Nba 2k16

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό sdragon » 25 Σεπ 2015, 23:29

Σήμερα παρέλαβα το παιχνίδι. Πρώτες εντυπώσεις: Ακόμα καλύτερα γραφικά από πέρυσι. To gameplay έχει γίνει πιο ομαλό όπως και οι κινήσεις των παιχτών. Παρουσιάζει βέβαια κάποιο stutter σε συνδιασμούς amd cpu+amd gpu και πιο πολύ στον ήχο. Μόλις βάλω τον ssd θα δω αν υπάρχει ακόμα stutter γιατί ο μηχανικός τα έχει φτύσει μάλλον. Η default κάμερα είναι πιο κοντινή αλλά την αλλάζεις αν θες. Έχουν αλλάξει λίγο οι χειρισμοί και ειδικά στο screen. Μόλις το παίξω περισσότερο θα επανέλθω.
sdragon

Δημοσιευσεις : 58

Δημοσίευσηαπό mazos » 26 Σεπ 2015, 21:43

ξερουμε αν μπορεις να πεξεις ονλαιν φετος με ευρωπαικες ομαδες?
Άβαταρ μέλους
mazos

Δημοσιευσεις : 415

Re: Nba 2k16

Δημοσίευσηαπό teopanta1 » 27 Σεπ 2015, 08:47

Νομίζω ότι μπορείς?
xbox live : teopanta360
psn : teopanta360
Άβαταρ μέλους
teopanta1

Δημοσιευσεις : 163

Δημοσίευσηαπό zaitsev » 29 Σεπ 2015, 16:49

Έχει κανείς πρόβλημα στο PC;
Το κατεβαζα ολο το βραδυ και το βαζω να παιξω αλλα κλεινει μόλις ξεκινήσει ο αγώνας
Βλεπω στο ιντερνετ ότι αρκετοί έχουν προβλήματα και μάλιστα πολλοί τα απέκτησαν σήμερα ενώ μέχρι χθες τους έπαιζε κανονικά.
zaitsev

Δημοσιευσεις : 6

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 04 Οκτ 2015, 15:56

Να κάνω μια χαζή ερώτηση... Το απλό season mode, διαλέγω ομάδα και παίζω όλη την περίοδο και τα play offs, δεν υπάρχει?
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 04 Οκτ 2015, 16:54

Tα modes αυτά εδώ http://support.2k.com/hc/en-us/articles/210469848-What-Modes-Does-NBA-2K16-Contain-
Εγώ ειχα διαβάσει βέβαια οτι θα μπορούμε να παίξουμε και απλη σεζον με μια ομαδα αλλα μάλλον δεν έβαλαν τέτοια επιλογή.Το μόνο που μπορείς να κάνεις ειναι να παίξες το GM που εισαι ο ιδιοκτητης της ομαδας αλλα μπορεις να παιζεις όλους τους αγωνες κανονικά.
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 04 Οκτ 2015, 16:56

Όλα καλά το βρήκα. Ουσιαστικά πας και φτιάχνεις δικό σου league, και εχει την επιλογή franchise
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Rosters

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 06 Οκτ 2015, 11:12

Παιδια, οσοι το εχετε : τα Rosters των ομαδων της Euroleague ειναι τα περσινα παλι ετσι;
Solidarity

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 06 Οκτ 2015, 14:42

Ναι με Σλούκα σε Ολυμπιακό και πάει λέγοντας
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 06 Οκτ 2015, 15:25

nfs_maniac έγραψε:Ναι με Σλούκα σε Ολυμπιακό και πάει λέγοντας

Καταλαβα, κατα τον Απριλη θα τα αναβαθμισουν παλι. Τους εχω στειλει απειρα email για την κατασταση με τα rosters των ευρωπαϊκων ομαδων. Φυσικα μου απαντουν με τυποποιημενα email οτι λαμβανουν υποψην τα παραπονα μου και οτι ειναι στη διαθεση μου για βοηθεια. Ο,τι να'ναι.
Solidarity

Δημοσιευσεις : 200

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB