Total War: Rome 2

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό malkataz » 07 Σεπ 2013, 11:42

vonzuchter έγραψε:...Νιωθω σα να ειχα γνωρισει γκομενα στο ιντερνετ μελαμψη λατινοαμερικανα κορμαρα και να βγουμε ραντεβου και να μου εμφανιστει μια κοντοχοντρη σπυριαρα ασχημομουρα...

Θεός! :D :D :D
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό marine » 07 Σεπ 2013, 13:47

Αντε τωρα που το τελειωσαν αυτο ηρθε η ωρα να ασχοληθουν με το wrhammer fantasy
Άβαταρ μέλους
marine

Δημοσιευσεις : 68

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 08 Σεπ 2013, 23:19

http://www.quartertothree.com/fp/2013/0 ... -ii-loads/
το review αυτο περιγραφει ακριβως πως νιωθω για αυτο το παιχνιδι. Λες και το εγραψα εγω ο ιδιος
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

Δημοσίευσηαπό Diablo82 » 09 Σεπ 2013, 01:52

Κι εγω να σου πω ότι όντως διαβαζω το πρωτο βιβλίο του Game of Thrones!!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Diablo82

Δημοσιευσεις : 6

Δημοσίευσηαπό Diablo82 » 09 Σεπ 2013, 02:05

Προσωπικα τρια νέα Total War μετα το Medieval 2 κι ακομα παραμένει το αγαπημένο μου και πιο ενδιαφέρον..
Άβαταρ μέλους
Diablo82

Δημοσιευσεις : 6

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 09 Σεπ 2013, 09:06

Diablo82 έγραψε:Προσωπικα τρια νέα Total War μετα το Medieval 2 κι ακομα παραμένει το αγαπημένο μου και πιο ενδιαφέρον..

το καλυτερο αδιαμφησβητητα ηταν το πρωτο rome. απο εκει και περα ειχαμε σταθερα καθοδικη πορεια με εξαιρεση το Medieval 2. Απο το Empire και περα εγιναν προσπαθειες να ανεβει επιπεδο το παιχνιδι και να προστεθουν νεα στοιχεια. Πολλοι απεχθανονται το empire αλλα μετα τα αναριθμητα patches νομιζω εγινε ενα καλο παιχνιδι που αν εβγαινε κατευθειαν ετσι οπως ειναι τωρα στη τελικη του μορφη σιγουρα θα τα ειχε παει πολυ καλυτερα. Μετα βγηκε το Ναπολεων που στην ουσια ηταν το emprire χωρις τα glitches και τις ατελειες του και με μερικες μικροβελτιωσεις και μετα ηρθε η μεγαλη προσπαθεια και αναβθμιση του Σογκουν 2 μια πραγματικα αξιολογη προσπαθεια και επιβραβευτηκε αναλογα απο το κοινο. Οι βαθμολογιες χρηστων στο μετακριτικ για τα τοταλ γουωρ απο το πρωτο ροme και περα νομιζω αντικατοπτριζουν και τη πορεια του παιχνιδιου και τη δημοφιλια τους στο κοινο. ROME1 9.1 , ΜD2 8.8 , EMPIRE 6.8 , Napoleon 7.8 , ShOGUN2 8.2 και ROME2 4.1 και πεφτει ΣΥΝΕΧΩΣ τη παρασκευη το ειχα αφησει στο 4.8.... Το παιχνιδι ειναι απλα ενα εκτρωμα και δεν ειναι καν beta. Το προβλημα για μενα ειναι 100% στα καπιταλοσκυλα που πιεζουν με προθεσμιες για να δειξουν κερδη οι δεικτες κτλπ και τα παιχνιδια βγαινουν τοσο ανετοιμα. Τελευταια ελπιδα για το τιτλο ειναι τα patches και φυσικα οι moders αν και πλεον ειναι πολυ δυσκολο το moding στα total war. Το παιχνιδι απευθυνεται σε εντελως διαφορετικο κοινο απο οτι τα παλαιοτερα. Πολλοι λενε οτι αυτο εγινε γιατι ετοιμαζεται η εισοδος της σειρας στις κονσολες... θα δειξει. Κριμα παντως. Ισως με τα patches γινει τουλαχιστον playable. Υπαρχει ελπιδα γιατι και το empire ετσι ειχε ξεκινησει ολο προβληματα και 5.0 στο μετακριτικ αλλα μετα εφτιαξε...
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσίευσηαπό renegr » 14 Οκτ 2013, 14:43

παίδες πολλά bugs κατά την γνώμη μου καθυστερήστε την αγορά μέχρι στιγμής μπόρεσα και είδα το game αφότου αναβάθμισα το beta patch 4.. στην αρχή εκλεγα τα λεφτουδάκια μου!! :P
Άβαταρ μέλους
renegr

Δημοσιευσεις : 12

Δημοσίευσηαπό TheSoldierGR » 14 Οκτ 2013, 16:36

Με το τελευταίο patch κατάφερω να το χαρώ λίγο και ειδικά ο αδερφός μου που είναι μεγάλος fan της σειράς. Στην αρχή δεν υποφερόταν.. Σαν να το έβγαλαν μισοτελειωμένο μου φαινόταν..
Άβαταρ μέλους
TheSoldierGR

Δημοσιευσεις : 7

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 14 Οκτ 2013, 16:57

το εχω παρατησει εντελως. δε νομιζω οτι σωζεται το παιχνιδι. μεχρι και το patch 2 μου κολλαγε συνεχεια και τιποτα απο οσα ηθελα να αλλαξουν δνε αλλαξαν. δε το εχω απεγκαταστησει ακομα θα περιμενω μεχρι το δεκεμβρη-γεναρη που ειναι και η ημερομηνια που ηταν να κυκλοφορησει αρχικα πριν επεμβουν οι μανατζαρεοι και πιεσουν να βγει το game σεπτεμβριο εντελως ανετοιμο για να εισπραξουν αυτοι το μπονουσακι τους τα χριστουγεννα να πανε σευχελλες με τη μοντελα γκομενα με τα δικα μου λεφτουδακια...
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσίευσηαπό renegr » 16 Οκτ 2013, 12:33

δυστυχώς έτσι είναι, ακόμα η τιμή είναι στα ύψη , ότι φάμε ότι πιούμε .....
Άβαταρ μέλους
renegr

Δημοσιευσεις : 12

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB