- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 07:32 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Football manager 2013
Θα πάρει δάνειο η ομάδα οπότε δεν έχεις θέμα.Γενικά πάντως δεν πιστεύω ότι φταίει η τακτική μου,δεν γίνεται να είναι πρώτος ο βάζελος και δεύτερα τα γίαννενα και άλλες "μικρές" ομάδες να ακολουθούν!!!

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Εμένα πάλι την πρώτη χρονιά με πήγε απίστευτα ρεαλιστικά. Πρωτάθλημα με ΟΣΦΠ, ΠΑΟ τρίτος, και ΑΕΚ στο τσακ δεν έπεσε 

-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Καλά στη τύχη βγαίνουν τα αποτελέσματα; Σίγουρα δεν γίνεται να βγαίνει σε όλους το ίδιο αλλά οκ. Λίγος ρεαλισμός. Ο maniac το πέτυχε. Αν και η ΑΕΚ μπορεί να πέσει οπότε...
Λέω να το πάρω τελικά. Πόσο χάλια να είναι πια ενα FM. Αν μου κάνει bug τύπου έχασες 3-0 επειδή σου τραυματίσαμε 10 παίκτες και δεν είχες αρκετούς, θα ξαναπαίξω τον αγώνα. Ακούς εκεί!
Όντως ρε maniac αν έπαιζες με καμία Ρεαλ τι θα γινότανε με Pepe και Ramos πίσω;

Λέω να το πάρω τελικά. Πόσο χάλια να είναι πια ενα FM. Αν μου κάνει bug τύπου έχασες 3-0 επειδή σου τραυματίσαμε 10 παίκτες και δεν είχες αρκετούς, θα ξαναπαίξω τον αγώνα. Ακούς εκεί!
Όντως ρε maniac αν έπαιζες με καμία Ρεαλ τι θα γινότανε με Pepe και Ramos πίσω;

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Το ωραίο είναι οτι τόσοι τραυματισμοί, μία κόκκινη δεν έβγαλε...λες και όλοι τραυματίζονταν απο μόνοι τους!
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
nfs_maniac έγραψε:Το ωραίο είναι οτι τόσοι τραυματισμοί, μία κόκκινη δεν έβγαλε...λες και όλοι τραυματίζονταν απο μόνοι τους!
Mπορεί να έχει λακούβες το γήπαιδο και να σκοντάφτουν σου λέει

-
Ρεαλισμός παιδί μου. Πάνω από όλα, τι να λέμε τώρα. Εγώ δεν καταλαβαίνω πως το κατάφεραν αυτό. Το 12 ήταν μια χαρά σχετικά. Πάλι έκανε κάποιες βλακειούλες αλλά όχι τέτοιες χοντράδες; Έχουν ανακοινώσει κανένα patch που φτιάχνει κάποια απο αυτά;
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Bing [Bot] και 1 επισκέπτης