- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 18:41 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Games που υποτίθεται ότι θα παίξουμε...
30 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
nikkork έγραψε:Εγώ κατά κύριο λόγω συλλέγω παιχνίδια τελικά από ότι κατάλαβα παρά παίζω
Δεν εισαι ο μοναδικος. Εγω στο steam λογω των προσφορων εχω γυρω στα 90 παιχνιδια (συμπεριλαμβανομενων expansion κλπ.) απο τα οποια εχω τερματισει μονο 4-5. Προσθεσε και παιχνιδια (retail και μη) σε PS3 και 360.
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Παλιοτερα ειδικα μου συνεβαινε και μενα αυτο! Ειδικα φοιτητης αγοραζα ενα game/week για ps2/xbox/gc/ds/psp/pc τα οποια σπανιως τερματιζα στην ωρα τους! Ο,τι ξεφευγε του S/K εμπαινε στην ουρα οσπου καποια στιγμη που το συνειδητοποιησα προσπαθησα να τελειωνω ενα παιχνιδι και μετα να αγοραζω αλλο. Φυσικα πλεον και λογω της κρισης αυτο ειναι ο κανονας.
-
Gohan - Δημοσιευσεις : 105
Όντως, υπάρχει και το φαινόμενο του "αγοράζω" και δεν "παίζω" και αυτό πιστεύω πως οφείλεται στο γεγονός ότι τα games είναι πιο προσιτά από ποτέ.
Θυμάμαι στα 90'ς πως έπαιρνα 2-3 παιχνίδια το χρόνο... Τώρα με το ίντερνετ και τις μειώσεις τιμών που γίνονται, καταλήγω να παίρνω 14-15 το χρόνο, με αποτέλεσμα μερικά να μαζεύονται και να κάθονται...
Θυμάμαι στα 90'ς πως έπαιρνα 2-3 παιχνίδια το χρόνο... Τώρα με το ίντερνετ και τις μειώσεις τιμών που γίνονται, καταλήγω να παίρνω 14-15 το χρόνο, με αποτέλεσμα μερικά να μαζεύονται και να κάθονται...

My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f
PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
-
G3n3raL86 - Δημοσιευσεις : 620
Τι μου θυμησες ρε φιλε!! Ειχα το Uncharted 3 που το περιμενα πως και πως και ασχοληθηκα με το παιχνιδι 1.5 χρονο μετα χαχαχαχα τελικα το τερματισα σε 3 μερες αφου ελιωσα στη κυριολεξια...το ιδιο ειχα κανει και με το uncharted 2
Τωρα που το σκεφτομαι, εχω μια στιβα παιχνιδια και απο αυτα ζητημα να εχω παιξει τα 5...παντως ολα χρησιμευουν η θα χρησιμευσουν καποια στιγμη...
Τωρα που το σκεφτομαι, εχω μια στιβα παιχνιδια και απο αυτα ζητημα να εχω παιξει τα 5...παντως ολα χρησιμευουν η θα χρησιμευσουν καποια στιγμη...
- Alex4
- Δημοσιευσεις : 37
Δύο φορές έτυχε αυτό με δύο καλούς τίτλους.. Πήγα να ξαναρχίσω να παίζω το The Godfather the Game μετά από κάτι χρόνια.. ήταν πολύ καλό game αλλά ήταν η χρονιά που είχε βγει το GTA IV και λέω τώρα.. έχω ολόκληρο GTA και θα παίζω το Godfather.. και κάπου εκεί το παράτησα και ακόμα το ξαναρχίζω.. Κάπως έτσι έχει γίνει και με το Mafia II αλλά αυτή την φορά για το GTA IV Episodes from Liberty City.. To GTA απ' ότι έχω καταλάβει κόβει καριέρες άλλων games!!
-
dipratsi - Δημοσιευσεις : 48
30 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης