Games που υποτίθεται ότι θα παίξουμε...

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό NinteNikos » 15 Μάιος 2013, 16:40

Εγώ κατά κύριο λόγω συλλέγω παιχνίδια τελικά από ότι κατάλαβα παρά παίζω
Άβαταρ μέλους
NinteNikos

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 15 Μάιος 2013, 17:20

nikkork έγραψε:Εγώ κατά κύριο λόγω συλλέγω παιχνίδια τελικά από ότι κατάλαβα παρά παίζω

Δεν εισαι ο μοναδικος. Εγω στο steam λογω των προσφορων εχω γυρω στα 90 παιχνιδια (συμπεριλαμβανομενων expansion κλπ.) απο τα οποια εχω τερματισει μονο 4-5. Προσθεσε και παιχνιδια (retail και μη) σε PS3 και 360.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Gohan » 15 Μάιος 2013, 17:53

Παλιοτερα ειδικα μου συνεβαινε και μενα αυτο! Ειδικα φοιτητης αγοραζα ενα game/week για ps2/xbox/gc/ds/psp/pc τα οποια σπανιως τερματιζα στην ωρα τους! Ο,τι ξεφευγε του S/K εμπαινε στην ουρα οσπου καποια στιγμη που το συνειδητοποιησα προσπαθησα να τελειωνω ενα παιχνιδι και μετα να αγοραζω αλλο. Φυσικα πλεον και λογω της κρισης αυτο ειναι ο κανονας.
Άβαταρ μέλους
Gohan

Δημοσιευσεις : 105

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 18 Μάιος 2013, 11:59

Τώρα με το PS+,έσω μια στοίβα παιχνίδια απείραχτα,που υποτίθεται κάποια στιγμή πρέπει να τα παίξω
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 18 Μάιος 2013, 12:17

Όντως, υπάρχει και το φαινόμενο του "αγοράζω" και δεν "παίζω" και αυτό πιστεύω πως οφείλεται στο γεγονός ότι τα games είναι πιο προσιτά από ποτέ.

Θυμάμαι στα 90'ς πως έπαιρνα 2-3 παιχνίδια το χρόνο... Τώρα με το ίντερνετ και τις μειώσεις τιμών που γίνονται, καταλήγω να παίρνω 14-15 το χρόνο, με αποτέλεσμα μερικά να μαζεύονται και να κάθονται...
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό pRonOoBGR » 18 Μάιος 2013, 19:24

Εγω εχω ενα θεμα οτι βαριεμαι να το παιξω και το παραταω(Medal of Honor: Warfighter, CS:S..)
Και τρωω φλασιες μετα απο κανενα 2μηνο και τα ξανα παιω(για κανενα μηνα :lol: )
Άβαταρ μέλους
pRonOoBGR

Δημοσιευσεις : 82

Δημοσίευσηαπό ili@s86 » 19 Μάιος 2013, 01:20

Αυτή τη στιγμή μαζεύουν σκόνη στο σπίτι τα Demon Souls, Witcher 1 και 2....

Μέχρι να φτάσουν το ρεκόρ του Baldurs Gate 2 το οποίο άλλαζε συρτάρια για 5 χρόνια μέχρι να ασχοληθώ μαζί του έχουν καιρό..... ;)
Άβαταρ μέλους
ili@s86

Δημοσιευσεις : 162

Δημοσίευσηαπό MrDododi » 17 Σεπ 2014, 15:41

Εμένα μου συνέβη με το Halo:ODST. Πάνω που το ξεκίναγα τσουπ να το νέο Gears, το Bayonetta κλπ κλπ...
Adododo!!!
Άβαταρ μέλους
MrDododi

Δημοσιευσεις : 172

Δημοσίευσηαπό Alex4 » 03 Οκτ 2014, 12:52

Τι μου θυμησες ρε φιλε!! Ειχα το Uncharted 3 που το περιμενα πως και πως και ασχοληθηκα με το παιχνιδι 1.5 χρονο μετα χαχαχαχα τελικα το τερματισα σε 3 μερες αφου ελιωσα στη κυριολεξια...το ιδιο ειχα κανει και με το uncharted 2

Τωρα που το σκεφτομαι, εχω μια στιβα παιχνιδια και απο αυτα ζητημα να εχω παιξει τα 5...παντως ολα χρησιμευουν η θα χρησιμευσουν καποια στιγμη...
Alex4

Δημοσιευσεις : 37

Δημοσίευσηαπό dipratsi » 07 Οκτ 2014, 20:07

Δύο φορές έτυχε αυτό με δύο καλούς τίτλους.. Πήγα να ξαναρχίσω να παίζω το The Godfather the Game μετά από κάτι χρόνια.. ήταν πολύ καλό game αλλά ήταν η χρονιά που είχε βγει το GTA IV και λέω τώρα.. έχω ολόκληρο GTA και θα παίζω το Godfather.. και κάπου εκεί το παράτησα και ακόμα το ξαναρχίζω.. Κάπως έτσι έχει γίνει και με το Mafia II αλλά αυτή την φορά για το GTA IV Episodes from Liberty City.. To GTA απ' ότι έχω καταλάβει κόβει καριέρες άλλων games!!
Άβαταρ μέλους
dipratsi

Δημοσιευσεις : 48

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB