Πραγματικά μια πολύ ωραία εμπειρία. Στην αρχή σου φαίνεται αρκετά δύσκολο αλλά σιγά σιγά το συνηθίζεις.
Σίγουρα για αυτούς που δεν έχουν ασχοληθεί με την σειρά Souls θα τους φαίνεται ακόμα πιο δύσκολο.
Είναι από τα ελάχιστα παιχνίδια που όταν έβγαζα boss η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή. Μιλάμε για τρελή αδρεναλίνη.
Επίσης και πολλά νεύρα.
Πέρα από τα 3 πρώτα bosses στα υπόλοιπα πήγαινα overlevel (σε φυσιολογικά επίπεδα), αλλά και πάλι μη νομίζεται ότι πιο εύκολα.
Πλέον για την Πλατίνα θέλω μόνο το boss του Chalice (Dungeon). Έχω κολλήσει στο Defiled Chalice στο 2ο boss εδώ και 2 μέρες. Πρέπει να έχω κάνει πάνω από 20+ try.
Στο συγκεκριμένο Chalice είσαι με την μισή ζωή σου
Tα 3 διαφορετικά τέλη τα έκανα με το save. Δεν έχω χρησιμοποιήσει το exploit. To Blood Rock για την τελευταία αναβάθμιση του όπλου το είδα από το youtube.
Όλα τα άλλα τα βρήκα μόνος μου. Πραγματικά έχω κάνει φίλο και φτερό όλες τις περιοχές. Κάποια πράγματα βέβαια ήταν τελείως κωλόφαρδα αλλά οκ.
Με ρωτάνε κάποια πράγματα και πραγματικά δεν θυμάμαι που είναι. Είναι πάρα πολλά αυτά που πρέπει να θυμάσαι και άμα φύγεις από κάποια περιοχή για αρκετές μέρες ξεχνάς τι υπήρχε και που.
Πλέον στο μυαλό μου υπάρχει μόνο το 2ο boss από το Defiled Chalice και πως μπορώ να το κερδίσω
Εαν βγει σχετικά σύντομα η Πλατίνα θα ξεκινήσω και NG+