- Τώρα είναι 12 Ιούλ 2025, 00:56 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Nba 2k16
Σήμερα παρέλαβα το παιχνίδι. Πρώτες εντυπώσεις: Ακόμα καλύτερα γραφικά από πέρυσι. To gameplay έχει γίνει πιο ομαλό όπως και οι κινήσεις των παιχτών. Παρουσιάζει βέβαια κάποιο stutter σε συνδιασμούς amd cpu+amd gpu και πιο πολύ στον ήχο. Μόλις βάλω τον ssd θα δω αν υπάρχει ακόμα stutter γιατί ο μηχανικός τα έχει φτύσει μάλλον. Η default κάμερα είναι πιο κοντινή αλλά την αλλάζεις αν θες. Έχουν αλλάξει λίγο οι χειρισμοί και ειδικά στο screen. Μόλις το παίξω περισσότερο θα επανέλθω.
- sdragon
- Δημοσιευσεις : 58
Να κάνω μια χαζή ερώτηση... Το απλό season mode, διαλέγω ομάδα και παίζω όλη την περίοδο και τα play offs, δεν υπάρχει?
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Tα modes αυτά εδώ http://support.2k.com/hc/en-us/articles/210469848-What-Modes-Does-NBA-2K16-Contain-
Εγώ ειχα διαβάσει βέβαια οτι θα μπορούμε να παίξουμε και απλη σεζον με μια ομαδα αλλα μάλλον δεν έβαλαν τέτοια επιλογή.Το μόνο που μπορείς να κάνεις ειναι να παίξες το GM που εισαι ο ιδιοκτητης της ομαδας αλλα μπορεις να παιζεις όλους τους αγωνες κανονικά.
Εγώ ειχα διαβάσει βέβαια οτι θα μπορούμε να παίξουμε και απλη σεζον με μια ομαδα αλλα μάλλον δεν έβαλαν τέτοια επιλογή.Το μόνο που μπορείς να κάνεις ειναι να παίξες το GM που εισαι ο ιδιοκτητης της ομαδας αλλα μπορεις να παιζεις όλους τους αγωνες κανονικά.
-
Harkyn - Δημοσιευσεις : 300
Rosters
Παιδια, οσοι το εχετε : τα Rosters των ομαδων της Euroleague ειναι τα περσινα παλι ετσι;
- Solidarity
- Δημοσιευσεις : 200
nfs_maniac έγραψε:Ναι με Σλούκα σε Ολυμπιακό και πάει λέγοντας
Καταλαβα, κατα τον Απριλη θα τα αναβαθμισουν παλι. Τους εχω στειλει απειρα email για την κατασταση με τα rosters των ευρωπαϊκων ομαδων. Φυσικα μου απαντουν με τυποποιημενα email οτι λαμβανουν υποψην τα παραπονα μου και οτι ειναι στη διαθεση μου για βοηθεια. Ο,τι να'ναι.
- Solidarity
- Δημοσιευσεις : 200
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης