Sniper: Ghost Warrior 2

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Shepard » 05 Μαρ 2013, 18:28

Η City Interactive κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για το Sniper: Ghost Warrior 2 στο οποίο παρουσιάζεται ο εξοπλισμός που θα έχουμε στη διάθεσή μας ώστε να εντοπίζουμε και να εξοντώνουμε τους εχθρούς. Κιάλια, θερμική αλλά και νυχτερινή όραση θα μας βοηθήσουν να περιηγηθούμε στο περιβάλλον του τίτλου αλλά και να εντοπίσουμε κάθε αντίπαλο, όσο καλά και αν κρύβεται. Το Sniper: Ghost Warrior 2 θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαρτίου για PC, PS3 και Xbox 360. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον παρακάτω player:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Shepard » 09 Μαρ 2013, 10:12

Λίγες μέρες πριν τη κυκλοφορία του Sniper: Ghost Warrior 2, η City Interactive κυκλοφόρησε το launch trailer του τίτλου, το οποίο δίνει μερικές λεπτομέρειες παραπάνω για το σενάριό του, καθώς και για τον μεγάλο εχθρό που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Το Sniper: Ghost Warrior 2 κυκλοφορεί για PS3, PC και Xbox 360 στις 12 Μαρτίου.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Sniper Ghost Warrior 2

Δημοσίευσηαπό pRonOoBGR » 15 Μαρ 2013, 23:17

Παιδια τερματησα το καινουργι παιχνιδι: Sniper Ghost Warrior 2. Προσωπικα δεν με ξετρελανε! Το gameplay ομορφο και τα γραφικα πανεμορφα επισης! Το μοναδικο παραπονο μου ηταν το τελος.. Ηταν πραγματικα..γελοιο..

===============
===============
Το τελος ειναι λες και τελειωνεις ενα mission..πραγματικα το θεωρω το χειροτερο ending σε game!
================
================
Άβαταρ μέλους
pRonOoBGR

Δημοσιευσεις : 82

Δημοσίευσηαπό pRonOoBGR » 16 Μαρ 2013, 12:19

Επισης να προσθεσω καποια πραγματα που ξεχασα χθες:
1. Οι φωνες ηταν..καπως! Ηταν λες και διαβαζανε το κειμενο αλλα με οχι τροπο "αληθινο" ωστε να κανουν τον παιχτη να νιωθει οτι το "ζει".
2. Ειχε μερικα bugs(φυσικο ειναι πιστευω, σχεδον σε ολα τα παιχνιδια υπαρχουν-εχω σχετικο βιντεο με ενα bug που βρηκα κατα τυχη)
3. Εχω μερικα βιντεο τα οποια θα τα ανεβασω σε λιγες ωρες!
4. Σε θεμα ιστοριας ειναι ενδιαφερον! Αν και μικρο κατα την γνωμη μου ηταν καλο αλλα σιγουρα θα μπορουσε να ειναι και πολυ καλυτερο και μεγαλυτερο το παιχνιδι!
Θα του εβαζα ενα 7.5/10.
Άβαταρ μέλους
pRonOoBGR

Δημοσιευσεις : 82

Δημοσίευσηαπό Shepard » 16 Μαρ 2013, 12:26

Sniper Ghost Warrior 2 - First 20 mins of gameplay
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Shepard » 19 Μαρ 2013, 18:12

Sniper Ghost Warrior 2 gameplay

Sniper Ghost Warrior 2 gameplay video. Enjoy hiding in the bushes taking long range headshots? Of course you do. So Sniper Ghost Warrior 2 might just be the game for you.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Shepard » 29 Μαρ 2013, 10:56

Sniper: Ghost Warrior 2 - Siberian Strike DLC Trailer
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator