ακόμα πιο δύσκολο.

Είναι από τα ελάχιστα παιχνίδια που όταν έβγαζα boss η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή. Μιλάμε για τρελή αδρεναλίνη.
Επίσης και πολλά νεύρα.

Πέρα από τα 3 πρώτα bosses στα υπόλοιπα πήγαινα overlevel (σε φυσιολογικά επίπεδα), αλλά και πάλι μη νομίζεται ότι πιο εύκολα.

Πλέον για την Πλατίνα θέλω μόνο το boss του Chalice (Dungeon). Έχω κολλήσει στο Defiled Chalice στο 2ο boss εδώ και 2 μέρες. Πρέπει να έχω κάνει πάνω από 20+ try.
Στο συγκεκριμένο Chalice είσαι με την μισή ζωή σου

Tα 3 διαφορετικά τέλη τα έκανα με το save. Δεν έχω χρησιμοποιήσει το exploit. To Blood Rock για την τελευταία αναβάθμιση του όπλου το είδα από το youtube.
Όλα τα άλλα τα βρήκα μόνος μου. Πραγματικά έχω κάνει φίλο και φτερό όλες τις περιοχές. Κάποια πράγματα βέβαια ήταν τελείως κωλόφαρδα αλλά οκ.
Με ρωτάνε κάποια πράγματα και πραγματικά δεν θυμάμαι που είναι. Είναι πάρα πολλά αυτά που πρέπει να θυμάσαι και άμα φύγεις από κάποια περιοχή για αρκετές μέρες ξεχνάς τι υπήρχε και που.
Πλέον στο μυαλό μου υπάρχει μόνο το 2ο boss από το Defiled Chalice και πως μπορώ να το κερδίσω :lol:
Εαν βγει σχετικά σύντομα η Πλατίνα θα ξεκινήσω και NG+
Άβαταρ μέλους
TomTom

Δημοσιευσεις : 107

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB